George Soros brief onthult globalistisch plan om de eerste wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

George Soros brief onthult globalistisch plan om de eerste wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

21 september 2019 1 Door Indignatie redactie

Terwijl links de strijd om de ziel van Amerika blijft verliezen, gaan de grootste kampioenen voluit in een poging het tij te keren zoals ze kunnen – zelfs als dit betekent dat het land wordt vernietigd.

Een van de gemeenste onder hen is miljardair George Soros , een in Hongaar geboren Amerikaanse burger die nu het land wil vernietigen dat hem zijn rijkdom heeft gegeven samen met zijn bondgenoten.

Zoals gemeld door Breitbart London, bevestigde Soros publiekelijk dat hij inderdaad alle Europese grenzen wil wegvagen na een beschuldiging vorige week door de premier van zijn geboorteland, Viktor Orban (die, anders dan Soros, eigenlijk te maken heeft met de tienduizenden migranten uit de tweede en derde wereld die zijn land en andere Europese landen binnenstromen – terwijl Soros vrij is van dergelijke ongemakken in zijn $ 10 miljoen herenhuis / kasteel buiten New York Stad).

[Al jaren], heeft Orban Soros beschuldigd van het opzettelijk aanmoedigen van de migratiecrisis die nu het continent overspoelt .

“Deze invasie wordt enerzijds gedreven door mensensmokkelaars en anderzijds door die (mensenrechten) activisten die alles ondersteunen wat de natiestaat verzwakt,” zei Orban. “Deze westerse denkwijze en dit activistische netwerk worden misschien het best vertegenwoordigd door George Soros.”

‘Laten we alle grenzen

opheffen ‘ In navolging van de verklaring van Orban stuurde Soros een e-mail naar Bloomberg Business, waarin hij beweerde dat zijn stichtingen daadwerkelijk helpen “de Europese waarden te handhaven”, terwijl de acties van Orban om de Hongaarse grens te versterken en zo een enorme toestroom van migranten belemmeren “ondermijnen die waarden.”

“Zijn plan beschouwt de bescherming van nationale grenzen als het doel en de vluchtelingen als een obstakel,” voegde Soros toe. “Ons plan behandelt de bescherming van vluchtelingen als het objectieve en nationale grenzen als het obstakel.”

In 2015 beschuldigde Orban pro-immigratie niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) ervan “de kost te verdienen van de immigratiecrisis”. Hij selecteerde diegenen die werden gefinancierd door Soros, die een groot voorstander is van transnationale organisaties zoals de Europese Unie en de Verenigde Naties.

Ook biedt zijn Open Society Foundation (OSF) hulp aan pro-immigratie-activisten, en hij is bekend in de VS en internationaal voor het ondersteunen van “progressieve” (lees uiterst links) oorzaken zoals de Bill and Hillary Clinton Foundation en het Centre voor Amerikaanse vooruitgang.

In feite merkt de OSF-website op:

“Wij zijn van mening dat migratie- en asielbeleid gebaseerd moet zijn op economische en demografische realiteit, niet op basis van tijdelijke politieke overwegingen of populaire misvattingen.

” In Europa verheffen veel van onze partners in het maatschappelijk middenveld veeleisende een gemeenschappelijke Europese aanpak in overeenstemming met internationale mensenrechtenverbintenissen. ”

In een interview zei Orban dat immigratie en multiculturalisme samen werkten om het gezicht en de tradities van Europa te veranderen, het zijn met name” christelijke wortels “, en tegelijkertijd” parallelle samenlevingen ” “.

De bron van het kwaad?  De ngo’s van George Soros werken onvermoeibaar om het Europese continent te overspoelen met illegale migranten

“Niemand heeft hierover gestemd ‘

Zoals gemeld door Breitbart Londen, zei Orban dat Europeanen zich moeten houden aan onze christelijke waarden en dat Europa kan worden gered , maar alleen als burgers de tradities, de christelijke wortels en alle waarden die de basis vormen van de beschaving serieus nemen van Europa. ”

“Wat voor Europa willen we hebben? Parallelle samenlevingen? Moslimgemeenschappen die samenleven met de christelijke gemeenschap?” vroeg hij, eraan toevoegend dat er ook een antidemocratisch aspect is aan wat er gebeurt.

“Niemand heeft gestemd voor wat er gaande is, dus de kwaliteit van de Europese democratie staat ter discussie.”

“Miljoenen migranten komen naar de Europese Unie”, zei hij,

In de afgelopen dagen heeft RT.com gemeld dat het migratiebeleid van Duitsland de bevolking van het land zo van streek maakte dat sommige analisten wijdverbreide anarchie of zelfs een burgeroorlog voorspellen.