Echte Bilderberg agenda

Onzichtbare WOIII

Wat nog weinigen begrijpen is dat de (onzichtbare) wereldoorlog die op dit moment wordt gevoerd niet meer een oorlog is van landen tegen elkaar, maar een oorlog van de elite tegen de rest van de mensheid. Een oorlog van de rijken tegen de armen. De elite heeft haar rijkdom te danken aan de opbrengst van giftige producten die nu de hele mensheid bedreigen. Ze willen daar zelf natuurlijk niet aan ten onder gaan tegelijkertijd met de massa.  Zij weten als geen ander hoe giftig deze producten zijn omdat hun werknemers er al in een vroeg stadium ziek van zijn geworden of overleden. Deze informatie is in de loop der jaren vakkundig onder het tapijt geveegd, omdat ze intussen de media en de wetenschap volledig gekocht hebben. Uit die hoek hoeven ze dus geen tegenstand meer te verwachten. Ik ben er persoonlijk getuige van geweest hoe een arts en een professor in het AMC volledig zijn kaltgesteld. En iedereen op die afdeling wist precies wat er gaande was, maar durfde geen partij te kiezen omdat dat hun baantje zou kosten. Gelukkig hebben ze mij -de klokkenluider- de mond niet kunnen snoeren, anders had ik intussen waarschijnlijk niet meer geleefd.

Door onkunde voeren wij zelf dagelijks de agenda voor de elite uit

GreenpeaceAls de elite zou stoppen met het produceren van vervuilende producten zouden ze hun rijkdom verliezen, dus dat is geen optie. De wapens die de elite daarom tegen ons gebruikt zijn hun eigen giftige producten, waarvan ze ons hebben overtuigd dat ze volledig veilig zijn: de uitlaatgassen van de loodvrije benzine auto’s die ze ons door de strot geduwd hebben, de uitlaatgassen van de vliegtuigen waarmee wij gezellig 2x per jaar op vakantie gaan. De draadloze technieken van onze mobiele telefoons die in combinatie met het magnetische ultrafijne stof -wat overigens niemand kan voelen- onze hersenen en alle andere organen heel langzaam, maar gestaag, zeer effectief beschadigt.

Nu bijna iedereen op de planeet ziek

Deze vergiftiging is intussen zo ver gevorderd dat slechts 5% van de wereldbevolking nog volledig gezond is. TTIP is ook zo’n duidelijk voorbeeld van de wereldwijde vergiftigings-agenda van de elite en een ander duidelijk voorbeeld is de afbraak van de zorg in Nederland. Maar je hoeft maar naar het dagelijkse nieuws te kijken om te weten wat er allemaal gebeurd.

De Bilderbergers

Uiteindelijk moet dit natuurlijk resulteren in afname van de wereldbevolking en totale controle over degenen die overblijven. De elite heeft echter de middelen om zichzelf volledig te beschermen tegen de over ons uitgestorte vergiftiging. Hun huizen, auto’s, de hotels en ambassades waar zij verblijven zijn voorzien van de allerduurste luchtbehandelingssystemen met ultrafijnstof filters. Ze hebben allemaal ook nog ergens een paleisje op plaatsen waar nog heel weinig luchtvervuiling is, met privé landingsstrippen voor hun privé jets en aanlegsteigers voor hun boten. Geen GMO of chemisch vervuilde voeding op hun menu. De elite wil niet eerlijk delen, zij willen geen welvaart en welzijn voor iedereen. De elite wil op dezelfde voet doorgaan ten koste van ons. Dit is de oplossing waar de Bilderbergers jaarlijks over vergaderen, en daarom komt er ook nooit een zinnig woord naar buiten. Het wordt daarom hoog tijd dat het volk wakker wordt en actie gaat ondernemen voor een betere samenleving, want het huidige traject ziet het er heel erg slecht uit voor ons en onze kinderen.

Heilige koeien en de alternatieve media

De heilige koeien -onze auto’s en vliegvakanties die geassocieerd worden met onze vrijheid- zijn blijkbaar zo heilig dat de meeste alternatieve media en met name mensen als Alex Jones, David Icke en Micha Kat dit verhaal nooit of te nimmer op hun websites zullen publiceren. En daarmee vraag ik me dan ook af of we hier te maken hebben met gecontroleerde oppositie. Of is het simpelweg dat het schrijven over luchtvervuiling lezers-aantallen kost.

De chemtrail discussie

Ik wil hier nog een aantal zaken ten overvloede duidelijk maken. Er zijn heel veel mensen die mij altijd vragen waarom ik zo weinig aandacht besteed aan chemtrails en giftige chemicaliën in voeding. De reden dat ik niet over chemtrails schrijf is omdat je dan uitmondt in oeverloze discussies, terwijl iedereen het direct met mij eens is dat ultrafijnstof van uitlaatgassen van vliegtuigen levensgevaarlijk is.

Luchtvervuiling de grootste boosdoener

De reden waarom ik zeker weet dat het de luchtvervuiling is dat het leeuwendeel van de problemen veroorzaakt op onze planeet is de volgende: Toen ik 10 jaar geleden naar Thailand verhuisde verdwenen in hoog tempo al mijn klachten die ik in Nederland door luchtvervuiling had.  Ik zag op het platteland in Thailand om mij heen allemaal zeer sterke en gezonde mensen. Ook heel veel gezonde oude mensen. Wel was er veel leverkanker, maar dat is een duidelijk gevolg van de zelfgestookte whisky. Ook zijn er bepaald bloedziekten waarvan de herkomst mij niet bepaald duidelijk is, wellicht malaria. Maar ik zag geen mensen met westerse ziekten. Toen de vervuiling uit China begon over te waaien en er overal files zichtbaar werden, ging dat gepaard met een epidemie van westerse ziekten.

Eetpatroon van de Thai

hot-spicy-papaya-saladHet eetpatroon van de Thai is nauwelijks of niet veranderd, daarvan ben ik persoonlijk iedere dag weer getuige, dus dat is niet de oorzaak van deze epidemie. Ze vinden ons eten maar slappe hap en ik geef ze groot gelijk. Ook is hier nauwelijks of geen vliegverkeer dus dat is ook niet de oorzaak.

Verdwijnen van insecten

Ik heb een paar plafonieres aan de buitenkant van mijn huis hier. Die zitten zo hoog dat ik die in al die jaren dat ik hier woon nooit heb schoongemaakt. Er ligt een laag van 5 cm insectenkijkjes in ter grootte van bijen. Deze insecten zijn volledig verdwenen sinds de stad vol met files staat, maar ook op het platteland nemen aantallen af. Kortom in de stad wordt niet gespoten met chemicaliën. Hetzelfde heb ik jaren geleden in Nederland al geconstateerd toen daar de luchtvervuiling begon. Als ik in Thailand op plaatsen kwam waar het zwart zag van de insecten die met name ’s avonds om lampen heen zwermden, voelde ik me daar ook altijd geweldig goed.

 

Bron: