Grootste fraude ooit.

Beste Politici,

Hebben jullie enig idee wat er op jullie afkomt?

De schade claims zijn je minste probleem, doe maar een schone pamper om.

Dan hebben de bevolking recht op de waarheid, een bekentenis dat Nederland niet bestaat heeft Maxima al gedaan.

Nu is het jullie beurt om te bekennen dat we geen geldige grondwet en koningshuis hebben vanaf 13 mei 1940.

Alle rechtszaken vanaf 1945 tot heden geen enkele bindende waarde hebben, net als internationale contracten of verdragen.

Al jullie misdaden tegen de bevolking komen aan het licht, dit gaan jullie nooit stil kunnen houden tegen de bevolking.

Rinus

De grootste fraude die ooit tegen de mensheid is gepleegd ‘The Covid Hoax’ Gisteren werd de hele Britse CABINET onder huisarrest geplaatst voor criminele fraude – genocide en verraad tegen het volk!

En er werd een arrestatiebevel uitgevaardigd voor Matt Hancock, de minister van Volksgezondheid van Genocide – Verraad en fraude in de Covid Hoax.

Ik moet zeggen dat de reactie van mensen erg teleurstellend is. Velen hebben de post bekeken, maar slechts weinigen hebben gereageerd. De onthulling van gisteren heeft verstrekkende gevolgen voor elk land ter wereld. 

Op sociale media gonst het nieuws dat de hele wereld is opgelicht. Miljoenen zijn gestorven, miljoenen zijn hun huis, bedrijf en dierbaren kwijtgeraakt en velen zijn tot zelfmoord gedreven. 

In feite is het wereldwijde aantal zelfmoorden meer dan verdubbeld. Het besef dat hun ‘IS GEEN VIRUS’ heeft velen met stomheid geslagen, en ik weet zeker dat velen niet kunnen geloven dat het zelfs waar is. 

Ik kan je verzekeren dat het zo is. De Covid 19-zwendel was, is, een baard voor de satanische globalistische cabal om een ​​Orwelliaanse nieuwe wereldorde, één wereldregering, in te luiden.

De hele Britse CABINET werd in huisarrest gezet wegens criminele fraude – genocide en verraad tegen het volk.

Het evenement van gisteren is slechts het topje van de ijsberg. In mijn land, Australië, is de Zuid-Australische minister van Volksgezondheid druk bezig de hoax te plegen en de staat onnodig op slot te doen. 

Ik vraag me af wanneer het nieuws dat de zwendel is blootgesteld zijn oren bereikt, zal hij dan blijven liegen? De reguliere media, die ook medeplichtig zijn aan deze zwendel, verraad en genocide van de mensen, zijn de spreekbuis en worden wereldwijd beheerd door de corporate cabal Zullen ze zich bij het VK voegen om deze gruwelijke genocide bloot te leggen of zullen ze proberen het te ontkennen? 

De zwendel werd aan het licht gebracht door een groep advocaten en inlichtingendiensten die samenwerkten. Wereldwijde FOI Freedom of Information Acts-verzoeken werden ingediend bij alle gezondheidsinstanties ter wereld met het verzoek om wetenschappelijk bewijs van het bestaan ​​van Covid19.

David Icke en anderen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het leveren van rotsvast bewijs dat het Covid 19-virus NIET VERLATEN! (Zie There Is No Virus – When That Penny Drops, All Else Follows – David Icke https://wp.me/p19seq-8HK ) En er is een link in hetzelfde bericht naar Dr.Stephen Lanka Een viroloog die bewees dat virussen dat niet kunnen worden overgedragen tussen mensen. 

Dr. Lanka vernietigde ook de lang aangeprezen Germ Theory als vals. Virussen worden door het lichaam gemaakt om met gifstoffen om te gaan. De enige manier waarop virussen het lichaam kunnen binnendringen, is via injectie, zoals neurotoxische vaccins.

Hoe lang duurt het voordat deze misdaad tegen de mensheid ophoudt nu de Covid-leugen, hoax, is onthuld?

Verwacht dit verhaal niet op de reguliere media te zien, tenzij ze van gedachten veranderen en besluiten om de globalistische cabal niet langer bij deze genocide te steunen. Alle informatie is te vinden op de website. www.thefreedomcycle.com