Een grafisch antwoord op de vragen van longarts David Prins

door Lara van Doorn · 13 mei 2020

David Prins wordt hard aangevallen vanuit de mainstream vanwege het posten van een genuanceerd filmpje waarin hij vragen stelt over de belangenverstrengeling van de WHO en andere organisaties waar Bill Gates achter zit. En hij geeft aan dat hij zich zorgen maakt over de toenemende censuur.

Iedereen die verder wil kijken dan de NOS en de ‘kwaliteitskranten’ heeft in de afgelopen tijd gemerkt hoe snel informatie verdwijnt – bijvoorbeeld de uitstekende en goed onderbouwde getuigenis van dr. Erikson in California. Of het boek Vaccinvrij van Door Frankema dat is verwijderd uit het assortiment van Bol.com.

Reactie vanuit de mainstream media

RTL Redacteur Susanne Uilenbroek schreef dit in haar blog:
“Maar voor mij vliegt Prins uit de bocht als hij suggereert dat het Nederlandse beleid zou zijn ingestoken door de farmaceutische industrie en dat de WHO geen onafhankelijke organisatie is, maar aan de leiband van miljardair Bill Gates loopt.
Zomaar dingen roepen zonder iets te checken, dan neem ik je niet meer serieus. En je betoog simpelweg afsluiten met “het zijn vragen die ik heb” is niet afdoende. Zoek het dan eerst uit, en maak daarna een video”

De Feiten

Heeft mevrouw Uilenbroek zelf onderzoek gedaan, voordat ze haar blog de wereld instuurde?
De belangenconflicten die David Prins aanhaalt zijn er namelijk wel degelijk. Bestudeer dit plaatje maar eens (klik op de afbeelding voor een vergroting).

Ga voor een gedetailleerde uitleg bij deze afbeelding naar deze website.

Verder

In How Bill Gates Monopolized Global Health geeft James Corbett een gedetailleerde en onderbouwde uitleg over de extreme belangenverstrengeling van Bill Gates in de wereldwijde gezondheidssector, de WHO en de CDC.

In de vervolg-aflevering Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World laat Corbett zien hoe alle wegen naar Rome leiden. Voor Gates en heb web waarmee hij verweven is, heeft covid slechts éen oplossing: vaccinatie.

Voor de journalisten en lezers die de feiten willen controleren: de transcripts van deze episodes van het Corbett Report zijn voorzien van uitgebreide links naar officiele documenten.

Zie ook: Corbett Report, Episode 377 – How Bill Gates Monopolized Global Health

Gerelateerd

Nederlandse longarts deelt zijn zorgen met het grote publiek

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Facebook houdt informatie over vaccinaties tegen

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet. Nieuwe sociale media netwerken TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.