Geboorte recht ieder van ons heeft het .

Hallo Lieve trouwe bezoekers en vrienden,

Deze heeft mij om aandacht gevraagd ,ik heb het beluistert. En geef jullie nu een kans om dat ook te doen.

Wij hebben het al eens over ons Geboorterecht gehad en door erop te klikken kun je het nog eens in alle rust nalezen.Wat hier staat te lezen verteld deze meneer op een rustige manier zijn waarnemingen en ervaringen en zijn denkwijze. 

Het is fijn om feedback te krijgen dat je denkwijze de gewoonste zaak van de Wereld is en dat je een overzicht hebt van hoe dat dingen gaan ,om je heen en Wereldwijd. Maar ieder ziet en beleeft het op zijn eigen wijze ; dat is BELANGRIJK dat dat geaccepteerd wordt. Maar ook dat je weet wat nu een Universele wet is,wie bepaalt grenzen hoe lang is die strijd al bezig ???!!! religie ook zo een mooie HOE LANG AL !!!????? hoe veel levens heeft dat gekost, en we mogen geen van alle vergeten dat we EVALUEREN de nieuwe levenstyle/leven samen komt eraan , wauw wat een geweldige kans voor ieder van ons.

Ben daarom Dankbaar dat je Nu hier bent om deze Nieuwe Wereld bij te staan/beleven en  aanwezig te zijn en deel uit  te mogen maken om waar-te-nemen in heel je ZIJN. Makkelijk is als het zware voorbij is !!?? Hoe zwaar geef jij het !!??

Werk vanuit je Hart in je eigen moment ieder moment . Dan heb je geen eigenbelang – hebzucht- wraakzucht- jaloezie- gedachten die open staan voor mindcontrole??!! of  gevuld worden met mindfulnis!! . Nee je ; GEVOEL- GEWETEN- INTUÏTIE  zijn in alle alertheid zoals het bedoelt is voor jouw.

Weet dat JEZELF de creator bent in alles.

Veel plezier vandaag geniet.

Warme Hart Groet