Eindfase van de Deep State

Wat we nu zie gebeuren is de eindfase van de Deep State ( NAZI’s) die WWII hebben gewonnen en nu de eindslag willen toebrengen.
Je kon er de klok op zetten dat de 8e Sept een aanslag zou komen, wat ook is gebeurd in Marokko. Veroorzaakt door de verborgen techniek met de TR3B die door Lockheat Martin is gebouwd.
We zijn getuigen geweest van alle misdaad tegen de wer3eldbevolking door de werkelijke machthebbers die nu in de eindfase met hun doodstrijd bezig zijn.
Afrika is zich vrij aan het maken van de westerse bezetters en uitbuiters die hun landen stelselmatig hebben geplunderd.
De Fransen, Nederlanders, Duitsers en Amerikanen worden ultimatums gesteld om landen te verlaten.
Legers over de hele wereld worden in stelling gebracht om in actie te komen en grenzen te bewaken.
Dan kan er niemand vluchten die mee heeft gedaan met de duistere macht van het WEF en de opdrachtgevers Rockefeller Rothschild misdadigers die onze politici hebben gekocht.
De Wereldbevolking komt in opstand tegen de globalisten als Rutte en zijn collega’s over de hele wereld die mee gedaan hebben aan het medisch experiment op levende mensen, met als gevolg dat er ontelbare doden zijn gevallen.
Het oude systeem is stervende, echter niet iedereen bemerkt het, want velen zijn in beslag genomen door hun dagelijkse beslommeringen, zo ook de Politie die enkel orders oppakken maar zelf niet in staat blijken te zijn om te Denken waar alle shit vandaan komt.
Er is niet een beetje tegen ons gelogen alles is een leugen, als je daar bewust van bent kun je nooit meer terug in een ziek systeem wat je wil vernietigen en uitbuiten.
Er wordt telkens verteld dat 209 landen GESARA wet hebben ondertekend.
Dit kan in Parijs gebeurd zijn in 2015 over het klimaat akkoord of door de toetreding van het AIIB om handel te kunnen blijven drijven als het IMF en Wereldbank instorten.
Gevolg is het BRIGS initiatief die nu de waardeloze dollar in de ban hebben gedaan, zei handelen nu in eigen GOUD gedekte Valuta, zij hebben gun corrupte regeringen afgezet, of zijn door Donald J Trump opgenomen in de coalitie om de BRICS te steunen om de FED en ECB te vernietigen met alle Centrale banken die met FIAT GELD willen blijven werken.
De waarheid komt iedere dag meer in het licht te staan om de duistere agenda zichtbaar te maken.
Zij Executive Orders zijn verlengd , iets wat Biden nooit zou hebben kunnen doen als hij de macht zou hebben.
Met het uitroepen van NESARA / GESARA zal de QFS het SWIFT betaal systeem vervangen en de oude digitale infrastructuur afbreken.
De Herverdeling van rijkdom zal starten door de Globalisten te onteigenen, en een herwaardering van Valuta van alle landen gelijk te zetten om alle landen een gelijke start te geven om hun economie weer op te bouwen.
Als alle Valuta gelijk is zal deze onderling 1 : 1 met elkaar gewisseld kunnen worden, met uitzondering van Valuta van Landen die veel meer rijkdom en grondstoffen hebben.
Iran bijvoorbeeld zal dan 3,3 factor hebben terwijl de Dinar 4,81 of hoger zal zijn.
Om nu Regeringen te ont-machten krijgen gewone mensen met een goede intentie de verantwoording om gelden in beheer te nemen middels de Global Currency Reset en de herwaardering van Valuta.
Dit is ook de rede waarom ik er op aandring dat Mensen als ze daartoe in staat zijn Valuta kopen om de transitie mee te bepalen de bevrijding uit de schuldenslavernij.
Als we de info mogen geloven is de GCR met de RV reeds in volle gang, Trump zou de Fondsen hebben vrijgegeven omdat de US Petrodollar dood is, NUL waarde meer om te handelen, Niemand wil het waardeloze stuk belofte van ongedekte schuld papiergeld.
We zien dat Biden de olievoorraad van de VS aan China heeft verkocht, en alle olieproductie in eigenland heeft laten stoppen.
Over 45 dagen staat de hele VS Stil ook het Leger.
Dit zal de prijs van Olie doe laten stijgen tot 300 Dollar per vat.
Het is niet dat de olie duurder ie geworden, de Dollar is geen fluit meer waard net als de Euro.

Geen ander land zal meer handel willen drijven met ongedekte valuta of de waardeloze CBDC op dwang van onderdrukking en onteigening door de Globalisten.
Het zal een ruige periode zijn de komende dagen als GESARA morgen op 11 September uitgeroepen wordt.
Banktegoeden zullen mogelijk in beslag genomen kunnen worden, Banken die zijn uitgeschreven uit de KvK zijn toevallig ook partner van het corrupte ongekozen WEF.
Als je het voorgaande hebt begrepen weet je nu ook waarom het belangrijk is om Valuta aan te schaffen, want het oude systeem is DOOD, met de oude Valuta herwaardering krijgt de bevolking weer zelf de macht om het land, regio en eigen omgeving te herbouwen wat stelselmatig door de politieke misdadigers is afgebroken.
Dan wat velen niet weten, mijn Project was en is de transitie en voorbereidingen, de plannen om alles te herstellen en werkgelegenheid te creëren in heel Europa, dit is me gevraagd waar ik mee hebt ingestemd om 8,3 miljoen banen te scheppen voor 100 jaar.
Dat moet natuurlijk ook betaald worden, vandaar dat ik een kleine twee jaar geleden ca 250 gratis Zimbabwe Dollar heb weg gegeven.
Dit heeft mensen mee bewust gemaakt waardoor velen Valuta hebben aangeschaft voor dat wat nu met GESARA gaat gebeuren.
Het delen van Kennis en talent is daarom noodzakelijk, maar ook om alle projecten die er gaan komen mee uit te voren en bekostigen.
Mijn Transitie project zit er dus ver op, en ik reken er op dat alle projecten geadopteerd worden door mede valuta houders.
Goed doen voor andere is geen misdaad, we evolueren meer in een nieuwe wereld waar Hebzucht wordt uitgebannen als er geen schaarste meer is.
Het is net als leren lopen, je zet eerst de eerste stap, zal vallen maar ook opstaan, en leren waar het beter kan.
Juist door betrokkenheid, gedreven door eigen en algemeen belang is dit de ultieme kans om dromen werkelijkheid te laten worden.
Stop met angst te hebben om alles te verliezen, het is helemaal niet nodig.
Als je alles verloren hebt, is ook de angst weg.
Dit is mij overkomen, heb een opdracht aangenomen en ontvang hulp van alle kanten om de plannen waar te kunnen maken, door ook als voorbeeld voor anderen te fungeren.
Opzettelijk kom in confronterend over op hen die ik wil triggeren om wakker te worden, of ze tot nadenken aan te zetten.
Als de Med Bedden er zijn en ik 50 jaar terug in fysieke leeftijd hersteld kan worden, weten jullie nu al wat je te wachten staat, dan zijn jullie nog niet van mij af.
Had gisteren een telefonisch gesprek met de Wijkagent, hij zit compleet in de Matrix, en heeft geen flauwekul wat er speelt.
Weet niet dat zijn bedrijf is uitgeschreven uit de KvK, Zijn Zorgverzekering VGZ-ISA en ministerie Van Financiën is uitgeschreven, of dat Banken uitgeschreven zijn.
Hij is een aardige vent, heeft me een Schizofreen plaatje opgeplakt, en zelf gevaccineerd in de Matrix met het Stockholm syndroom, dus zal het gesprek met hem aangaan dat hij niet als volgzaam schaap de volgende steek gaat halen.
Het feit dat Nederland niet bestaat wil er maar niet in, men wil niet verder kijken als hun neus lang is.
Het is ook lastig om te erkennen dat je hele leven een grote leugen was in het corrupte mens verachtende systeem, zeker als je via MSM iedere dag in de Matrix Film zit en in het web van leugens gevangen blijft.
Wat er komt zal iedereen treffen, alleen niet iedereen is er op voorbereid.
Dan zullen we hen die in het duister zitten wat licht moeten geven van de waarheid en realiteit.
Mocht morgen op 11 September de geboortedag van Jezus Christus het Satan Systeem uitgevoerd door NAZI’s afgezet worden zal alles aan het rollen komen, dat zal dan ook de rede zijn waarom wij hier nu op dit moment mede speler zijn in deze transitie om de mensheid te bevrijden.
Beste Agenten van Politie, nu jullie bedrijf is opgeheven, besef dat je 100% aansprakelijk bent voor alle daden die je op bevel uitvoert.

Jullie zijn gebruikt geworden en door de politiek en machthebbers uitgekotst, de bevolking heeft geen hoge hoed van jullie op omdat je het corrupte systeem hebt verdedigd als huurling van het Hitler Kabinet.
Ga eens het vredesverdrag met Duitsland zoeken, waarom staat het Nederlandse Leger onder Duits bevel, en komt Duitse politie met spuitwagen als de onwillige bevolking van Provincie gaat demonstreren.
De Grondwet is vervallen, geen koninkrijk meer vanaf 13 mei 1940, waar Willem de Fake Koning zijn Excuus voor heeft aangeboden.
Zij Argentijnse Allochtoon de Nederlander niet kon vinden, we bestaan niet als Staat, Land maar wel als bedrijf in geschreven in de VS.
Welke koning geeft zijn Land aan de ongekozen corrupte NAZI EU, en laat de bevolking lijden door voedselschaarste te stimuleren met de Stikstof leugen, dan een insecten fabriek openen om de bevolking die giftige rommel te voeren.
Hij heeft mee de Corona wet ingevoerd terwijl hij nergens toe bevoegd is.
De Hele Nederlandse wetgeving is een showspel van list en bedrog, zonder dat deze wetten nog geldig zijn.
GESARA zal daar verandering in brengen.
Voel jij je geroepen om het heft weer in eigen handen te nemen, je eigen leven en van je gemeente weer in vrijheid te herstellen, geen fascisten meer te gehoorzamen, dan ben je welkom in de club.

Rinus Verhagen