EEN NATUURKUNDIG BRIEFJE AAN WOPKE HOEKSTRA

WNL
CDA-leider Wopke Hoekstra: delen telefoonnummers politici moet strafbaar worden
Als het aan CDA-leider Wopke Hoekstra ligt wordt het (online) delen of openbaar maken van telefoonnummers van politici strafbaar gesteld.

Heer Hoekstra,

Joop den Uyl, Hans Wiegel, Dries van Agt, Ruud Lubbers en boer Koekoek, zomaar wat namen van iconische Nederlandse politici die – voor zover wij weten – niet bedreigd werden, omdat zij de definitie van het woord volksvertegenwoordiger nog begrepen.

‘Bedreigingen’ aan het adres van politici – waar juridisch het delen van al op de eigen CDA-pagina geopenbaarde telefoonnummers, niet onder valt – nemen hand over hand toe, en de oorzaak daarvan is het eigen dictatoriale gedrag van de Haagse politiek.

Steekt de politiek daar de hand voor in de eigen corrupte, en tot op het bot verrotte boezem? Nee, de schuld wordt enkel bij de, door de Haagse dictatuur geterroriseerde burger neergelegt, die voor het opkomen voor de eigen rechten de ‘geuzennaam’ anti institutionele extremist toebedeelt krijgt door – hoe hilarisch – de politieke extremisten van het Binnenhof.

De laatste keer dat ik de feiten erop nasloeg bleek dat jij, en de rest van de bende van roverhoofdman Ali Rutte Baba, nog steeds betaald worden uit de belastingopbrengst – lees: diefstal – van het Nederlandse volk, wat jullie dus feitelijk werknemers maakt van datzelfde Nederlandse volk.

Al zouden wij jullie persoonlijke telefoonnummers, jullie – in het geval van DDR66 – fax en piepernummers en de pincode van de bankrekening waarop jullie uitkering……….. eeeuh schadeloosstelling wordt gestort willen weten, dan zouden wij daar het volste recht toe hebben omdat jullie simpelweg personeel zijn in dienst van iedere Nederlandse burger.

Maar dat is uiteraard niet hoe het Haagse narcistenkorps denkt, want het heersende gedachtegoed in het Nederlandse parlement is dat de burger er is voor de overheid, en dus de overheid niet voor de burger, waardoor jij het strafrecht zó ver wil oprekken, dat het openbaren van telefoonnummers van politici strafbaar dient te worden.

https://wnl.tv/2023/06/29/cda-leider-wopke-hoekstra-delen-telefoonnummers-politici-moet-strafbaar-worden/amp/

Dat het in de incestueuze dictatoriale cirkel van het Binnenhof volkomen normaal gevonden wordt dat Hugochenko de Jonge aangeeft dat men op postcodeniveau weet waar de ongevaccineerden wonen – https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/12/twitter-uitspraak-hugo-de-jonge-postcode-ongevaccineerden/ – maar er politieke woede ontstaat als een al openbaar telefoonnummer van politici gedeeld wordt, tekent de wereldvreemde bubbel waar jullie je inmiddels in gevestigd hebben.

Het is nog steeds een bekend gegeven dat er zoiets bestaat als actie-reactie – de 3e wet van Newton – die beschreven wordt als: “Als het ene voorwerp kracht uitoefent op de ander, zal het andere voorwerp een even grote kracht uitoefenen op de ander.”

Als de politiek dus bezig is met een dictatoriale agenda die het leven van steeds meer Nederlanders beperkt en vernietigt, dan is het een – natuurkundig – gegeven dat daar vanuit het volk een reactie op volgt, of de Haagse tere zieltjes dat nu appreciëren of niet.

De moraal van dit verhaal? “Quod tibi non vis fieri, alteri ne feceris,” oftewel wat gij niet wilt dat u geschiedt……
In de ‘christelijke’ kringen van het CDA, zou dit toch bekend moeten zijn.