George Soros wil “Europa slopen en verkiezingen vervalsen”, zo blijkt uit documenten van de Open Society

april 25, 2022

Een schat aan gehackte documenten, afkomstig van de Open Society Foundations van Soros, onthult de systematische en antidemocratische technieken die door Soros-agenten worden gebruikt als onderdeel van een extreem-linkse beïnvloedingsoperatie die volgens critici deel uitmaakt van het plan van Soros om “Europa te slopen”, schrijft Newspunch.com.

De documenten van de Open Society Foundation onthullen dat Soros zwart geld-kanalen gebruikt om het politieke proces in Europa, Rusland en vele andere landen te beïnvloeden.

De westerse mainstream media weigeren aandacht te besteden aan de hack en de vrijgave van de Soros-documenten. Russia Today, en een handvol onafhankelijke nieuwsorganen, hebben het verhaal een zekere mate van aandacht gegeven. “Dit is dus de reden waarom RT in de EU geblokkeerd is,” zegt de Nederlandse Europarlementariër Marcel de Graaff.

De gehackte documenten onthullen een systematische aanpak van Soros-agenten om verkiezingen in Europa en daarbuiten te manipuleren.

Om kiezers te bereiken, financiert Soros’ Open Society Foundations plaatselijke mediagroepen, journalisten, lobbygroepen en sociale-mediaprojecten. Er ging onder andere $130.000 USD naar EUobserver, een in Brussel gevestigde “onafhankelijke” nieuws- en opiniewebsite die bericht over de EU en de ontwikkelingen in de Europese politiek.

Het televisienetwerk Russia Today heeft een verhaal uitgezonden over het lekken van documenten uit 2000 waaruit blijkt dat George Soros en Open Society verantwoordelijk zijn voor de manipulatie van verkiezingen in landen in heel Europa.

https://twitter.com/i/status/1515610097820610561