Experts: Lockdowns LEVENSGEVAARLIJK voor volksgezondheid

Ik kan garanderen dat wanneer we weer helemaal open gaan er een gigantische hoeveelheid ziektes heersend zullen zijn.

De lockdown zou ons moeten beschermen maar in werkelijkheid richt hij alleen maar schade aan. Zoveel schade dat allerlei ziektes snel zullen gaan heersen. En niet corona maar allerlei ziektes.

Eigenaren van een medisch centrum, Dr.Erickson en Dr.Massihi en andere experts waarschuwen dat deze lockdown maatregelen enorme schade aan de gezondheid veroorzaakt.

Buiten het feit dat patiënten met échte ziektes niet, of te laat, worden geholpen is het ook nog eens fataal voor ons immuunsysteem.

En dat zullen vele anderen artsen en geleerden bevestigen. Wanneer wij niet met anderen in contact komen, dan bouwt ons immuunsysteem zichzelf af. Het continu handen wassen, waar we toe gedwongen werden door de media en de autoriteiten tot op de dag van vandaag toe.

Het lijkt er wel op dat men alle therapie wil vermijden totdat iedereen geïnfecteerd is om zo het vaccin er doorheen te duwen.

En ander opvallend gegeven is dat de griepvaccins er toe hebben geleid dat je 36% meer kans hebt op het krijgen van een griepvirus. Dat stond in een publicatie van het Amerikaanse leger vorig jaar.

Dr. Erickson en Dr, Massihi, beiden geschoold in immunologie en eigenaren en artsen van een  Spoedeisende Hulp in Bakersfield.

“Dit slaat nergens op. Mondkapjes. We dragen mondkapjes in een acute omgeving om onszelf te beschermen. Wij dragen hier geen mondkapjes. Waarom niet? Omdat wij microbiologie begrijpen. Wij zitten hier zonder mondkapjes omdat we een sterk immuunsysteem willen.”

“Ons immuunsysteem is gewend aan aanrakingen. We delen bacteriën, stafylokokken, streptokokkenbacteriën, virussen… Zo ontwikkelen we dagelijks een immuunrespons op tegen deze zaken. Doe je dat niet dan zakt je immuunsysteem af.”

“Nu hebben we allemaal in een lockdown gezeten of zitten er nog en. Wat denkt u dat de gevolgen daar van zijn?”, zegt Dr. Massihi

“De ziektes zullen stijgen!”

Worden we expres ziek gemaakt?

Als dat zo is dan betekent dat dat er ook weer coronadoden bij komen en 100 zijn er voor de regering al genoeg om weer alles op alles te zetten ons land weer in staat van paniek te zetten. Zo ver wil je niet denken, maar dit verhaal snijdt zeker hout.

Dr. Richardson:

“Ik kan garanderen dat wanneer we weer helemaal open gaan er een gigantische hoeveelheid ziektes heersend zullen zijn.”

Het aantal ziektes gaat stijgen. Niet corona maar allerlei ziektes, aldus Dr. Erickson.

“Het dragen van een masker activeert letterlijk je eigen virus!”

En over de bizarre beperkingen in onze beweginsvrijheid: “Hoe kan men stranden nou sluiten. Waarom zouje dat doen? Mensen hebben natuur nodig.”

Bekijk hier de korte video waarin dokters het uitleggen. (Nederlands ondertiteld).

Deel dit met de rest van de wereld!