GELUKKIGE GIFTIGE TRIGGER!

Dit is zo’n gevoelig onderwerp – zo’n diepgeworteld, diep oud programma. 💥👀💥

Veel mensen praten over ontgiften terwijl ze van hun wijn nippen met hun pink omhoog alsof er niets aan de hand is. Ondertussen verscheuren de alcohol- en negatieve geestentiteiten langzaam hun lichaam, verwoesten hun leven en brengen hen in verwarring – net als een gewonde vaq-patiënt die niet kan achterhalen waarom hun gezondheid in zulke afschuwelijke omstandigheden verkeert. 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Ja, alcohol is de meest gladde helling langs de lagere tijdlijnen. 💯

Waarom wijn ons lichaam meer beschadigt dan we dachten
https://www.news-medical.net/health/Why-Wine-is-Damaging-Our-Body-More-Than-We-Thought.aspx

Het giftige chemische glyfosaat van Roundup, aangetroffen in 100% van de geteste wijnen uit Californië
https://winewaterwatch.org/2018/02/roundups-toxic-chemical-glyphosate-found-in-100-of-california-wines-tested/

Residugehalten van pesticiden in wijn
https://www.wineanorak.com/pesticideresiduesinwine.htm

Ik ben er net achter gekomen dat de meeste wijn vol chemicaliën zit. Dit is wat je moet weten
https://www.eatingwell.com/article/7594577/i-just-found-out-most-wine-is-full-of-chemicals-heres-what-you-need-to-know/

Gifstoffen in wijn: wat u moet weten – de purist
https://thepuristonline.com/2019/07/is-uw-wijn-vol-toxines/

Gejoel! Gevaarlijke niveaus van metalen in wijnen
https://www.scientificamerican.com/article/wine-metal-health/

Fluoridegehalte in alcoholische dranken
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4856716/

3 veelvoorkomende bronnen van fluoride die u misschien nog niet kent
https://www.drppapas.com/blog/190479-3-common-sources-of-fluoride-you-might-not-know-about/

Top 10 voedingsmiddelen en dranken met het hoogste fluoridegehalte…
https://www.myfooddata.com/articles/high-fluoride-foods-and-drinks.php

Onderzoek naar de gevaren van zware metalen in wijn roept twijfel op bij andere deskundigen
https://www.winespectator.com/articles/study-of-wines-heavy-metal-hazard-raises-doubts-among-other-experts-4444

De spirituele gevolgen van alcoholgebruik
https://t.me/drue86/8182

Het woord ALCOHOL komt van de Arabische term ‘Al-khul’, wat ‘LICHAAMETENDE GEEST’ betekent. Alcoholische dranken worden niet voor niets SPIRITS genoemd. ☠️☠️☠️

In de alchemie wordt alcohol gebruikt om de essentie van de ziel van een entiteit te extraheren – gebruik bij het extraheren van essences voor essentiële oliën en steriliseren. Door alcohol in het lichaam te consumeren, wordt de essentie van de ziel eruit gehaald, waardoor het lichaam gevoeliger wordt voor laagfrequente entiteiten.

Mensen die buitensporige hoeveelheden alcohol consumeren, krijgen vaak een black-out en herinneren zich niet wat er is gebeurd. Dit gebeurt wanneer de goede ziel vertrekt omdat de levensomstandigheden te vervuild en te traumatisch zijn om te tolereren. De goede ziel gooit het lichaam overboord, blijft aan een ketting verbonden en een duistere entiteit neemt het lichaam mee voor een plezierige rit rond het blok, vaak in een hedonistische en egoïstische razernij. Onze lichamen zijn auto’s voor geesten. Als de ene geest vertrekt, kan een andere geest met de auto een ritje maken.

Wanneer iemand donker wordt nadat hij alcohol heeft gedronken of zichzelf op veel andere manieren heeft vervuild, raakt zijn lichaam vaak bezeten door een andere entiteit. Heeft u zich ooit anders, seksueeler, gewelddadiger, minder rationeel en minder logisch gevoeld na het drinken van alcohol? Weet je dat we al in een eeuwenoude religieuze sekte leven die geschoold is in de duistere krachten van alcohol? Het is deze sekte die alcohol populair maakt, via de media en de overheid die zij controleren, om een ​​zeer oude en duistere agenda te dienen.

De oplossingen voor onze afbrokkelende samenleving zijn alleen te vinden binnen onze niet-vervuilde collectieve menselijkheid, niet binnen de moderne wetenschap en de doodscultus die deze vertegenwoordigt. Onze duistere en immorele menselijke boeren doen zich voor als altruïstische regeringen, die ons vervolgens dienen aan duistere spirituele entiteiten die onze energie voeden als we alcohol consumeren en een groot aantal andere giftige stoffen die ze uit de top van de heersende piramide laten regenen.

We zijn slaven die leven op een uitgebreid controlerooster, gebaseerd op indoctrinatie, propaganda, chemische sedatie, giftige medicijnen en we worden zelfs gebruikt als voedselenergie voor duistere geesten die buiten de frequentie van het zichtbare zicht leven. Ik heb al bijna 5 jaar geen alcohol gedronken. Nu zijn de duistere geesten bang voor mij en zo was het altijd bedoeld. Sluit je aan bij de morele wedergeboorte van de mensheid, maak de slavernij ongedaan, wijs het gif af en laten we aan de slag gaan met datgene waarvan we weten dat het gedaan moet worden.

Geschreven door Zahrah Sita en Jason Christoff

De spirituele gevolgen van alcoholgebruik
https://thecostaricanews.com/spiritual-consequences-alcohol-consumption/