EVOLUTIE OF THE DIVINE CREATOR

HALLO LIEVE BEZOEKERS,

Ja, Evolutie of de Creator ( God enz ) religie (over de hele werled ) kan je misschien beter zeggen en is op zijn plaats hier.

Vele levende wezens, mensen, worden ze genoemd volgens het grote boek dat beschrijft hoe en wat ? In alle talen en in de vele vormen van een Geloof.

Kan dat eigenlijk wel ?!! Leven volgens een geloof ?!!

Ik wil je graag mee nemen naar deze 2 video’s ze kunnen hard en gruwelijk zijn. dat komt omdat het binnen komt oftewel het raakt  –  je schud je ervan ?!

OOk dit hoort bij het bewustzijn van……. ook al duw je dit ver van je vandaan. Het blijft toch terug komen. Een blik erop werpen kan geen kwaad, het zet je brain in werking.

Deze eerst ;

https://www.youtube.com/watch?v=wAJ6ylarZjk&list=UUBl1XKAWVCP-MIYcU9Kz7MA

heb je geluisterd wat deze jonge moeder die zegt het is gewoon zo veel “makkelijker om uit te leggen aan kinderen” dan de “verwarrende mainstream”

Duhheé ; wat is dat dan hé. 1;09 / 1;28 nog eens kijken en luisteren wat ze zegt.

Oké, wat gaat er NU in je om, wat denk je !!

Zo Nu deze dan ;

https://www.youtube.com/watch?v=eRX6Ev9Bhwg

http://onderkoffer-2.weebly.com/video

Dit is de hele film kun je kijken ik heb dit stukje geplaatst omdat het veel zegt van wat er NU al gebeurt en WAT ZE GRAAG WILLEN dat het gebeurt verder in de vergetelheid raken. In plaats van de EIGENWIJSHEID gebruiken en beleven-ontdekken-waarnemen en ervaren. EIGENLIJK HET TEGEN OVER GESTELDE.

Net wat wikipedia erover schrijft . Ik citeer ;

” Zenith – A Film by Anonymous is een 2010 Amerikaanse psychologische thriller over twee mannen proberen om hetzelfde te lossen samenzweringstheorie . De titel verwijst naar een groots ‘Zenith Conspiracy’ gevormd door de film hoofdpersoon, Ed Crowley. De film maakt ook gebruik van een alternatieve realiteit spel en transmedia storytelling om zijn verhaal te vergroten.

EEN STRIJD VAN duality in een persoon, de grijsheid die aanwezig is en laat zien wat het met je doet als persoon om zo te leven, pijn om je alert te houden ! enz. Wat is waar en wat niet, WELKE LEUGEN GELOOF JE ?!!

https://www.youtube.com/watch?v=-FWh1L7u6vg

BLIJF GOED BIJ JEZELF, DAT IS BELANGRIJK STEEK JE KOP NIET IN HET ZAND MAAR KIJK – LUISTER EN VOEL WAT LEVEN IS EN WAT JE OPGELEGD WORDT, WAT ER VAN JE GEIJSD WORDT. WAT ZEGT DIT ALLES. WAT ZEGT JE INNERLIJK WETEN EN WIJSHEID TEGEN JE HOOR JE JEZELF !!?? EN IS HET WEL EEN SAMENZWERINGSTHEORIE ??!!

Dat wordt zo vaak gezegd, maar wat als dit dat NU EENS NIET IS. ?!!

meer zien ; https://www.youtube.com/channel/UC-JBebwKx-rAKeFt2AOBnIw/feed

HAVE A NICE DAY TODAY.