Fijne kerst


Aan: p.omtzigt@tweedekamer.nl
CC: w.vhaga@tweedekamer.nl; ‘C.vdStaaij@tweedekamer.nl’; ‘g.segers@tweedekamer.nl’; ‘g.wilders@tweedekamer.nl’; ‘h.krol@tweedekamer.nl’; ‘j.klaver@tweedekamer.nl’; ‘k.dijkhoff@tweedekamer.nl’; ‘l.asscher@tweedekamer.nl’; ‘lilianmarijnissen@sp.nl’; ‘m.agema@tweedekamer.nl’; ‘marianne.thieme@tweedekamer.nl’; ‘persvoorlichting@tweedekamer.nl’; ‘r.jetten@tweedekamer.nl’; ‘rvd.pers.kh@minaz.nl’; ‘t.baudet@tweedekamer.nl’; ‘t.kuzu@tweedekamer.nl’; ‘voorzitter@tweedekamer.nl’; ‘guy.verhofstadt@ep.europa.eu’; ‘judith.sargentini@ep.europa.eu’; ‘persvoorlichting@tweedekamer.nl’; ‘pers@omroepmax.nl’; ‘perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl’; ‘pers@tros.nl’; ‘persberichten@vara.nl’; ‘pers@fvd.nl’; ‘pers@ongehoordnederland.nl’; ‘mijnbrief@ongehoordnederland.nl’; ‘Leden@fvd.nl’; ‘ledenadministratie@pvda.nl’; ‘lezers@trouw.nl’; ‘opinie@trouw.nl’; ‘ombudsman@trouw.nl’; ‘bezorgklachten@trouw.nl’; ‘familieberichtentrouw@persgroep.nl’; ‘nieuwsdienst@trouw.nl’; ‘economie@trouw.nl’; ‘buitenland@trouw.nl’; ‘parlement@trouw.nl’; ‘sport@trouw.nl’; ‘kunst@trouw.nl’; ‘religiefilosofie@trouw.nl’; ‘groen@trouw.nl’; ‘letterengeest@trouw.nl’; ‘tijdpost@trouw.nl’; ‘secretariaat@trouw.nl’; ‘tijdgeest@trouw.nl’; ‘ad@ad.nl’; ‘red@hfd.nl’; ‘redactie@nd.nl’; ‘staatscourant@sdu.nl’; ‘nrc@nrc.nl’; ‘redactie@parool.nl’; ‘redactie@refdag.nl’; ‘nieuwsdienst@telegraaf.nl’; ‘redactie@trouw.nl’; ‘redactie@volkskrant.nl’; ‘redactie@katholieknieuwsblad.nl’; ‘boerderij@reedbusiness.nl’; ‘nieuwsredactie@metronieuws.nl’; ‘wijs@refdag.nl’; ‘redactie@nd.nl’; ‘redactie@dvhn.nl’; ‘traffic@metronieuws.nl’; ‘marloes.huisman@avro.nl’; ‘bnninfo@bnn.nl’; ‘eo@eo.nl’; ‘human@omroep.nl’; ‘info@ncrv.nl’; ‘communicatie@nos.nl’; ‘publiek@nps.nl’; ‘persberichten@vara.nl’; ‘pers@tros.nl’; ‘redactie@redactiewnl.nl’; ‘pers@omroepmax.nl’; ‘info@powned.tv’; ‘info@ntr.nl’; ‘kim.koppenol@rtl.nl’; ‘tegenlicht@vpro.nl’; ‘nosbinnenland@nos.nl’; ‘nova@novatv.nl’; ‘ledencontact@acp.nl’; ‘info@politiebond.nl’; ‘secretariaat@anpv.nl’; ‘ibb@mijnvbm.nl’; ‘cbb@mijnvbm.nl’; ‘mzo@mijnvbm.nl’; ‘redactie@mijnvbm.nl’; ‘eo@mijnvbm.nl’; ‘belastingservice@mijnvbm.nl’; ‘nazorg@mijnvbm.nl’; ‘webmaster@mijnvbm.nl’; ‘trivizier@mijnvbm.nl’; ‘info@acom.nl’; ‘administratie@defensiebond.nl’; ‘bbtv@mijnvbm.nl’; ‘persvoorlichting@mindef.nl’; ‘info@hydro.nl’; ‘opz.czsk@mindef.nl’; ‘nimh@mindef.nl’; ‘persvoorlichting.kmar@mindef.nl’; ‘loket.ktomm.bronbeek@mindef.nl’; ‘nlda@mindef.nl’; ‘fabk.infodesk@mindef.nl’; ‘fabk.info.e-facturatie@mindef.nl’; ‘info@veteraneninstituut.nl’

Fijne kerst allemaal.

Waarom durft er geen journalist de waarheid te schrijven?

Zijn ze nu allemaal omgekocht?

De politiek heeft zich nu in een positie gebracht die ze zelf bijna niet meer kunnen ontvluchten.

Het Genocide programma met het RMA covid19 vaccin, als het wordt uitgevoerd, gaan er veel doden vallen, waardoor Familie zal reageren.

Mensen die in geestelijke gezondheidszorg zitten krijgen voorrang op de vaccinatie, dat hebben we al eerder meegemaakt 1939 – 1945.

Om GESARA uit te kunnen rollen had de Cabal eerst zelf de Great reset moeten aankondigen, wat ze ook gedaan heeft, samen met het IMF en ECB.

Dit waren plannen die jaren in voorbereiding waren, om mensen te dwingen een vaccin te nemen en te controleren, of te vermoorden.

De politieke handlangers en misleiders zijn door de NWO nu zelf onder de bus gegooid, want alles wat fout gaat zullen zij de schuld van krijgen.

Het is daarom geen toeval dat dit land geen constitutioneel hof heeft maar daarvoor in de plaats een commissie stiekem, de Bilderberg Nazi politiek is compleet verrot en corrupt.

Het ontwaken wat nu gaat gebeuren zal zo in een versnelling raken dat ook veel slapers wakker zal maken, daar helpt geen liegen van Rutte en Hugo meer aan.

Trump heeft het weer over een veilig vaccin, dat uitgedeeld gaat worden, daarmee bedoelt hij het leger zelf dat het politiek virus gaat verwijderen.

Veel domme mensen die de overheid vertrouwen gaan dit bekopen met hun leven, het zij zo, ze maken zelf de naïeve keuze om te sterven onder kwaalvolle omstandigheden.

Het kerstwonder waar we op hebben gewacht gaat zich nu voltrekken, de GESARA fondsen staan op het punt van verdelen.

Hierdoor hebben Centrale banken geen bestaansrecht meer, en is de Great Reset van het WEF afgeschoten, hun Bretton Wood  fractioneel schulden systeem zonder gouddekking zal niet doorgaan.

De Cabal, Deep State probeert er alles aan te doen om het tegen te houden, maar zal daar geen kans voor krijgen, door de massa arrestaties die wereldwijd bezig zijn.

Voor 6 Januari gaan de fondsen vrijkomen zo is verteld, want op 6 januari zal het congres Trump als winnaar van de verkiezingen uitroepen, mede door alle fraude die geplaagd is.

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/

Er zal dus een overgang periode zijn van het oude naar het nieuwe geldsysteem, vandaar dar fondshouders een NDA voor 90 dagen moeten ondertekenen.

In deze 90 dagen gaan de helpers van de Deep State opgepakt worden, regeringen afgezet die hun bevolking hebben willen vermoorden met het Vaccin die door de valse vlag van Corona is opgezet.

Soevereine landen hebben een soevereine bevolking, dus we gaan zelf onze rechtsstaat zo inrichten dat de Deep State nooit meer de macht kan grijpen.

Mede door de QFS gaan rekeningen geblokkeerd worden zodat de laatste Deep State figuren geen kant meer uitkunnen.

Ze worden slachtoffer van hun eigen satanische agenda.

Het Brexit akkoord is een wassen neus, want de EU is geen land, en zal geen fondsen krijgen, en zelf ook geen geld uit het niets kunnen produceren via de ECB, het is klaar.

Daar de regeringen ten val gebracht worden is er niemand die de ongekozen Nazi’s in Brussel nog zal steunen.

Wij claimen en eisen onze Bataafse Republiek op, waardoor de val van de EU een feit is, want deze is door list en bedrog vanuit niet bestaand Nederland tot stand gekomen, als een van de grondleggers.

De vraag of we de Bataafse vlag voor niets hebben aangeschaft is een blijk van gebrek aan zelfvertrouwen en wanhoop.

Er zijn mensen die van het US leger wapens willen om de jacht op onze misdadigers te kunnen openen, dat is een nobel streven, maar overbodig.

A we zijn niet opgeleid om dit uit te voeren, wat veel slachtoffers onder de bevolking zou betekenen.

B het zou ons tot doelwit maken van de Deep State ratten, die aanslagen willen plegen.

Ik ben optimistisch, dat de aangekondigde vaccinaties niet doorgaan, of na een paar dagen als de lijken niet meer in de Bio ovens verbrand kunnen worden door een te groot aanbod van doden, als het US leger dan nog niet ingegrepen zou hebben zal er een bloedige burgeroorlog komen, en dat past dan weer niet in de plannen van GESARA.

De Tirannie en genocide van de regeringen verdwijnen met de arrestaties van de Deep State Regeringen, de politie en leger komen onder bevel van de geallieerde te staan, elke agressie van hun kant zal tot de doodstraf leiden van deze NSB ratten.

We hebben vanavond rond 19:30 een life gesprek en bespreken de actuele ontwikkelingen.

DE ITALIAANSE RECHTBANK VERKLAART ALLE CONTROLES VAN SCAMDEMIC ONWETTIG 

We zien zelf dat het hele plan van de Cabal aan het instorten is, dus houdt goede moed.

Waar is de MP van Oostenrijk Sebasitan Kurz?

Zijn ze hem al de nek aan het uitscheren?

Deel de info met anderen zodat ze het ook gaan zien dat de oude garde aan het verliezen is.

De kracht van de Cabal is om ons via Angst naar onze eigen ondergang te sturen, als de Angst weg is en je de Politiek niet meer volgt en erkent als je regering, ben je reeds vrij, want daar kan men niets tegen doen, dan heb je de lijn waar je aan geketend zal zelf losgemaakt.

Bedenk eens welke anngst zij nu hebben voor hetgeen nu gaat gebeuren, en ze kunnen bar weinig doen, mss de vaccinaties afblazen om erger te voorkomen, maar daar geloof ik zelf niet in, want zij worden aangestuurd om het te doen.

Dat is de rede waarom ik stel dat men hun nu zelf onder de bus heeft gegooid.

Intussen is er bij ikea een aanbieding.

Het enige nadeel, voor het scheve kopje van Wiebes is het halsgat te groot en voor de wel doorgevoede varkenskop van Fred Grapperhaus is het weer te eng, we hebben dus apparte mallen nodig.

Rinus