GERAFFINEERD ALLES VAN ENIG BELANG VERWIJDEREN.

Update GF

goedemorgen folk,

Tja hoe wakker ben je of pik je  nog alles wat je hoort en ziet op tv en radio.

Of heb je al een eigen mening over dingen en loop je niet meer met die schapen in een rij.

Kijk en onderzoek je eigen waarheid geloof en vind dat wat voor jou goed voelt en niet die opgedrongen geïndoctrineerde geloven en bevindingen.

Word je eigen bibliotheek van waarheden.

Have fun..

MAY THE LIGHT BE WITH YOU, MY FRIENDS.

 

 

 

Montague Keen, 6 maart, 2016

DE GEVAARLIJKSTE ONTHULLINGEN ZIJN NIET DIE WELKE ALLES AFBREKEN EN ERVOOR ZORGEN DAT DE STRATEN ROOD ZIJN VAN HET BLOED, MAAR ZIJ DIE ALLES OVEREIND LATEN STAAN, TERWIJL ZE GERAFFINEERD ALLES VAN ENIG BELANG VERWIJDEREN.
Kierkegaard

Vrienden, jullie weten in je ziel dat er iets vreselijks gaande is op jullie wereld. Jullie zien er zo nu en dan flitsen van, maar niets waar je naar kunt wijzen. In verwarring proberen jullie je ogen ervoor te sluiten, maar het zal niet weggaan. De geestenwereld smeekt jullie wakker te worden en de feiten onder ogen te zien. Jullie wereld wordt overgenomen door machten die de aarde niet met jullie willen delen. Zij zijn overal rondom jullie aan de macht. Ze verbergen hun plannen niet. Ze vertellen jullie openlijk dat ze jullie willen verwijderen. Ze willen de Aarde exclusief voor hen alleen. Vind je stem, vind je kracht en neem de controle over wat van jullie is. De Aarde is het thuis van de mensheid. De indringers hebben er geen legitieme claim op. Hun HEBZUCHT heeft de levenskwaliteit op Aarde voor alle mensen teniet gedaan.

Jullie OVERWINNING kan alleen plaatsvinden als jullie schouder aan schouder gaan staan, in liefde, verenigd in het vertrouwen dat jullie gezamenlijk de Aarde zullen redden van de indringers. Ontmasker alle valkuilen die er zijn om jullie in gijzeling te houden. GELD en RELIGIE zijn de twee belangrijkste criminele lichamen die verantwoordelijk zijn voor al het lijden. Als ik zeg: religie, verwijs is ook naar degenen die religie gebruiken als een etiket. Het is in feite niet een religie, maar een politiek standpunt.

De tijd raakt op. Er is een groep mensen die mensen op sleutelposities van de Aarde VERWIJDEREN. Ze laten het op een hartaanval of zelfmoord lijken of wat ze ook maar plausibel achten. Vrienden van ons, mijn lief, werden op deze manier opgeruimd. Er wordt geen genade getoond aan degenen die in de weg lopen van de Cabal. Jij, mijn lief, bent nog maar net aan het herstellen van hun vorige en meest levensgevaarlijke aanval. Vrienden, blijf niet apathisch toekijken en weigeren te zien en erkennen wat er zich voor jullie ogen afspeelt. Ze bemoeien zich met alles op jullie wereld en alles wordt gecontroleerd. De mensheid is overgeleverd aan de genade van deze indringers, tenzij ze haar kracht en haar macht terugneemt en weigert door te gaan met het assisteren bij en mogelijk maken van deze kwaadaardige overname van de Aarde.

Ik smeek de mensen van Ierland om de meest kwaadaardige persoon, bekend als “Patrick”, niet te eren. Hij stortte, door zijn overname van Ierland, het menselijk ras in een gevecht om te overleven. Weiger deel uit te maken van het Mindcontrol programma dat de mensheid vernietigde. Het gijzelde jullie allemaal. Geloof me, het begon allemaal met “Patrick” in Ierland. Het Vaticaan en haar cohorten hebben sindsdien jullie wereld beheerst. Wees er trots op een Ier te zijn, want jullie zijn werkelijk een trots en nobel ras. Jullie zullen, wanneer jullie de ketenen van het Vaticaan verwijderen, terugkeren tot wie jullie waren.

Jullie geesten en lichamen worden voortdurend aangevallen. Neem alsjeblieft de tijd om ze te beschermen. Vermijd alle op chemische middelen gebaseerde medicijnen, GM-voedsel, de mind-control via religie, TV, regeringen en kranten. Onthoud dat alles in de hoogste versnelling is gezet om JULLIE TE ELIMINEREN.

Voor ons in de Geestenwereld is het moeilijk om te zien wat jullie wordt aangedaan zonder dat we onze uiterste best doen om jullie te helpen. Veronica wéét wat er moet worden gedaan. Ze werkt onvermoeibaar om jullie redding tot stand te brengen. Dit is waarom ze voortdurend wordt aangevallen. Ze doet zoveel méér dan voor me te schrijven, maar dit is alles wat we op dit moment los kunnen laten. Dit is de strijd om jullie overleving. Ze houden jullie bezig met onbelangrijke discussies en ruzies om te voorkomen dat jullie het grotere plaatje zien. Als jullie de tijd zouden nemen om het grotere plaatje te onderzoeken: DE VERNIETIGING VAN HET MENSELIJKE RAS EN HAAR VERWIJDERING VAN DE AARDE, zouden jullie wakker schrikken en alles in het werk stellen om het menselijk ras te beschermen en in stand te houden. Dit KWAAD heeft zijn tentakels in alle richtingen uitgespreid. Jullie weten door de mind-control gewoon niet meer wie er te vertrouwen is. Jullie kunnen niet op je beoordelingsvermogen afgaan vóórdat alles grondig is onderzocht. Jullie zijn het aan jezelf verschuldigd om zelf onderzoek te doen. Degenen die aan de macht zijn, zijn daar enkel omdat ze daar door de Cabal zijn neergezet, om hen op die manier van dienst te zijn. Ze proberen jullie van het tegenovergestelde te overtuigen. Laat je niet voor de gek houden. Hun plannen moeten worden gedwarsboomd. Ze kunnen hun plannen niet uitvoeren zonder jullie hulp. Weiger mee te werken.

Ontwaken is nooit eenvoudig. Zie alles wat jullie als WAARHEID en FEIT hebben geaccepteerd om jullie in slavernij en onder controle te houden en jullie van de Aarde te verwijderen, als LEUGENS onthuld worden. Wanneer jullie wakker worden kunnen jullie alles zien voor wat het is. Jullie krijgen de KRACHT en de controle terug. Jullie vinden je werkelijke zelf. De marionetten die jullie eens waren bestaan niet meer. Op het moment dat de ontwaakten samenkomen en weigeren de propaganda te accepteren, is de Cabal verleden tijd. Ze zullen de Aarde verlaten omdat ze niet in het LICHT kunnen overleven. Hun aardse lichamen zouden desintegreren.

Kom samen, omdat de goede energie die jullie voortbrengen wanneer jullie je verenigen, het kwaad van het duister zal wegvagen. Jullie energie transformeert dit. Het verhoogt de trilling. Het inspireert de mensheid om samen te komen, Degenen die een lezing van David Icke hebben bijgewoond weten waar ik naar verwijs. Wat rest is een verheven en geïnspireerd gevoel en het herstel van jullie kracht. Dit is wat jullie nodig hebben.

Mijn lief, je bent nog niet door het moeilijkste heen. Ze hadden je bijna te pakken. Je moet eerst herstellen. Geniet vandaag van je tijd met je familie en wees ervan verzekerd dat ik zoals altijd aan je zijde zal zijn.

Er wordt zoveel van je gehouden, mijn lief.

Je aanbiddende,

Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja