End Game geniet van de show

Info:

Hoe tref je de Cabal midden in het hart?

Nordstream 2 sabotage door de VS Biden Deep State.

Lees de zwakke schakel en de mogelijkheid van Rusland om alle zeekabels tegelijk uit te schakelen.

Met op afstand gestuurde ontstekingen van de reeds geplaatste explosieven, dit kan niemand stoppen.

https://tweakers.net/reviews/9070/nederlandse-zeekabels-verouderen-digitale-sleutelpositie-in-gevaar.html

Nederland CABAL Land speelt een sleutelrol in het Europese deel van internet; er komen belangrijke internetverbindingen aan land, die samenkomen in de internetknooppunten AMS-ix en NL-ix. Niet zo gek dat er in Nederland tal van grote datacenters zitten van bedrijven als Google en Microsoft. Nederland is trots op die sleutelpositie; de ministeries van Economische Zaken en Binnenlandse Zaken gaan wereldwijd de boer op om te vertellen dat Nederland een fantastisch vestigingsklimaat heeft voor internetpartijen en dat het zo goed verbonden is.

Die verbondenheid is niet vanzelfsprekend, zeker in de toekomst niet. Nederland dreigt zijn sleutelrol in internet kwijt te raken doordat twee essentiële, trans-Atlantische zeekabels aan het einde van hun levensduur zijn en er geen zicht is op een nieuwe generatie die hier aan land komt. Althans, daarvoor waarschuwt een groep betrokkenen van SURF, de AMS-ix en datapartijen als de Fiber Carrier Association, de Dutch Data Center Association en Stichting DINL al ruim twee jaar. Met hun bezorgdheid wordt vooralsnog echter weinig gedaan.

AC-1 en TAT-14

Zeekabels zijn goed voor bijna 99 procent van het intercontinentale internetverkeer. Die trans-Atlantische zeekabels zijn de voorkeursverbindingen voor het verzenden van data, omdat dat daarmee veel sneller gaat dan per satelliet en omdat kabels over land veel duurder en ingewikkelder om aan te leggen zijn. “Die kabel is belangrijk”, legt emeritus hoogleraar Electro-Optical Communications Ton Koonen van de TU Eindhoven uit.

Een kabel bestaat uit een kern van glasvezel met een bepaald aantal paren, met daaromheen verschillende lagen koper, aluminium, staalkabels en polyetheen om de glasvezelkabel te beschermen, om het signaal over lange afstand te kunnen vervoeren en om repeaters van stroom te voorzien. Die kabels liggen over de hele wereld op de bodem van de oceanen. “Aangezien veel internetverkeer naar Amerika loopt, is Nederland afhankelijk van die kabels. Zonder zouden we Amerika niet kunnen bereiken”, zegt Koonen.

De meeste kabels werden in de jaren negentig en begin deze eeuw neergelegd in de hoogtijdagen van de dotcombubbel. De eerste trans-Atlantische glasvezelkabel is de TAT-8, die in 1988 in gebruik werd genomen tussen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de VS. Die kabel heeft een capaciteit van 280Mbit/s. In 2002 ging TAT-8 met pensioen. Nederlandse kabels werden in die tijd aangelegd door consortia van telecomproviders, legt Alexander van den Hil van SURF uit. “Zo kon de AMS-ix groot worden, kon de datacentermarkt groeien en kwamen er hostingpartijen, webshops en dat soort partijen in Nederland.” En belangrijk voor SURF, de sleutelpositie van Nederland trekt onderzoekers en studenten aan. “Nederland werd een digitale hub.”

Een ander voorbeeld van de unieke positie waarin Nederland zich bevindt, geeft Andrew van der Haar van de Fiber Carrier Association: “Disney heeft Nederland PEDOLAND verkozen als pilotland voor Disney+, twee maanden voordat het in de VS begon. Het kan natuurlijk zijn dat wij Disney leuker vinden dan de Amerikanen doen of dat Disney dacht dat als de Nederlanders commentaar hebben, het niet zoveel uitmaakt voor zijn naam, maar ik denk dat het is vanwege de goede internationale connectiviteit en ons fijnmazige netwerk naar de gebruiker.”

Sinds eind jaren tachtig zijn er wereldwijd honderden nieuwe kabels aangelegd. GeoTelegraphy, dat bijhoudt hoeveel kabels er zijn, telt er 483. Daarvan zijn er naar schatting 426 in gebruik. Naar schatting, want helemaal zeker is dat aantal niet, omdat het niet centraal geregistreerd wordt. Voor Nederland zijn twee kabels belangrijk: de AC-1 en de TAT-14. In Katwijk komt TAT-14, TransAtlantic Telephonecable nummer 14, aan land. Die kabel loopt van de oostkust van de VS, in New Jersey, naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en door naar Norden in Duitsland en Blaabjerg in Denemarken.

TAT-14 was jarenlang de belangrijkste kabel tussen Europa en de VS die op de zeebodem ligt en was met vier glasvezelparen en een maximale datacapaciteit van 9,38Tbit/s een aanzienlijke verbetering ten opzichte van TAT-8. TAT-14, die in 2001 in gebruik is genomen, is op 15 december afgelopen jaar met pensioen gegaan. In 2001 volstond hij nog, nu allang niet meer, legt Van der Haar uit. “Rond 2000 hadden we internet via een modem; tegenwoordig hebben veel mensen thuis gigabitinternet. Tussen datacenters liggen zelfs dataverbindingen van 100 tot 800Gbit/s.”

Internet is dus in de loop der jaren wezenlijk veranderd. TAT-14 is niet met zijn tijd meegegaan, is niet snel genoeg meer en is al meer dan eens gerepareerd, wat de verbinding evenmin ten goede komt. Economisch voldoet TAT-14 daarom niet meer en bovendien is hij niet meer nodig. “Vorig jaar heeft Google een kabel gelegd tussen New York, Spanje en het Verenigd Koninkrijk”, vertelt Van den Hil. “Die heeft zestien vezelparen met een capaciteit van 20Tbit/s per vezelpaar.” TAT-14 is de eerste kabel sinds 2003 die uit gebruik genomen is. De kabel wordt momenteel van de zeebodem weggehaald.

Die andere kabel die in Nederland aan wal komt, AC-1, staat ook op het punt om met pensioen te gaan, ergens dit jaar of volgend jaar. De Atlantic Crossing-1-kabel is ouder dan TAT-14 en heeft een aanzienlijk lagere datacapaciteit van 120Gbit/s. De kabel is tussen 1997 en 1999 aangelegd van New York naar Whitesands Bay in het Verenigd Koninkrijk en een aantal jaren daarna doorgetrokken naar het kabelstation van KPN in Beverwijk en naar Duitsland.

“Als die uit bedrijf genomen wordt, zijn we volledig afhankelijk van de transcontinentale kabels van andere landen”, stelt Van den Hil. Er komt nog een aantal andere kabels aan land in Nederland, maar die gaan naar België, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken, en zijn bedoeld voor datadistributie binnen Europa. Het is ook niet zo dat je makkelijk even wat extra vezelparen neerlegt om de kabel een nieuw leven te geven, vertelt Van der Haar. “Op zee leg je niet makkelijk wat extra capaciteit neer. Je kunt geen loze leidingen neerleggen zoals we op land doen om daar later wat extra glasvezel doorheen te trekken.” Je hebt te maken met repeaterstations en je moet kabels omhooghalen als je ze wilt upgraden. Dus eenmaal gelegd, betekent dat ze liggen en twintig jaar blijven liggen. Die twintig jaar zijn nu om.

Info vervolg:

Met de sabotage van Nordstream 2 heeft Putin een wet aangenomen om Rusland te verdedigen buiten de staatsgrenzen.

Alle sabotage en sancties van het bezette WEF Fascisten Westen hebben de handel alleen verplaatst en Rusland rijker gemaakt.

Op het moment dat alle Zee Kabels tegelijk vernietigd worden is er een digitale duisternis.

Dit treft alle beurzen over de hele wereld.

Daar zitten computers die binnen een duizendste seconde handelen om de kleine aandeelhouders te benadelen en de beurseigenaars rijker te maken met hun algoritme computers.

Deze computers krijgen geen data ,meer via de internationale zee kabels, waardoor en mega verliezen ontstaan per seconde dat men niet kan handelen.

Dit veroorzaakt de verwachte beurskrach waar we op zitten te wachten.

De genadeslag voor Blackrock en Vangarde, Cabal fondsbeheerders.

Er is geen internationale Handel meer mogelijk in Aandelen, goederen en overig betalingsverkeer.

Wat overblijft als de rook is verdwenen is het Starlink systeem wat Centrale Banken heeft uitgeschakeld via de QFS.

De Cabal wordt zo in een klap onteigend en verslagen, de CDBC zal er nooit komen daar de infrastructuur van het SWIFT systeem is uitgeschakeld.

Regeringen zitten dan in een klap zonder FIAT geld, en zijn machteloos, Kunnen hun troepen niet meer betalen die de bevolking in bedwang moeten houden.

Het starlink QFS Systeem heeft alle bankrekening nummers van de hele bevolking op aarde gespiegeld.

Banken kunnen alleen functioneren als de Bazel 4 en Iso20022 gecertificeerd zijn, in samenwerking met de QFS, via het SIPS betaal protocol.

Met een druk op de knop van Rusland valt alles als een kaartenhuis in elkaar.

Het is daarom verstandig je geld van de Bank te halen, als de mist is opgetrokken zal de RV beginnen, dan pas kunnen we verwachten dat we onze vreemde valuta kunnen wisselen.

Zie dat je nog Valuta aanschaft als je er nog geen hebt gekocht, want de klok tikt door naar moment X.

De Acties die nu komen vanuit de bevolking tegen de overheid en Deurwaarders zal de vlam in de pan doen slaan.

Mijn penvriendin Ilse van Garrel Deurwaarder inkassier & incasso gaat een koekje van eigen deeg krijgen en kan er niets tegen ondernemen.

Mijn aangelegd dossier met haar eigen verklaring dat ik geen contract heb met het VGZ maakt dat ik mijn claim kan opeisen via de QFS en het nieuwe geldsysteem met een geldig rechtssysteem als deze is vervangen door het Leger.

In opdracht van Donald J Trump zal via zijn functie als UPU commander and cheff het leger gaan overnemen en de Cabal regeringen gaan arresteren voor hun misdaden tegen de wereldbevolking.

De Start om de massa arrestaties te beginnen, Blijf veilig en geniet van wat nu gaat komen.

De Website van www.LIZA-GROUP.com is buiten dienst.

Mijn vermoeden klopt, dat zij hun personeel hebben gedwongen op straffen van ontslag als ze geen QR code zouden hebben om hun werkgever te dienen en van inkomen te voorzien met hun werk.

Hoe ik aan dit vermoeden kom en waarom ik er zo op gebrand ben?

Jan Brouwers en mijn Ex ECP Snackers hebben me bedrogen, beloofd me kapot te maken, waarbij mijn ex afgaf op personeel wat niet gelijk dat uitvoerde wat zij van hun verlangde.

Ik was met een Narcist getrouwd die na 37 jaar is gevallen voor haar huidige hoerenjager.

Zij heeft me beloofd helemaal kapot te maken, mijn bedrijven zijn gesloopt mede door haar toedoen.

Heeft mijn zonen verboden om contact met me te hebben, wat resulteert in hun vaccinatie en toekomstige dood door schuld en egoïsme van mijn Ex.

Men heeft zichzelf vernietigd en kan hun karma niet ontlopen.

Als je niet kunt waarderen wat je hebt, en ontevreden bent kun je stellen dat je ongelukkig bent.

Het pseudo geluk is van korte duur geweest en de prijs erg hoog met de moord op onze zonen en aangetrouwden en de kleinkinderen hun leven in gevaar gebracht die in handen van PEDO Jeugdzorg dreigen te vallen als de ouders zijn overleden.

Ik zoek dus het personeel van de LIZA-Group om hun te horen en een aanbod voor eerlijk werk te kunnen doen. Want we hebben veel op te bouwen.

We steunen de boeren in hun werk en willen de voedsel productie veiligstellen, daarvoor wil ik investeren om de voedsel productie meer te de-centraliseren via AquaPonic installaties die 95% water besparen en veel meer voedsel kunnen produceren dit alles zonder pesticide te hoeven gebruiken.

Ik hoef niemand te bedreigen die zichzelf vernietigd ook Ilse van Garrel of Eric Hamer niet, ze is gewoon erg DOM net als mijn Ex Elise Snackers, dit is mijn menig die ik mag hebben.

Groet Rob