GS regelt bijna alles wat hij heeft om president Donald Trump te ‘uitschakelen’.

Rinus Verhagen

GS heeft zojuist meer dan $ 18 miljard dollar op zijn ‘geheime wapen’ laten vallen, en hij regelt bijna alles wat hij heeft om president Donald Trump te ‘uitschakelen’.

Dit is een schokkende zet van de meest kwaadaardige miljardair van de planeet als hij zegt: “Ik ben God”, en zijn ziekelijke complot gaat vooruit dat zal “een einde maken aan Amerika” zoals we het kennen.

Dit is het laatste gevecht van GS en het geheime wapen is het enige waarover de reguliere media weigert te rapporteren.

De 87-jarige GS komt aan het einde van zijn leven, en hoewel hij verkondigt ‘God’ te zijn, weten we allemaal dat GS zo slecht is als ze kunnen.

Zijn levenswerk was om God te bestrijden, vrijheid te bestrijden en de mensheid te vormen tot één grote socialistische, communistische, goddeloze samenleving.

Dus toen we erachter kwamen dat hij een nettowaarde van $ 23 miljard had en daar $ 18 miljard dollar van verloor, is dit duidelijk zijn grote spel om Trump uit te schakelen en Amerika te beëindigen zoals we het kennen.

“De democratische megadonor GS heeft 18 miljard dollar overgemaakt naar zijn Open Society Foundation, wat zijn stichting onmiddellijk een van de machtigste spelers in de Amerikaanse politiek maakt”, meldt The Daily Wire. Als GS aan het pokeren was, zou hij zeggen: “Ik doe mee”, en hij zou bijna alles wat hij heeft op zijn “Open Society Foundation” zetten.

Het klinkt vriendelijk genoeg, maar kijk dieper en het is nogal verontrustend wat ze van plan zijn te doen.

De Open Society Foundation (OSF) heeft Black Lives Matter, Planned Parenthood, de Women’s March, Occupy Wall Street en Antifa gefinancierd. In wezen is OSF het grote geld achter degenen die ons land willen vernietigen.

Als je precies wilt weten wat het eindspelplan van de kwaadaardige miljardair voor Amerika is, kijk dan eens naar Oost-Europa en het Midden-Oosten.

De afgelopen dertig jaar heeft Soros zijn masterplan voor wereldoverheersing aangescherpt.

Zijn doel is een ‘grenzeloze samenleving’, daarom heet zijn stichting ‘Open Society’, en hij gelooft dat hij dit kan bereiken door revoluties, en als het bloederig wordt, dan zij het. Denk je dat dit te vergezocht klinkt?

Hij was hierin al succesvol toen hij de ‘Color Revolutions’ financierde.

‘Kleurrevolutie is een term die op grote schaal werd gebruikt door wereldwijde media om verschillende gerelateerde bewegingen te beschrijven die zich in de vroege jaren 2000 in verschillende samenlevingen in de voormalige Sovjet-Unie en de Balkan ontwikkelden.

De term is ook toegepast op een aantal revoluties elders, ook in het Midden-Oosten ”, aldus Wikipedia.

Soros is erin geslaagd Macedonië, Joegoslavië, Georgië en Oekraïne over te nemen. Amerika is echter geen Oekraïne.

Nee, om Amerika over te nemen, zou je ontzettend veel geld nodig hebben, en dat is watGS denkt – zeg maar $ 18 miljard dollar. Zelfs dan weet Soros dat Amerikanen niet stil de nacht in gaan.

Dus, wat is zijn plan?

Hij financiert de slechte acteurs die Amerika haten in Black Lives Matter en Antifa, die het kleurrevolutie-speelboek volgen om oproer op straat te veroorzaken.

Hij schildert president Trump als nazi- en Trump-aanhangers als gevaarlijke blanke racisten. GS financiert waarschijnlijk in het geheim de neonazi’s om te rellen en marsen te houden, en wijst hen vervolgens aan als de ‘Trump-supporters’.

Hij versnelt de divisie en betaalt de reguliere media om zijn nepverhaal uit te brengen.

GS heeft zijn hele volwassen leven eraan gewerkt om Amerika als republiek te beëindigen.

Zijn Open Society Foundation is slechts het middel om zijn uitgebreide netwerk van linkse organisaties te exploiteren.

Hij is 87 en hij heeft het grootste deel van zijn rijkdom ingenomen en alles in deze laatste strijd gestopt – de vraag is, zullen patriottische Amerikanen in zijn val trappen?

Het lijkt mij dat de enige man die links meer veracht dan wie dan ook Donald Trump is.

De aanvallen op de president door door Soros gefinancierde groepen zijn meedogenloos, maar Trump staat sterk.

We moeten Trump hoe dan ook steunen, want hij is nu de sleutel.

We moeten ook wakker zijn voor deze groepen en wat ze werkelijk doen.

Ze willen een burgeroorlog beginnen, daar bestaat geen twijfel over.

Ze willen onze wapens en ons christelijk geloof wegnemen, de geest van onze kinderen tegen ons vormen, ze willen amnestie voor illegale vreemdelingen, geen grensmuur, “gratis” gezondheidszorg, “gratis” college, open handel zoals NAFTA, en het zijn democraten en republikeinen .

GS financiert veel politici zoals John McCain.

Onze kracht is kennis van hun tactiek en hun spelplan.

We weten wie ze zijn, en nu weten we dat ze naar ons zullen komen met alles wat ze hebben.

Kom maar op. Ik weet dat Amerikanen niet zullen vallen voor de slechte machinaties van GS.

Er is geen geldbedrag dat hij ooit zou kunnen aanbieden om het geboorterecht weg te nemen dat de Founding Fathers ons hebben verleend.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.