Een levensboom

Hallo Lieve bezoekers,

Wat is een LEVENSBOOM Nu eigenlijk , en SYMBOLISCH heeft het ook nog eens een betekenis en heeft toch veel power eigenlijk.

SAM_0340

Dat zijn toch vragen die mij wel eens voorbij komen, of ik in het bos ben aan de wandel of gewoon zo poef . Nu kom ik dit tegen op Fbook en weer gaat bij mij iets rinkelen.  ( hahaha die belletjes toch hé )

Ik zie de verbinding nu heel duidelijk.

Ik geef vaak de meditatie van Moeder Aarde-verbinding (en dat ik samen met Moeder Aarde onze hartslag het zelfde gaat hebben ze me al vaak laten zien.) Ook de bomen en planten en het gras de wortels ervan dat ook ons wortelt maar ieder heeft zijn eigen patroon in wortels en de loop ervan. De wortels kunnen familiar zijn een ander woord wat we kennen heet KARMA. Je roots wordt ook wel eens gezegd . Ja, wat is dat nu eigenlijk. En wat heeft dat met mij  of met jouw als lezer te maken in je eigen leefwereld.

Veel meer dan je denkt.

Ik wil hier niet te diep op in gaan alleen iets aanreiken wat mij aangereikt werd vanmorgen. En jij mag zelf op onderzoek uitgaan.Dat is nu net zo leuk want zo ontdek je wat het met jouw te maken heeft en hoe de verbindingen in jouw patronen in het dagelijks leven gaan / lopen. Ik bespreek dit ook tijdens de Wanji Energie workshop die ik geef en verzorg met mijn collega Harrie.

Wat zegt deze film je eigenlijk ?!!

Het is ook mooi om dit eens te bekijken en zet je aan het denken ?? Het gebeurt Nu ook al om je heen hele goede analyses heeft hij het.

https://www.youtube.com/watch?v=kLsPwJumoc8

Daar komt de mooie levens boom in voor. Net zoals jij je eigen BOOM tekent.!!

Nu dit ; Citeer van de WORLDPRESSDAILY

” Inheemse gemeenschappen gealarmeerd lokale media en het behoud groepen wanneer Aotlcp-Awak, of Moeder boom in lokale dialecten, werd gemeld door zware machines omgezaagd
«Voor vele generaties, heeft de moeder boom mijn volk gezondheid en geluk gebracht. De wortels van de moeder boom verspreid over het regenwoud en zijn leven de geest te brengen aan de wereld. Wat zal worden gelaten van de dieren, de planten en van onze mensen nu dat de moeder geest is verdwenen »vraagt ​​Kalahuaptl, een lokale sjamaan. «Ze hebben de Moeder geest bewust vermoord, hebben ze dit gedaan om onze mensen te doden en de buit van het land» voegt hij eraan toe, zichtbaar geschokt door de vernietiging van de millennia-oude Samaúma boom.

Anna Golding, lokale onderzoeker voor non-profit organisatie en Conservancy groep Rainforest Protection Coalition (RPC), een initiatief als gevolg van de universiteit van Berkeley in Californië, gelooft dat de ‘incident’ was intentionnal. «Er zijn grote delen van deze nationale reserve, dat rijk is aan olie en aardgas zijn. Er is toegewijd actie van energie bedrijven aan de overheid te lobbyen om het gebied te exploiteren al jaren. De beschermde gebieden zijn gesneden in de helft van de afgelopen tien jaar en dit is alleen hun laatste poging om zich te ontdoen van de lokale bevolking die vechten om hun cultureel erfgoed en de levensstijl te behouden »geeft ze toe te krijgen.

«Deze acties zijn duidelijk begaan met de toestemming van de lokale autoriteiten en de overheid. Als dit niet het geval was, waarom zijn lokale handhavers niet vervolgen van deze bedrijven? Waarom zijn deze loggers vrij om te blijven doen wat ze doen? Dat is de grote vraag »voegt ze eraan toe.

Tussen 1991 en 2014, de totale oppervlakte van het bos verloren in de Amazone heeft meer dan verdrievoudigd, met de meeste van de verloren bos steeds weiland voor vee. Regenwouden zijn de rijkste plekken op aarde die de meerderheid van de biodiversiteit op onze planeet, maar 100 hectare regenwoud worden gewist elke minuut, schat een recente 2014 World Resources Institute rapport.”

samaura-460x307 (1)

Dat zet me de link naar de film meteen maar ook het andere, alles waar ik en eigenlijk ieder van ons mee verbonden is. wat doet de mens eigenlijk toch allemaal om kapot te maken ,te nemen, te moorden, eigen soort en andere soort. Ook al die mooie dingen die een mens kan doen, maar totaal niet doet of niet tot zijn recht komt omdat het af gebroken wordt. Is dat het inzicht van de mensheid ?! De rede van het bestaan?!! Oke iets te diep,of onzinnig vind je ?! is dit EVOLUTIE ?!

Eens er bij stil staan kan geen kwaad, het reflecteert je zelf op je eigen leven en hoe jij erin staat en omgaat met AL OM JE HEEN,AL DAT ADEMT net zo als JIJ?! Dat net zo als JIJ voelt,lief heeft, pijn heeft, huilt van vreugde en verdriet?!  Dat geboren wordt en ook weer sterft de Moeder Aarde weer tot AS terug keert. Veel hebben het zelfde proces alleen in een andere vorm maar is het zelfde?! Dus dan zijn we ook 1 met ………..

LEUKE WEETJES EN MEER INFO VOOR JE;

http://www.geefeenboompje.nl/geboorte.html?gclid=CJniiqyJu8ICFSXKtAodXG8A1w

http://www.yanini.nl/

 

WHITE LOVE FOR YOU ALL