En dan dit …….

Hallo Lezers,

Ik ben hier op gestuit en trok mijn aandacht.

Deze wil ik je niet onthouden en deel dit aan ieder die symbols intresant vinden ,en er een zelfstudie van willen maken.

Dit zal een aanvulling zijn. ( ik zelf heb ook de modelenwereld mogen ontdekken, en dat was toen ook al, alleen er was geen aandacht voor de werkelijkheid NU WEL )

Ben je nieuw op dit gebied dan kun je deze ook kijken en er zal je al veel duidelijk worden.

Ik wens je veel kijk en LEER PLEZIER.

Gepubliceerd op 21 jan. 2015
WOW! Deze is een Doozy !! Ik struikelde over een fascinerende blog van 5 jaar geleden van een vrouw die had gewerkt in veel gebieden van de Entertainment Industry (van Broadway naar Hollywood). Wat volgde waren enkele fascinerende observaties op vele celebs die nooit zijn genoemd in deze “samenzweerderige cirkels” voor, samen met velen die hebben, maar met nieuwe informatie. Ze omvat alles van gedachten gecontroleerde modellen, Michael Jackson klonen, waar de d-lijst actrices zijn gegaan, ‘slangen’ in de industrie, om geheimen achter missverkiezingen en nog veel meer. Ik compileerde een aantal van de meest interessante hier, geloof ik. Check it out, denk voor jezelf natuurlijk, en je besluit.

Dit is de link naar de site ; indianinthemachine.wordpress.com/2012/06/02/close-encounters-with-celebrities-show-business-clones-satanists-prostitutes-and-serpents-dying-for-attention-literally/

SYMBOLS LEERlinks ;

www.heinpragt.com/symbols/betekenis_symbolen.php

www.martinvrijland.nl//?s=symbolen&x=7&y=9

www.wanttoknow.nl/inspiratie/annunakki-jullie-waren-onze-goden/

WHITE LOVE FOR YOU