Fluoride natuurlijk of niet ?!

Fluoride natuurlijk of niet ?!

Ja, er is veel info over fluoride .

Ik weet dat het ook een natuurlijke kant heeft en dat het in planten zit of beter gezegd zij bezitten dit net zoals wij dat zelf ook bezitten.

Zelf verkoop ik de Neem Tandpasta, en ja er zit een beetje fluor in, dat komt omdat het planten extract van de Neemboom in verwerkt zit.

 

Zoals we weten zijn zwarte & groene thee rijk aan fluoride, omdat de plant het zelf natuurlijk uit d bodem haalt en nodig heeft. Volgens ene Fluoride expert Jeff Green ( de links vind je onder aan het artikel ) Hij zegt ; “ “Kryoliet is eigenlijk sodium aluminium fluoride … Dit sodium aluminium fluoride is vooral effectief in het doden van bugs,” Volgens hem kan Magnesium- Calcium- vitamine C  er voor zorgen dat de vrije fluoride-ionen beter uw lichaam verlaten. En wat zie je bij veel ziekte beelden dat er een tekort is aan 1 van deze 3, bijv; botontkalking , huidziektes, griepsoorten, chronische pijnen, ontstekingen enz enz.

Ga op zoek wat voor jouw van toepassing is in je levenstyle, welke aanvulling van natuurlijk producten je een ondersteuning geven daar in. Wat bij jouw persoontje past, niet zomaar blindelings iemand volgen of na lopen.

Nee, ga op onderzoek uit. Je bent toch overgeleverd aan de producten van wat de maatschappij jouw aanreikt, ook verbouw je je eigen groente en fruit. (heerlijk)

Je ademt lucht in, daar ben je afhankelijk van en  met de  chemtrails ja, ………….. water , ja ……. Ook dit is een vertrouwens kwestie …. Toch ?!

Als je alles met een korrel zout neemt heb je geen leven en kun je niet leven / overleven. Nee, bewust zijn van alles wel , dan kun je je ertegen beschermen. Met je gedachtekracht die ieder van ons bezit, maar gebruik je het op de juiste manier en voor jezelf of schaad je andere er mee dat laatste is helaas het geval vaak. Maar goed dat is ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

 

NET ZOALS JE GEDRAG ?!

Ja, het beinvloed ook het gedrag. Hier kom je wel acter als je op onderzoek uit gaat en de video bekijkt en beluisterd.

 

Er van uitgaand dat je het op de juiste wijze gebruikt kun je hier zo in groeien dat het je geen schade  meer brengt, je filtert als het ware alles vanuit je eigen gedachte systeem. Vandaar dat die spiegeling er is om je ware kracht weer te ontdekken en  wie je werkelijk bent. Je bent veel meer dan wat er om je heen gezegd en beweerd wordt ? jipjip veel meer.

Daarom dien je op onderzoek uit te gaan en te ontdekken, niet alles geloven en blindelings iemand volgen.

Ik hoop dat ik je iets aanreik en dat je weet als je ziek bent of wat voor blokkade, stress of wat dan ook hebt er altijd een ander iets achter verscholen zit. Een munt heeft ook 2 zijde!!

Wat wil ik met dit artikel bereiken dat je de natuurlijke kant weet en de chemiche kant weet en wat deverschillen zijn, ook de symthomen. Net zo als “de wolf in de tanden ” en de tanden ziekte Dental Fluorosis wat te maken heeft met fluoride en de jazeker welbekende Candida Albicans. oftewel spruw wat je in de mond kunt krijgen denk aan baby’s veel longpatiente, verkoudheid soorten enz.

O, tipje als je baking soda gebruikt voor je tanden let op je vullingen, die  kunnen ervan uitvallen,( dat heb ik ) en als je prothese hebt met je gebit en er is lijm in verwerkt dat lost op.  Je kunt wel een beetje op je tandborstel doen en neem of andere tandpasta erbij gebruiken, goed spoelen en uitspuien.

Ik wens je veel onderzoek plezier toe.

 

WEETJES HOEK ;

Fluoridealert

familie Blij

Nine for news

groene thee

regeling overheid

Jeff Green 

natural Society

Spruw

weg met pds   daar is die gave foto van.

dokter John  daar is die gave foto van.

Lees meer: http://www.ina-makoce.com/news/fluoride-natuurlijk-of-niet/