Einde alle Fake Maatregelen van het huidige Genocide Hitler Kabinet.

10 Sept 2020 Up-date https://nostradamus-effect-van-dutch-cabal.blogspot.com/2020/09/aan-guy.html


Dit bericht is voor Patriotten met gezond verstand die niet deel willen nemen met de voorgenomen Genocide van Rutte en Hugo de Jonge.

Als eerste bescherm u gezin, neem geen risico en laat u niet vaccineren met de dodelijke cocktail van deze Satanisten.

Laat uw Kinderen niet naar school gaan, want de Bilderberg Genocide Nazi’s uit het Hitler kabinet zullen hen ongevraagd gaan Vaccineren, om hun DNA – RNA als medisch experiment van Bill Gates te veranderen, waar door u Zombies thuis gaat krijgen.

Al het overheid personeel die zich niet willen laten vermoorden door je huidige werkgever kom in actie, en laat van je horen.

Iedere Ambtenaar, Politie, Leger, Rechtspraak, OM en Justitie met meer als 2 goed werkende hersencellen herroep je eed, en zweer trouw aan de grondwet van de Bataafse Republiek die nog steeds geldig is maar niet gebruikt wordt op dit moment.

De voorgespiegelde grondwet waar de Spoedwet aan opgehangen is, was reeds per 13 mei 1940 vervallen samen met het koninkrijk.

Iedereen die de grondwet van de Bataafse Republiek wil erkennen en de bevolking zijn loyaliteit en trouw zweert in dienst van de bevolking voor de bevolking en onze veiligheid, ook mensen die nu zonder baan zijn kunnen een e-mail sturen naar mailto:amaginu@lavabit.com met hun gegevens als Patriot voor een nieuwe toekomst in voorspoed in plaats van afbraak en onderwerping aan Pedofiele Satanisten.

Iedereen van jullie zal een onvoorwaardelijk Basisinkomen krijgen met daar boven op een inkomen voor de gewerkte uren, bruto netto, gratis ziekenkosten en risico verzekeringen.

Dank het kantelen van het huidige geldsysteem naar een Goud en waarde gedekt systeem kan u salaris betaald en gewaarborgd worden dank de GESARA wetgeving die nu uitgerold wordt over de hele wereld.

Mensen die de Cabal Bilderberg Nazi’s blijven steunen gaan buitengesloten worden van de samenleving door hun te toegang tot het nieuwe QFS te ontzeggen.

Laat u niet misleiden door de MSM die in opdracht van het Hitler Kabinet u domme Corona Covid19 leugens verteld om u over te halen voor een dodelijke injectie.

Van alle AZC die besmet zijn met het Virus hoort niemand iets, het zijn enkel de van oorsprong Nederlanders die betroffen zijn.

Laat Hugo de Jonge dan in alle AZC beginnen met de mensen hun DNA – RNA injectie te geven, dan wachten wij het resultaat wel af de komende jaren,

Zij die niet langer loyaal zijn aan het Hitler Kabinet zullen in gezondheid en voorspoed leven met een baan, goed gezinsinkomen als een gezonde gezin hoeksteen van de samenleving.

Boeren zorgen voor voedsel, de bevolking voor een eerlijk door referendum rechts en bestuurssysteem.

Alle Burgemeesters dienen ontslagen, en berecht voor hun rol om het Hitler kabinet aan de macht te houden de afgelopen 80 jaar, vanaf 18 mei 1940.

Nieuwe Burgemeesters moeten door de bevolking gekozen worden, en mogen geen enkele binding hebben met welke politieke kartel partij uit het verleden.

Van een Nazi Top Down naar een directe Bottom Up Democratie van en voor de bevolking.

Buitenlandse mogendheden of ideologie als de Islam zal geen enkel stemrecht hebben om de samenleving blijvend te veranderen.

Alle vreemde culturen van opgedrongen Medelanders kunnen gebruikmaken van een vertrek regeling met Basis inkomen in land van oorsprong of herkomst.

Zij die willen blijven zullen zich moeten gedragen, als een van hun kroos crimineel is gaat de hele familie het land uitgezet worden, zo doet men dat ook in Qatar, en het werkt.

Als er geen interventie van de VS of Rusland komt om de regering te arresteren voor 15 September, het onze plicht is om zelf de Pedo Satanisten uit het Hitler Kabinet te arresteren om vervolgens te berechten en compleet te onteigenen, inclusief de Fake Koning die enkel de Standhouder erfenis van zijn Nazi OPA heeft overgenomen via zijn Moeder.

Alle Ambtenaren horen dienstbaar te zijn  aan de bevolking, en niet aan de huidige Bilderberg Maffia der Satanisten in Den Haag.

Het is in ons aller belang dat we de corruptie van de politiek verbannen, en niet meer als volgzame schapen opvolgen, breek zelf hun beschermende verdedigingsring af door ze niet meer te steunen.

Alleen kunnen deze Nazi’s niets uitrichten.

De burgeroorlog die zij willen starten kunnen ze nooit winnen, ongeacht hoeveel laag IQ BOA en overige NSB personeel ze denken te hebben.

Als de massa in beweging komt, en het is geen vraag of, maar wanneer, dan zal het een korte maar intensieve actie worden.

Dit kan van een eenling of groep komen, maar niemand van het huidige Hitler Kabinet zal zich nog langer veilig kunnen wanen.

De afrekening komt voor alle ellende die ons is aangedaan in de 80 afgelopen jaren

Alle Fake Corona maatregelen van gekochte corrupte politici, zijn per direct illegaal verklaart.

We gaan ons land en de economie weer opbouwen.

Hier een inkomen tabel volgens de te verwachten GESARA inkomen, waarbij het basis inkomen hoger kan zijn als aangegeven. 

https://1.bp.blogspot.com/-cEOYdTxnBqA/X1nnuQ6TWfI/AAAAAAAADpo/yf-gEZEGVSAr3x5b3YAWdvN4Y4jdljO0wCLcBGAsYHQ/w625-h319/105.jpg

Kinderen en vrouwen die hun gezin verzorgen hebben ook een basisinkomen, hierdoor zal het totaal gezinsinkomen meer als 3 dubbel kunnen wezen volgens de nieuwe GESARA wetgeving en herstelde Bataafse Republiek grondwet.

Advocaten die mee willen werken om alle wet en regelgeving in de nieuwe opzet te toetsen en mee vorm te geven zijn straks de nieuwe rechters in de toekomst.

Een aanklager zal een casus voordragen, een Jury van 12 mensen zonder binding met slachtoffer of dader zal bepalen of een verdachte schuldig is, en in welke mate deze schuldig is.

De Rechter zal zich enkel beperken tot de corrigerende strafmaat, en kan of mag geen binding hebben met enige corrupte politiek uit het verleden.

Het is onze verantwoordelijkheid om de 80 jarige Nep Staatsrechtelijke nestbevuiling op te ruimen.

Zij die het anders zien mogen hun Genocide prik aan Hugo de Jonge vragen voor een kwaalvol einde.

Deel deze info op diverse alternatieve media en Facebook.

Rinus.