From Dr. Charlie Ward


De leider van BRICS is eigenlijk China. China heeft 1,5 miljard mensen. China besloot dat het genoeg had van Amerika. Ze hebben al heel lang genoeg van Amerika. En er waren bepaalde sancties tegen Rusland. Dus besloten China en Rusland om grote deals te sluiten op oliegebied zonder de Amerikaanse dollar te gebruiken.
En toen zei India, daar doen we ook aan mee. India heeft ook 1,5 miljard mensen. Er zijn 3 miljard mensen tussen de twee landen, India en China. Dat is bijna de helft van de wereldbevolking in twee landen. Maar toen kwam Rusland erbij en zij hebben natuurlijk grote hoeveelheden olie. Dus zij hadden te maken met China. En ook met India, maar in plaats van de Amerikaanse dollar te gebruiken. Ze gebruikten een door goud gedekte munt die het geheime QFS was, verborgen achter de schermen, maar het was door activa gedekt en ik gebruikte het woord activa gedekt omdat er bepaalde landen zijn die geen goud zullen gebruiken en daar kom ik zo op terug.

Dus we hebben BRICS, Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika.Het zal u zeer interesseren om te weten dat andere landen die zich al bij BRICS hebben aangesloten. Egypte, Afghanistan, Algerije, Indonesië, Kazachstan, Nicaragua, Nigeria, Senegal, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië, Iran, Noord-Korea, Saoedi-Arabië, Zimbabwe, Irak, het Verenigd Koninkrijk, hebben zich al aangesloten bij BRICS.
Het Verenigd Koninkrijk, welke activa denk je dat het Verenigd Koninkrijk gebruikt? Het is zilver, Sterling zilver. Het gaat terug naar wat het eerder was, Sterling zilver. Dus ze hebben zich al aangesloten bij BRICS.

Nog een lijst hier van landen die zich hebben aangemeld om deel uit te maken van BRICS, maar nog niet zijn toegetreden. Het is nog niet geïntegreerd vanaf vandaag, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Panama, Volivia, Chilly, Cuba, Ecuador, Peru, Uruguay, Venezuela, Azerbeidzjan, Mongolië, Check Minister, Tadzjikistan. Oezbekistan, Pakistan, Sri Lanka, Vietnam, Turkije en last but not least, mijn favoriet, Duitsland. Nu het feit dat Duitsland een aanvraag heeft ingediend om toe te treden tot BRICS.

Canada, Australië, Nieuw Zeeland, dit zijn landen die snel aan boord moeten komen. Ze worden tegengehouden door hun leiders. Maar dit is een grote, grote wake up call. Want nu we in en ik ga vertellen dat dit top geheime informatie is. Ik moet heel voorzichtig zijn met hoe ik dit verwoord. Zodat ik geen problemen krijg. De door goud gedekte, door activa gedekte Amerikaanse dollar, die de US note zal worden genoemd.

De USTN, US token note zal waarschijnlijk live gaan. Deze week, waarschijnlijk. Niet zeker. Waarschijnlijk wel. Maar het zal negen maanden duren om uit te rollen. Sommige mensen zullen het pas over 5,8 maanden zien.
Heel belangrijk, we gaan door een periode vanaf 1 februari… voor de komende 2 à 3 maanden, waar de digitale munt van de Centrale Bank zal worden gepromoot.

De Centrale Bank digitale valuta is op dit moment onder controle van de zwarte hoeden, niet de witte hoeden zoals we eerst dachten. En ik heb hier in de laatste 48 uur veel werk van gemaakt. De zwarte hoeden hebben nog steeds de controle over de digitale munt van de Centrale Bank.

De White Hats laten dit gebeuren, zodat ze zichzelf kunnen ontmaskeren en neerhalen. Ze hebben de White Hats niet nodig om hen ten val te brengen, want het volk moet opstaan en het afwijzen.

Jullie weten allemaal dat jullie papieren dollars niets waard zijn. Ze worden door niets ondersteund. Alleen in ons geloofsysteem geloofden we dat ze dat wel waren, en het feit dat we dingen kunnen kopen met dit papier.

Dus we gaan een interessante twee tot drie maanden durende overgang tegemoet. Als het einde van de VS, de USTM in werking treedt, zal het niet openbaar zijn. We zullen het achter de schermen weten, het zal weten. Het gaat de goede kant op.