Eerste ontmoeting tussen Paus en Russisch patriarch in 1000 jaar gericht op Khazariaanse Satanisten

Benjamin Fulford:

Donderdag 11 februari 2016, 15:20 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

– 8 februari 2016 –
De eerste ontmoeting tussen het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk en de Paus in 1000 jaar is gericht op het versterken van een alliantie tegen de Satan aanbiddende Khazariaanse bende, zeggen Russische en Pentagon bronnen. Dit is belangrijk omdat forensisch onderzoek door deze schrijver heeft laten zien dat het Pentagon uiteindelijk verslag uit brengt aan het Romeinse Rijk (als publiekelijk aangevoerd door de Paus) en de macht achter Russisch President Vladimir Poetin de Russische Orthodoxe Kerk is. “Patriarch Kirill van de Russische Orthodoxe Kerk heeft toegestemd om de Paus in Cuba te ontmoeten op 12 februari wanneer Oost en West zich verenigen om te vechten [tegen de Khazariaanse maffia],” dit was hoe Pentagon beambten de geplande ontmoeting beschreven. Rockefeller knechtje Henry Kissinger werd “gedwongen een veelpolige wereld te accepteren en te verklaren dat Rusland geen bedreiging is maar een belangrijke partner,” vervolgde de beambte.

Een ander teken van Rusland, VS verzoening is het feit dat ex Defensie geheime dienst chef Lt. Generaal Mike Flynn, de VS presidentskandidaat Donald Trump adviseert. Volgens de Pentagon bron, was Flynn de sleutel voor broederliefde tussen Poetin en Donald.” Militaire ondersteuning is waarom Trump en anderen nu veilig en openlijk de Khazariaanse bendekandidaten als Hitlery Clinton en Ted Cruz kunnen beschuldigen van het stelen van de verkiezingen.

http://www.nydailynews.com/news/politics/trump-statesman-like-rips-cruz-article-1.2518650

https://pjmedia.com/trending/2016/02/04/leading-iowa-newspapers-says-something-stinks-in-hawkeye-state/

In ieder geval levert de Russische/VS alliantie tegen de Khazariaanse maffia vele resultaten op, vooral in het Midden Oosten. Khazariaans top niveau gangster Duits Kanselier (en Hitler dochter) Angela Merkel vliegt vandaag (8 februari) voor een bezoek aan klaar voor de strijd Khazariaans Satanisch Turks President Recep Erdogan gevolg gevend aan enorme nederlagen van hun proxy legers in Syrië. Beide leiders staan onder vuur om verwijderd te worden, volgens bronnen bij het Pentagon. Iemand zou tegen ze moeten zeggen dat hun Führer Bush niet langer de controle heeft en dat overgave hun enige optie is.

Verder, arresteert Saudi Arabië, in een buiging voor Rusland als de nieuwe machtsmakelaar in het Midden Oosten, 33 ISIS supporters, inclusief 9 Amerikaanse CIA agenten, gebaseerd op tips van de Russische geheime dienst, zijn meerdere bronnen het over eens. Dit maakt het waarschijnlijk dat de Saudis spoedig Iran en Rusland zullen volgen bij de actie om hun olieverkoop, in de zogenaamde door Khazarianen gecontroleerde VS dollars, te stoppen

Er zijn ook verslagen die melden dat Saudi Arabië is begonnen met het dumpen van hun

$8 biljoen aan VS staatskas obligaties. Vele Saudis interpreteerden sneeuw dat op Mekka viel als een teken van Allah dat ze op het verkeerde pad zaten, wat misschien hun plotselinge verandering van toon verklaard.

http://iceagenow.info/snow-on-the-road-to-mecca/

Pentagon beambten bevestigen dat banden van de Russische geheime dienst in het Midden Oosten nu ook de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië en Egypte omvatten. Israël dat nu een wereldwijde boycot en VN sancties tegemoet ziet, buigt nu ook voor de Russen. Dit betekent dat als Saudi Arabië zoals het er nu op lijkt ook vertrekt, Turkije alleen zal zijn en rampspoed en scheiding tegemoet zal zien als een gevolg van Erdogans domme poging om het leger van de VS te gebruiken om een Ottomaans Rijk te stichten. Al 1300 Turkse hotels zijn in een faillissement terecht gekomen door de terugloop van het aantal toeristen en ernstige gevechten zijn uitgebroken binnen Turkije.

Ook, in een exclusief voor deze nieuwsletter, melden Indonesische ambtenaren dat 4000 bewapende terroristen, gefinancierd door de Khazariaanse gangster George Soros, gestationeerd werden in het Indonesische deel van het eiland Borneo De groep werd aangevoerd door een individu dat 5 jaar in een Indonesische gevangenis had doorgebracht waarna hij naar de VS werd gestuurd voor een “speciale training,” zeiden de ambtenaren. Toen hij terugkeerde, “gebruikte hij fondsen van een NGO (Non Governmental Organisation) welke gefinancierd werd door George Soros” voor het opzetten en bewapenen van een “Militie voor Moslim fundamentalisten” genaamd Gothatar. “Ze gingen naar de plaats waar de rijkste uraniumerts opslagplaats van de planeet is en bouwden een enorm kampement rondom het dorp,” vertelde een locale Indonesische beambte. “Het uranium werd weggevoerd door Franse speciale strijdkrachten,” voegde hij nog toe. Volgens begraven, niet door Indonesische ambtenaren ontdekte documenten, werd de groep verondersteld chaos te veroorzaken in Indonesië, een land met een bevolking van 250 miljoen, voornamelijk Moslims.

http://daerah.sindonews.com/read1081304/174/evakuasi-eks-gagatar-aparat-temukanr-rompi-antipeluru-14540772940

http://kapuas.co/2016/01/28/3249/gubernu-kalbar-tak-gentar-digugat-eks-anggota-gagatar

In een verdere ontwikkeling, heeft de Indonesische regering formeel geweigerd de vergunning te vernieuwen voor de goudmijn in Indonesië van de gigant Freeport-McMoRan. Volgens een CIA beambte in Indonesië, kwam dit besluit voort uit een bezoek aan Washington in oktober van de Indonesische President Joko Widodo waarbij VS Presidentieel Woordvoerder Barack Obama eiste dat hij de licentie van de mijn verlengde. Als gevolg hiervan, verkortte Widodo, of Jokowi zoals hij bekend staat, zijn bezoek tot een paar uur en vloog hij terug naar Indonesië.

http://www.theinsiderstories.com/freeports-export-permit-expires-without-extension

De teruggave van de mijn aan Indonesië had naast het verlies aan goud onaangename gevolgen vanwege de geheime onderzeeërbasis die daar gelokaliseerd is, zeggen CIA en Pentagon beambten. Het goud gaat nu gebruikt worden om door de Chinezen geleide infrastructurele ontwikkelingsprojecten te financieren.

Echter, in een poging een militaire confrontatie met de VS af te wenden, hebben de Indonesiërs aangeboden om de Amerikanen de kans te geven om een van de rijkste platina en goud aders op de planeet te ontwikkelen, welke zich in het Noordoosten van de Kalimantan bevinden, het door Indonesië gecontroleerde deel van Borneo. De ader is zo rijk dat Platina niet in grammen wordt gevonden “niet in grammen per ton maar in procenten per ton,” vertelde de CIA officier. “De platina industrie is onaantastbaar omdat Platina gebruikt wordt voor buitenaardse projecten,” vertelde hij. De Amerikanen werd ook de kans aangeboden om een nieuwe haven en onderzeeër basis te ontwikkelen op die plaats, vertelde hij. De Amerikanen zijn geïnteresseerd en zullen spoedig een delegatie sturen om de aard van deze aders te onderzoeken, vertelde hij.

In ieder geval, het verlies van de Freeport-McMoRan goudmijn is een nieuwe enorme klap voor de Khazariaanse maffiabanken en hun hedgefondsen.

De Khazariaanse banken en hedgefondsen storten al in door het verlies van olie- en drugsgelden Het feit dat medische Marihuana nu legaal is in alle 50 VS staten is een teken dat ze veel drugsgelden verliezen.

Het Khazariaanse hedgefonds zag kortgeleden ook enorme verliezen onder ogen toen ze een devaluatie van de nu in waarde stijgende Chinese Yuan probeerden te veroorzaken en bespoedigen. Ze gokten op een afkoelend China en hoopten China tot een onderwerping te dwingen door een kapitaalvlucht te veroorzaken. In plaats daarvan is gebleken dat de val in de prijs van Chinese handelsartikelen en andere import meer dan enige val van export van snuisterijen naar de VS en Europa heeft veroorzaakt en dat China’s handelsoverschot dus groeit.

Hedgefondsen van de Khazariaanse maffia als Vanguard, Carlyle, Blackstone en anderen hielden vorige week een spoedbijeenkomst om hun enorme verliezen te bespreken. Deze bijeenkomst werd gevolgd door een aanstelling door Goldman Sachs, van de “vampierinktvis,” dat “bredere vragen over de efficiëntie van het kapitalisme” nader moet onderzoeken. Met andere woorden, ze vertelden dat het systeem misschien opgeheven moet worden.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-02-03/goldman-sachs-says-it-may-be-forced-to-fundamentally-question-how-capitalism-is-working

De door Rockefeller en Saudi gecontroleerde Citibank, zei op zijn beurt: “wereldeconomie zit gevangen in een dodelijk spiraal.”

http://www.cnbc.com/2016/02/05/citi-world-economy-trapped-in-death-spiral.html

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-03/its-probably-nothing-january-truck-orders-collapse-48

Echter, het is waarschijnlijk nauwkeuriger om te zeggen dat het Citibank en zijn Khazariaanse bende kameraden instituten zijn die gevangen zitten in een dodelijk spiraal. Het feit dat een groeiend aantal obligaties, in door de Khazarianen gecontroleerde systemen als Japan en EU, negatieve rentes aanbieden een kapitaalvlucht betekent voor deze economieën. Geen enkel verstandig investeerder houdt fondsen in obligaties die hun waarde verliezen. Het excuus dat dit investeringen zal bevorderen houdt niemand voor de gek. Het is een doodspiraal, puur en simpel.

Nu het Chinese Nieuwe Jaar van de vuuraap officieel is begonnen, kunnen we veel nieuwe ontwikkelingen verwachten die uit China afkomstig zijn.

Misschien in afwachting van dit, lanceerden de Noord Koreanen vorige week een raket. Dit werd gevolgd door Zuid Koreaanse, VS en Japanse aankondigingen van een super nieuw raket defensie systeem als “bescherming tegen Noord Korea.” Niemand in de gezamenlijke geheime diensten van de wereld wordt door deze schertsvertoning voor de gek gehouden. Wat dit werkelijk betekent is dat Japan zijn proxy Noord Korea gebruikt om aan te kondigen dat het intercontinentale ballistische raketten heeft uitgerust met waterstofverbindingen. Verder, door aan te kondigen dat het anti raket defensie heeft tegen deze “Noord Koreaanse raketten,”stuurt het een boodschap aan Rusland en China dat het hun raketten kan tegenhouden.

De Chinezen verspreiden het bericht dat de VS troepen die in Japan gestationeerd zijn het nooit zullen opnemen tegen China om Japan te verdedigen. Echter, dat is niet waar omdat de Amerikanen weten dat als ze Japan en Korea niet verdedigen tegen China, het niet lang zal duren voor ze bezig zijn met het verdedigen van Alaska en vervolgens het vasteland van de VS tegen China.

Gelukkig, hebben de Chinezen niet de geringste intentie om Korea, Japan, de Verenigde Staten of ergens anders aan te vallen. In plaats daarvan zijn ze druk bezig met het bouwen van fabrieken, scholen, wegen, ziekenhuizen, havens enz. overal in de wereld. Tegelijkertijd, ondersteunen ze hun valuta met goud en andere dingen die in de echte wereld bestaan. Ze weten dat ze de tijd aan hun kant hebben en dat oorlog de domste optie is die ze tot hun beschikking hebben.

In een laatste aantekening, twee VS militaire beambten, een gevestigd in Japan en een in de VS, namen vorige week contact op met de White Dragon Society. De discussie ging vooral over hoe een jubeljaar uit te voeren in Japan en de VS. De WDS beval aan om alle fondsen die gestolen werden door de Khazariaanse gangsters in beslag te nemen en ze terug te geven aan de bevolking. Dit zou ongeveer een bedrag van $100.000 voor iedere man vrouw en kind in Japan betekenen en ongeveer $400.000 voor iedere Amerikaan (de Amerikanen hebben langer geleden onder het Khazariaanse plunderen dan de Japanners dat is waarom hen meer geld verschuldigd is). Ook aanbevolen werd een vrijstelling van alle schulden en restitutie van zowel stedelijk als landelijk bezit.

 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Lia.