GEKKE DRUGSKONING WILLY ESCOBAR VAN NEDERLAND EN ZIJN OCTOPUS SYNDICAAT

https://mariaenbuitenaardsen.blogspot.com

[Oftewel Willem Alexander. Ik heb persoonlijk nogal moeite met deze gegevens en sluit me maar aan bij de onderzoeker/opsteller van dit bericht. Het is voor ons natuurlijk moeilijk om zoiets te beoordelen terwijl wij alleen het PR gedeelte van het koningshuis onder ogen krijgen, dat alleen gericht is op goodwill. We ZIJN gebrainwasht. En het kan best dat de leden van het koningshuis aardige mensen zijn, maar er is nu eenmaal ook die andere kant, die ons alleen maar lijkt te willen bedriegen, beroven en verwoesten, met alle onduidelijke onbekende middelen die ze tot hun beschikking hebben.
Lieve mensen van het koninklijk huis: KEER NAAR HET LICHT. KEER NAAR HET GOEDE DAT WIJ, DE MENSEN, DE HELE AARDE EN DE DIEREN/NATUUR TE BIEDEN HEBBEN. Het is het einde der tijden volgens de bijbel en niet het einde van de wereld. We gaan toe (we zijn er bijna) naar een tijd van overvloed en liefde. Sluit jullie aan, kom, doe mee, neem je kinderen mee en wordt een van ons

Ik moest dit even zeggen!!!] Dan nu het artikel.

Gekke Drugs Koning Willy Escobar van Nederland, ingediend bij Operation Disclosure | Door Rinus Verhagen

Deze informatie is als Dynamite tegen de elite.

Lieve mensen, velen geloven nog steeds in sprookjes, terwijl de realiteit zo moeilijk is.

President Trump wil de troepen uit Afghanistan halen, de leegte wil Nederland vullen met de Nederlandse rangers, medicijnman Willem Alexander vreesde dat zijn Drugslijn wordt opgerold?

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kabinet-broedt-op-nieuwe-militaire-missie-afghanistan-commando-s-en-mariniers-moeten-afghaanse-special-forces-opleiden~b80e0bbb/ 

Diagram van het drugssyndicaat van de koninklijke familie.

Hoe stom moet je zijn om te begrijpen dat zijn rol samen met zijn vreselijke familie van criminelen en pedofielen wordt gespeeld, satanisten inclusief de corrupte regering.

Nederland is het enige land ter wereld zonder voorwaardelijke rechtbank, dit komt mede door het feit dat het koninkrijk en de grondwet zijn verstreken op 13 mei 1940.

Toen de koninklijke familie met de volledige regering het land verliet voor de nazi’s, had ik de toepasselijke grondwet dat de regering nooit buiten de grenzen zou mogen zitten, volgens artikel 21 van de grondwet.

Na de Tweede Wereldoorlog is men teruggekomen met leugens en heeft de eerste regering benoemd, wat betekent dat het niet democratisch is gekozen, dus alle volgende regeringen zijn niet geldig.

Dit betekent dat alle internationale verdragen over de hele wereld die namens Nederland zijn ondertekend, niet legaal zijn, zelfs niet de corrupte EU.

De vergiftiging van de wereld komt uit Nederland en zijn satanistische regering en nep-koning, hij heeft een erfenis opgeëist die niet van hem is.

Hun familiebedrijf Shell heeft veel gevaarlijk afval via een dochteronderneming Billiton, die wereldwijd wordt verhandeld onder de naam Wolmanzouten.

https://www.trouw.nl/home/het-hout-rot-niet-maar-is-puur-gif~a4904e10/ 

Deze bevatten chroom6 en arseen, dat door de overheid in het milieu is goedgekeurd voor houtverwerkende bedrijven onder de noemer van duurzaamheid.

De eerste Nederlandse cocaïnefabriek in Amsterdam werd later Akzo Nobel genoemd, ze verwerkten ook het afval in hun verfproducten, zoveel mensen kregen kanker en stierven.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gemoederen-lopen-hoog-op-bij-informatiebijeenkomst-chroom-6-schandaal-defensie-scheept-ons-af-met-een-flutregeling-~b519ee9b/

Willem Alexander heeft persoonlijk een moord gepleegd, dit om te worden toegelaten of om zijn satanische loyaliteit te tonen.

De verklaring van Neset Temirci over 12 jaar gevangenisstraf, de corruptie van de rechterlijke macht, het hoogverraad door Bram Moszkowicz, Neset zijn getuigenis en verklaring over de moord op een onbekende vrouw en een klein kind gepleegd door koning Willem Alexander in aanwezigheid van Mabel wisse Smit, Friso, Beatrix, moord uit de lust van deze satanisten. Zie voor meer info over http://ntblauwbloed.blogspot.com Nazis of Orange-familie als psychotische moordenaars.

https://www.youtube.com/watch?v=77TU43G_o80

In het jaar 2000 was Maud Oortwijn getuige van pedofiele seksuele handelingen van de Nederlandse koninklijke familie in Bangkok, vanaf dat moment heeft ze geen normaal leven meer en wordt ze op alle fronten tegengewerkt door de Nederlandse regering.

https://maudoortwijn.com/

Getuigen verklaringen van verschillende mensen over de satanische rituelen van de Nederlandse politiek en royals, rechtvaardigheid negeert verklaringen en is zelfs betrokken bij deze praktijken.

https://www.youtube.com/watch?v=7sM4sPaUyEg

https://www.youtube.com/watch?v=-A1o1Egi20c

Het is onbegrijpelijk dat de internationale rechtbank zich bevindt in een land waar geen wetten de overhand hebben en misdadigers van politiek en monarchie hun eigen volk offeren op het satanische altaar van de even kwaadaardige EU-fascisten.

De EU werd gesticht door de nazi’s na de Tweede Wereldoorlog en nep-koning Willy geeft Nederland aan de EU-fascisten, welk laag-IQ moet je daarvoor gebruiken?
http://www.reject-the-eu.co.uk/

Het is hoog tijd om deze rommel op te ruimen, vooral als een rechter duidelijk maakt dat de grondwet zo dood is als een pier.

https://beroepseer.nl/nl/groepsblog/overheid/item/1620-alex-brenninkimeijer-in-oratie-grondwet-zo-dood-als-een-pier

https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/

https://www.trouw.nl/home/toets-partijprogram-aan-grondwet~a8d7a17f/

Conclusie van het hele verhaal, vanwege het ontbreken van legale wetten, de internationale overeenkomsten na 13 mei 1940 zijn allemaal ongeldig, omdat ze tot stand zijn gekomen door list en bedrog.

Als de witte hoeden op zoek zijn naar een stok om te slaan, hier ben ik.

laten we onze politici en monarchie respecteren.

Wanneer de Nederlandse politiek en Royals vallen, is de wereld bevrijd van het kwaad en komen andere cabal leden allemaal aan het licht, hier is een opdracht voor Q, zij zijn de zwakste schakel, vanwege hun lafheid.

Vriendelijke groeten,

Rinus Verhagen.

https://operationdisclosure.blogspot.com/2018/06/rinus-verhagen-mad-drugs-king-willy.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+OperationDisclosure+%28Operation+Disclosure%29

[OK. Gelezen. Het is geen kattepis. Ik snap niet dat mensen tot zoiets in staat zijn. Ik geloof ook niet dat je zoiets doet omdat het goed is. Het is gehoorzaamheid aan de boom, Willem Alexander was niet bezig met een nieuwigheidje. Daar zijn veel slachtoffers bij gevallen, evenals bij de andere leden van het koninklijk huis. Wees dapper koningshuis, wees eerlijk.  De tijd van overheersing door Rome en Satan is voorbij. Luister naar je hart, het enige dat de waarheid kent.
Jullie zullen echt wel worden geaccepteerd en vergeven. Slachtoffers zullen zielepijn hebben en daar zalf op willen. Wij zijn geen kinderen. Wij zijn groot. Victory van het Licht!) Gepost door Maria op 05:45