Einde van Deep State in Europa !

De verwijdering van de Deep State Satanisten in Europa. We waren allemaal getuigen hoe Mad Nancy tijdens de State Of The Union het script van de toespraak voor de ogen van de hele wereld verscheurde,
Donald J Trump tijdens deze geweldige goede toespraak ook de democratisch gekozen president Juan Guaidó Márquez van Venezuela tijdens de toespraak benoemde. Dus als de Alliantie Juan Guaidó Márquez als rechtmatige gekozen staatshoofd erkent, zal dit ook in andere gevallen gaan gebeuren.

Via ingesproken berichten uit Duitsland, krijgen we te horen dat gemeenten geen reispassen meer vernieuwen doet in naam van Bundes-Republiek-Deutschland. Audiospeler00:0000:00Gebruik Omhoog/Omlaag-pijltoetsen om het volume te verhogen of te verlagen.

Ook een video boodschap van Robert F Kennedy jr, geeft een boodschap af, die er op duit dat hij spoedig naar Duitsland zal komen, waar hij in de video spreekt over de misdadige fascistische farmaceutische bedrijven die via de politiek een gedwongen vaccinatie programma opdringen aan de bevolking.

We hebben het hier over de poging tot vooropgezette Genocide tegen eigen bevolking. Het opzettelijk ziek maken van de bevolking om 50 Miljard dollar te verdienen, met de behandeling van de gevolgschade van 500 Miljard is een groot verdien model voor de Satanisten. Corrupte politici werken hier graag aan mee omdat ze omgekocht zijn of gechanteerd met hun Pedofiel gedrag.

In een andere ingesproken boodschap heb ik goed nieuws gehoord dat er veel arrestaties gaande zijn in Duitsland, en het vaccinatie programma niet door zal gaan. Onder de arrestanten zouden veel politie zijn die de eigen bevolking met grof geweld de Merkel Dictatuur willen opdringen.

Hier info over Merkel haar oorsprong en afkomst,

Oorsprong en komaf Merkel !

Deze politie ambtenaren worden door het tijdelijke S.H.A.E.F. met de Europe Defender 2020 troepen gearresteerd, waarbij het bestuur van Duitsland onder SHAEF is gekomen. Weten jullie nog dat Donald J Trump de bal van Vladimir Poetin heeft ontvangen, met de 160 Terabyte aan info en sleutelcode om deze uit te lezen. Hierin zal 100% zeker ook het hele tweede wereld oorlogsarchief met bijbehorende info over de Yalta conferentie met uitvoerige beschrijving over de restricties die Duitsland opgelegd waren en de verdeling van Duitsland.

Yalta Conference

Het is ook geen geheim dat Merkel bij Poetin ontboden is om hier haar de kans te geven om de overgave te accepteren van de Cabal in Europa war nog altijd bezet gebied van de geallieerden is. Wat we hebben ervaren gaat Mad Merkel gewoon door met het uitrollen van de Fascistische NWO, zo als het ook vroeger was, tot de laatste man had Adolf gezegd als een volhard Nazi.

Het maakt niets meer uit wat Merkel wel of niet doet, want net als Juan Guaidó Márquez van Venezuela, zal nu de ware erfgenaam van Duitsland de Yalta 2020 op 8 Mei gaan bijwonen om daar het vredesverdrag te ondertekenen. Hoch lebe unser Kaiser-Georg Friedrich, Prinz von Preussen!

Dit is de rede waarom er geen paspoorten van de BDR uitgegeven worden, omdat het vroegere keizerrijk in ere hersteld zal worden.

Duitsland wordt dan weer door een monarch bestuurd om het Duitse volk te dienen in plaats te onderdrukken zoals Nazi Merkel het geeft gedaan als trekpop van de globalisten en Satanische centrale FED bankiers.

Daar deze chantage mee door de voormalige Koningin Wilhelmina en Bernhard von Lippe als Stadhouder door Hitler is erkend, is het naoorlogs bedrog voor de bevolking geheim gehouden kunnen worden. Want de capitulatie van Duitsland op 5 mei 1945 is enkel een overeenkomst geweest om de Duitse soldaten vrije doorgang te verlenen terug naar Duitsland. Er is dus nooit een vredesverdrag ondertekend door de geallieerde om Duitsland weer soeverein te verklaren.

Daarom is de Yalta conferentie op 8 mei 2020 het officiële einde van de tweede wereldoorlog, met het erkennen van de erfgenaam van de Kaiser-Georg Friedrich.

Het zal in Nederland grote verwarring scheppen, want de Dutch Cabal Pedofielen komen nu toe te geven dat ze ruim 80 jaar vanaf 18 mei 1940 met de toenmalige Nazi’s hebben samengewerkt, en veel Joden die in Nederland opgepakt zijn hebben laten doodwerken in Duitse concentratie werkkampen, want de eigen mannen waren aan het front, dus er moest wel een toelevering zijn van wapens en benodigdheden.

Nu is Mark Rutte een ongeslagen Leugenaar maar dit zal hij nooit goed gepraat krijgen tegen de bevolking, politie en leger.

Feit is dat ze geen bestaansrecht hebben en ontmaskerd zijn als hedendaagse Nazi’s die de eigen bevolking op een onvergefelijke wijze hebben misbruikt, misleid en bestolen.

De overgang naar een nieuwe wereld in overvloed vrede en geluk, kan dus nooit plaats vinden als dit Satanisch ongedierte de dient uit blijft maken in Nederland, het land zonder legitieme rechtspraak, maar een georganiseerd misdaad kartel op basis van eigenbelang en willekeur heeft geen plaats in een GESARA soevereine Republiek der Nederlande.

Het staatsgoud, alle te goede van de Cabal Fake koning en zijn familie worden onteigend en terug gegeven aan de uitgebuite slaven die hun leven hebben gewerkt om de Nazi’s aan de macht te houden.  De hele wereldbevolking zal de ondergang van de Dutch Cabal gaan zien.

Hoe klein een land ook is, in Pedofilie, corruptie en satanisme zijn ze amper te evenaren.
De stilte voor de storm zoals Donald J Trump het noemde, hij is dit weekend in Europa het centrum van alle misdaad der wereld. Als ieder land zijn eigen valuta terug gaat krijgen, kunnen we er zeker van zijn dat het lelijke hoofd van Willy de overbodige er niet op komt te staan.

Ik wens iedereen een heel mooie start naar een veel betere toekomst zonder oorlogen on culturele geschillen, want door de islamicering van Europa door de wereldvrede zal er geen rede meer zijn om deze mensen nog langer gastvrijheid in Europa te verlenen.

Deze mensen gaan hun eigen land opbouwen met hulp van over de hele wereld.
Want zij hebben een hoge prijs betaald door de misdaden die de Deep State Cabal in de loop der eeuwen heeft aangericht. Door het Basis inkomen in eigen cultuur landen, is de noodzaak weg om als economisch asiel eiser nog langer misbruik te maken van de gastvrijheid van de gastlanden. Het bijkomend voordeel is de terugloop van de criminaliteit, waardoor er geen noodzaak is om een controle en politie staat nog langer te accepteren.

De politieke hervormingen moeten door de bevolking opgedragen worden aan bestuurders, die deze opdrachten krijgen via een referendum uitslag. Het kan nooit meer zijn dat we iemand aan de macht hebben die regeert via dictaten in een schijn democratie van corruptie en eigenbelang.

De voorgestelde NWO-Cabal wetten in Europa gaan niet door.

Lang leve de vrijheid, vanwege het einde van het EU-fascisme.

Zou het een mooie zelfmoord week gaan worden?