Eens een hoopgevend bericht

Ik weet niet of het waar is, maar het klinkt bemoedigend.  28 september 2020

Is het Satire of echt?

Zal wel onder de kunstenaars vrijheden vallen, van Zeurvagina Simons  HUMOR.

Als het nog niet gebeurd is, zal het enkel een kwestie van tijd zijn dat onze wensen worden verhoord en er een einde aan de tweede wereldoorlog komt.

Een verademing als we de rot kop van Rutte niet meer hoeven te zien, samen met plofkip Willy.

Dwaas Hugo de Jonge en RIVM Satanist kindermoordenaar Jaap van Dissel, ze komen om jullie te halen.

Goed op je voordeur letten, hoor wie klopt daar Hugo. (een vreemde die verdwaald is zeker)

Satanische Nederlandse koninklijke familie geëxecuteerd: Pentagon bronnen

———————————————————————————————————————–

Door  Benjamin Fulford Wekelijkse rapporten  22 opmerkingen

Volgens bronnen bij het Pentagon zijn de nazi-Nederlandse koninklijke familie en de Nederlandse premier Mark Rutte geëxecuteerd. Deze informatie is niet onafhankelijk geverifieerd op het moment dat dit rapport live ging. De bronnen waren in het verleden echter altijd betrouwbaar. Dit was het bericht dat we ontvingen:

“De Nederlandse pedo-kliek onder leiding van koningin Beatrix, de Royals en premier Mark Rutte is mogelijk beëindigd door Amerikaanse troepen.”

Dit werd gedaan om “Afrikaanse immigratie te stoppen, MH17 en misdaden tegen de menselijkheid aan het licht te brengen”. De bronnen voegen eraan toe dat de hoofdstad van de Europese Unie, Brussel, onder Amerikaanse militaire bezetting staat om de diepe staat van de EU te zuiveren.

De militaire bezetting van België en Nederland en de executie van hun eliteklasse hebben lang op zich laten wachten. Dit geldt niet alleen in België en Nederland, maar ook in de VS, Engeland en Canada, enz. Dit zijn mensen die al millennia op industriële schaal kinderen martelen en vermoorden.

Heb je moeite om dat te geloven? Bekijk dan de zaak van Marc Dutroux in België die door meerdere rechtszaken is bewezen. https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

Hier is een korte samenvatting die is overgenomen uit een artikel hierover, dat te vinden is op de volgende link: https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid = IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

”Dutroux werd tweemaal veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van minderjarige kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer vond plaats in 1996. Hij diende slechts 3,5 jaar van zijn eerste straf van 13 jaar en minder dan 10 jaar later werd hij veroordeeld wegens ontvoering, marteling en misbruik van slachtoffers, hen tot het punt van dood.

Niet alleen financierde de politieke elite zijn inspanningen, ze deden ook specifieke verzoeken aan hem. Soms vroegen ze om specifieke soorten kinderen (ze werden ‘feestgunsten’ genoemd en hij werd gevraagd om kinderen van een bepaalde leeftijd, geslacht, ras te leveren). Soms vroegen ze om specifieke middelen om de kinderen te martelen om hun verlangens te vervullen (orgieën, satanische rituelen met offers, martelspellen).

En soms vroegen ze hem om bepaalde invloedrijke mensen die zich met deze daden bezighielden te filmen, voor later gebruik als chantage.

Hij beweerde dat veel van zijn klanten en financiers wereldleiders waren. Dit was geen verbeelding, want hij woonde in België, waar het hoofdkwartier van de EU en de NAVO was gevestigd.

Tijdens zijn proces zouden al snel getuigen en slachtoffers naar voren komen, die zaken als “zwarte missen” beschrijven, waarbij kinderen en volwassenen offers brengen voor waarnemers en deelnemers, waaronder prominente politici en figuren.

Ze beschreven ook “jachtpartijen” waar elites naakte kinderen loslieten in het bos om zich te verstoppen, zodat de elites zelf hen konden opjagen en afslachten. Veel van de verhalen van slachtoffers bevatten zoveel overeenkomsten dat ze onmogelijk te ontkennen waren. Zo werden de jachtpartijen vaak gehouden in kastelen, waar slachtoffers niet konden ontsnappen en voor het publiek verborgen waren. Degenen die niet werden gedood tijdens de jacht, werden meestal achtervolgd en verscheurd / gedood door Dobermanns. “

Dit alles werd openbaar gemaakt tijdens een rechtszaak in 2004. Waarom werd het niet gedekt door de New York Times, CNN, enz.?

http://archive.is/SFRGD

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1dkHQCU0cJnwn2AehQlMHozh0JHaFpFQwlYunS7pVrdg_zZPLUrWZuplc

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium/?fbclid=IwAR1wzBu_NVW9fNrRVUtqp3DrXjw_hru6PlI2qZoNqh_TphyXbRB07UJUT-0

Ondertussen werd in New York een faciliteit voor het oogsten van kindermarteling en adrenochromen op 720 Fifth Avenue opgepakt en werden volgens bronnen van het Pentagon honderden gemartelde kinderen gered. Dit is net iets verderop in de straat van Jared Kushner’s 666 5 th  Avenue-merk van de beest-injecteerbare microchipfabriek.

De kinderen in deze faciliteit werden vanaf 3 jaar vastgehouden en herhaaldelijk gemarteld en verkracht om adrenochroom te oogsten. Ze werden vermoord toen ze de puberteit bereikten. De ingang van deze faciliteit was vermomd als een “Abercrombie and Fitch Kids” -winkel als dekmantel voor kinderen die binnengebracht werden.

De onderstaande link is een lijst met de kinderen, de naam van het betrokken bedrijf, enz. Https://web.archive.org/web/20200924225717/https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020 .pdf

Het feit dat Google, Facebook, enz. Hier niet naar linken, spreekt boekdelen over wie deze bedrijven echt controleert. Wees gerust, het leiderschap van deze bedrijven zal binnenkort worden opgepakt als het nog niet is gebeurd.

De voortdurende vernietiging van deze satanische cabal heeft geleid tot een aantal ernstige intriges in het Vaticaan, waarbij onder meer paus Franciscus en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo betrokken waren.

Volgens bronnen van P3 Vrijmetselaar probeerde Pompeo de paus te bevelen