Epstein verkrachtte me in ondergrondse voorzieningen! Survivor legt alles bloot!

By Redactie World Unity on aug 19, 2019

Bride Ministries International heeft een blockbuster-interview gedaan met een Jefferey Epstein MK Ultra-overlevende! Ze heet Hope en haar verhaal is gruwelijk! Hier zijn slechts enkele van de bullet points. Deel haar verhaal om de schapen wakker te maken en iedereen te vertellen…

Ze was geketend met andere kinderen in ondergrondse voorzieningen en werd rondgeleid met halsbanden.

Epstein was een MK Ultra-programmeur die DNA-experimenten deed en de jonge meisjes vertelde dat als ze goed waren, hij zijn DNA met hen zou delen en ze geen hond meer zouden zijn!

Stephen Hawking was in deze ondergrondse martelfaciliteiten en was wreed en kwaadaardig! Hij vertelde mensen wat te doen.

Baby’s werden verbrand en opgeofferd aan Molech

Kinderen werden ondergronds in stallen gehouden. De kinderen werd verteld goed te doen en tot Molech en andere afgoden te bidden zodat ze op een dag ‘naar boven’ konden gaan.

Epstein zei dat hij God was en de kinderen werd geleerd dat het een eer was om zijn ‘vriendin’ te zijn.

Om haar verhaal van foltering verder te ondersteunen, zijn hier drone-opnames met een bebloed plastic bed op Epstein-eiland! Als je democraat stemt, help je deze monsters! Trump is de enige president in de geschiedenis die ons vertelt dat ons nieuws FAKE is, inclusief Fox News die de waarheid over 9/11, vaccins en de JFK-moord verbergen. Ze liegen over alles, dus waarom zou je je tijd verspillen aan het luisteren naar leugenaars zoals Sean Hannity die je vertelden dat hij “tevreden” was met de nep Obama-geboorteakte!

Nieuwe Drone-video met bloedige matras op het eiland Epstein hieronder. De DOJ en de FBI doen natuurlijk niets en verbergen het allemaal voor het Amerikaanse volk. Robert Barr is een totale grap! We weten dit nu door het accepteren van de Epstein “zelfmoord” uitspraak!

Bronnen:

Source: Jim Stone

http://82.221.129.208/.wd4.html