EBS-update! Maak je klaar voor wat komen gaat

EBS-update! Maak je klaar voor wat komen gaat… Nu! – Amerikaanse Media Groep (amg-news.com)
EBS-update! Maak je klaar voor wat komen gaat… Nu!
Medeea Greere, een onafhankelijke uitgever, is nu op Telegram in https://t.me/AMGNEWS2022 en bestaat alleen op lezersondersteuning terwijl we Waarheid, vrijheid en liefde publiceren voor publiek bewustzijn. Bedankt voor uw steun!


De White Hats vertellen ons al zo lang om ons voor te bereiden op een EBS. Is het bijna zover?
Natuurlijk hoort iedereen die naar de reguliere spotvogelmedia luistert nooit dat het eraan komt, dus we moeten vertrouwen op alternatief nieuws en oprechte patriotten om de informatie te verstrekken. Ze vertrouwen op informatie / inlichtingen afkomstig van vertrouwde bronnen, meestal in het leger.
Zelfs dan moeten we samenvoegen wat verschillende mensen zeggen om het hele plaatje te begrijpen. Daarom is het belangrijk om het EBS-nieuws regelmatig bij te werken.
Wat is de EBS?
Het staat voor Emergency Broadcast System. Dit is waar de Witte Hoeden, en het leger, samen optrekken om aan de wereld te onthullen wat de kwaadaardige tirannen aan het doen zijn. Hoe ze het leven zoals wij dat kennen schaden en totaal vernietigen.
Degenen onder ons die hier een beetje van begrijpen, zeggen: “Kom maar op!”
Dit systeem omzeilt het ‘nepnieuws’ en brengt de boodschap naar alle burgers van de aarde.
Dit heb je al vaker gehoord!
Ja, dat heb je. Het komt al heel lang uit dat de EBS eraan komt, maar die komt nooit!
Komt het deze keer?
Geen garanties helaas.
Waarom?
Want we zitten in een oorlog! Dingen veranderen en er zijn zoveel varianten.
EBS beweegt ons naar een mooie toekomst
We moeten ogen gebruiken om te zien en oren om te horen. Als we dat niet doen, zullen we verstrikt raken in paniekmodus en angst.
Alsjeblieft niet. Voordat je in paniek raakt, denk na!
Keer op keer heb ik gezegd, zoals vele anderen zeggen, dat we in een live filmshow leven … Een pantomime eigenlijk. Hoewel het heel eng klinkt, is veel ervan zo stom dat het is ontworpen om je aan het lachen te maken. Dat noem je een pantomime.
Voordat je toestaat dat negatieve vragen en opmerkingen in je opkomen, ga zitten en denk goed na over alles wat er gebeurt. Stop nooit met onderzoeken. Zelfs als je denkt te weten wat er aan de hand is, ga dan door met het onderzoek. Je moet het begrijpen, zodat je anderen kunt helpen die geen idee hebben en bang zijn voor hun verstand.
Zullen we allemaal veilig zijn? Tijdelijke militaire controle en rellen op komst
Dit zal gebeuren omdat er in deze tijd veel speciale operaties zullen worden uitgevoerd. De laatste arrestaties zullen plaatsvinden, maar de duistere kant zal er natuurlijk alles aan doen om dat te voorkomen. Zij organiseren/zullen in groten getale rellen organiseren.
Er zijn valse lekken naar buiten gebracht. Dit is bewust gedaan in de poging om het water als het ware te vertroebelen. Het zou ook verklaren waarom we horen over dingen die op het punt staan naar beneden te gaan, en dan doen ze dat niet – voor zover we weten. Dat zullen ze doen, maar ze gebeurden niet toen we hadden verwacht.
‘Snelle woede’ is wat op het punt staat degenen te ontmoeten die nog steeds moeten worden gearresteerd voor misdaden tegen de menselijkheid. Dit zal overal gebeuren.
EBS-update
Bevestigd: Leger in opleiding om nooduitzendsysteem te implementeren
De trigger voor EBS zal zijn Vaccinatie is verplicht over de hele wereld met blokkades. Wanneer dit echt gebeurt, weet dan dat we net om de hoek zijn van de nieuwe wereldmensen, wees niet boos of in paniek.
Dat is nodig. Ja, het moet echt op deze manier gebeuren, zodat we “naar de mooie toekomst kunnen gaan”.
Het maakt deel uit van het script en de laatste fase, een echt pijnlijke, ontwakende film die nodig was om de massa wakker te schudden.
Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig in zijn huis is gevestigd en getuige is van een historisch moment dat alle waarheden, doofpotaffaires, enz. Onthult. via de E B S wat onvermijdelijk is. Alles is gepland om te gebeuren.
Telegram
AMG-NEWS
https://linktr.ee/amgnews

Nu is deze informatie potentieel beangstigend! Je bedoelt, ze gaan de hele wereld op slot doen en de j/a/b verplicht stellen?

 • We moeten dit nog een keer meemaken?
 • Zullen ze ons dwingen om deze keer te voldoen?
 • Wat gebeurt er als we ons daar niet aan houden?
  Een uitspraak als deze roept veel vragen op.
  Maar er is een aanwijzing… Ze zeggen: we moeten ‘niet boos of in paniek zijn’!
  In feite wordt hier gezegd dat dit precies is wat we nodig hebben.
  Kunnen we dat vertrouwen? Ik denk het wel.
  Als het op deze manier gebeurt, is het altijd omdat ze werk te doen hebben … Zoals de reddingen. Dit keer zal het meer zijn omdat ze veel meer arrestaties verrichten. Dit is een oorlog… uit de weg blijven!
  De oefentest vindt plaats dus bereid je voor.
  Er moet een test zijn en vervolgens een beoordeling van alle gebeurtenissen en activiteiten. De mogelijke implicaties op nationaal en mondiaal niveau kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, dus dingen moeten binnen de naleving van de protocollen worden gehouden.
  Ja, er zijn veel gevolgen als dingen niet precies en perfect worden gedaan. Dit is waar ik het over heb om voor de juiste mensen te oefenen om antwoorden en nauwkeurigheid te zien van wat er in het verschiet ligt dat de mensheid verandert.
  We horen dat het schema eindelijk vastligt, maar aan de andere kant ben ik gewoon de boodschapper. Wees bereid om indien nodig bij te sturen met betrekking tot mogelijke weersveranderingen.
  Slechts een select aantal mensen kent het moment van het exacte en precieze tijdstip van de gebeurtenis. Om veiligheids- en andere voor de hand liggende redenen moet het goed worden beschermd. E B S om de 8 uur durende video opnieuw uit te zenden. Het zal 3 keer per dag worden afgespeeld gedurende 10 dagen Communication Darkness.
  De naam Apocalypse heeft altijd zo eng geklonken, hè! Velen interpreteren het als het einde van de wereld. Maar dit is wat het echt betekent… De ‘Openbaringen van de Duisternis’ voor iedereen om te zien!
  En we leven in deze specifieke tijd in de wereldgeschiedenis en zien het allemaal voor onze ogen gebeuren. De duistere entiteiten die mensen over de hele wereld hebben bewoond, worden neergehaald en verwijderd… en hard aangepakt.
  Dit is echt een tijd van vreugde!
  EBS Update wijst ons de weg
  Waar zouden we zijn zonder een EBS-update? Stel je voor hoe het zou zijn als we geen idee hadden! Helaas voor veel mensen is dit precies hoe het is… Ze hebben totaal geen idee van wat komen gaat.
  We hebben een heel belangrijke taak te doen, nietwaar.
  7 Trompetknallen!
  Zullen we letterlijk trompetgeschal horen? Zeven van hen?
  Dat zou het inderdaad interessant maken, maar nee, niet echt. Dit is ontleend aan het boek Openbaring, waar we leren dat er zeven engelen waren en zeven trompetgeschal.
  Tijdens die 10 dagen van communicatie-duisternis zal het volgende gebeuren. We ontvangen 7 “Trumpets” aka EBS-sms-berichten op onze telefoons die ons waarschuwen om de tv op dit moment aan te zetten. Onze telefoons werken alleen voor 911 (noodoproepen) en we hebben te horen gekregen dat de Telegram-kanalen, die militair gecodeerd zijn, beschikbaar zullen zijn.
  Dus ik vraag je, ben je op Telegram-kanalen?
  De verwachting is dat dit in die tijd de enige communicatiemethode zal zijn.
  U bent van harte welkom om lid te worden van mijn op Telegram-groep, zodat we in deze moeilijke tijd kunnen blijven communiceren. Zorg ervoor dat je via Telegram in verbinding staat met mensen die belangrijk voor je zijn. Het is misschien wel de enige manier van communicatie voor je vrienden en familie die niet naar je hebben geluisterd. Ze zullen de ‘onthulling’ zien en het zal hen erg beangstigen. Je moet er voor ze zijn als het enigszins mogelijk is.
  Als we hier doorheen komen… heel snel geloof ik… we krijgen een nieuwe Quantum-telefoon. Kan daar niet op wachten.
  TRENDING: PREMIUM Gold Smart Trump Card. Dit is NIET zomaar een no-use, memorabilia kaart! Dit is een unieke, exclusieve, functionele smartcard die grote voordelen heeft. Premium verpakking – Elke kaart heeft zijn eigen doos om hem veilig te houden!

Binnen films kijken!!
Onze TV’s tonen slechts 3 films met uitleg op een continue lus gedurende 10 dagen. Het zal onderwerpen behandelen als arrestaties, tribunalen, corruptie, fraude, pedofilie, enz.
Klinkt niet als het soort films dat ik zou willen kijken! Maar dit is zo noodzakelijk, want zonder dit zullen de mensen nooit de uitgestrektheid van de corruptie begrijpen. Velen hebben niet naar ons geluisterd, dus hopelijk zal dit hen wakker schudden.
Geen internet
Ons internet werkt dan niet meer.
Ben je voorbereid?
Heb je alles al gedownload en opgeslagen op een externe harde schijf? Ik bedoel niet dat je het in de cloud moet opslaan… oh nee… Dat is niet veilig! Zorg ervoor dat je een kopie hebt van alles wat je in je eigen hand kunt oppakken.
Documenten, zaken, foto’s, etc. enz. Alles wat u dierbaar is, moet buiten uw computer worden opgeslagen.
Geen geldautomaten
Onze geldautomaten werken niet.
Gedurende deze tijd kunt u niet naar de bank gaan om de geldautomaat te gebruiken…. In feite zullen alle banken sowieso gesloten zijn.
Het zou heel verstandig zijn om wat geld bij de hand te hebben. Je bent misschien niet in de positie om iets te kopen, maar wat mij en mijn hond betreft, ik zou liever weten dat ik er een paar had voor noodgevallen.
Ze vertellen ons dat we ons niet te veel zorgen moeten maken over uw bankrekeningen. Het Quantum Financial System heeft een spiegelbeeldkopie van al uw transacties, dus zelfs als de bank om de een of andere reden niet opnieuw kan openen, is uw geld veilig.
Het is aan jou. Wat als je bank omvalt en je geld weg is? Bent u in de positie om te wachten tot de QFS in werking treedt? Ja, je geld zal er nog steeds zijn, maar komt het op korte termijn goed?
Maar zoals ik al zei, het lijkt zeker zinvol om er een paar bij de hand te houden.
Na 10 dagen van communicatie-duisternis zullen we verbinding maken met het nieuwe kwantuminternet.
Niet alleen zal er geen internet zijn voor de periode … Maar we gaan over op een heel ander systeem als het ‘terugkomt’. Dit wordt het Quantum Internet System. Apple en Windows etc. zal niet meer zijn. In feite zeggen ze dat ze de binnenkant van onze computers gaan ‘opbranden’. De systemen zijn gebruikt voor kwade doeleinden en moeten worden afgeschaft.
Het goede nieuws is dat we ook allemaal een nieuwe Quantum Computer krijgen… Dat moet heel spannend zijn!
Ons werd een nieuw Star-link internetsysteem beloofd tegen het einde van de maand.
Sla een voorraad in!
Mensen worden aangespoord om minstens drie weken voedsel en water in te slaan.
Nogmaals ik herhaal bereid zijn met voedsel, water, toiletpapier, generatoren, enz. voor deze grote ontwakende openbaring.
Heb je je voorbereid?
Heb je eten en water in huis?
Heb je aan alles gedacht wat je nodig hebt?
Extra voorbereid zijn is geen slecht idee, wanneer onze voedselgewassen zijn en worden vernietigd. Hoe zit het met alle voedselverwerkende fabrieken die worden vernietigd omdat ze onvoorstelbare dingen met ons voedsel deden?
Het kan even duren voordat alles weer op volle toeren draait.
Bereid je voor op de waarheidsvinding
Op dit moment renoveren de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren E.B.S om de grootste veiligheid voor alle betrokkenen te garanderen, dus wees geduldig als de zaken worden afgerond. Ze willen er zeker van zijn dat er helemaal geen interferenties van welke aard dan ook zijn. De planmakers willen niet dat iemand in paniek raakt omdat het gewoon de waarheid naar buiten brengt.
We hebben geen reden tot paniek. Wat er ook gebeurt tussen nu en wanneer we bij de onthulling komen, we kunnen kalm en vredig blijven. Zelfs als we niet begrijpen wat er aan de hand is… weet gewoon, alles is OK.
De ‘anderen’ zullen daarvoor op jou vertrouwen.
Gaan we dan terug naar normaal?
Na E B S en het doormaken van een tien dagen durende black-out door de reguliere media en het allemaal 24/7 doorbrengen (acht uur durende films), zijn we weer normaal zoals gewoonlijk?
Het antwoord is:

Na E B S en 8 uur van 24 7 veranderen films. Levensondersteuning, gebonden aan oude en kwaadaardige systemen, zal worden ingetrokken. De mensheid en planeet Aarde gaan tegelijkertijd over naar een kwantumrealiteitsbewustzijnssysteem (Vrede en Welvaart). Maak een einde aan de slavernij van het financiële en menselijke bewustzijn. Oude systemen van overheid, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel en commercie etc., ze zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.
Ik geloof geen moment dat we teruggaan naar waar we eerder waren. Ja ik weet het, talloze mensen verlangen daar alleen maar naar… maar wij niet! We verlangen naar het ‘nieuwe normaal’ waarvan we geloven dat het aan het ontstaan is.
Denk maar eens… Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is er zo’n enorme razzia van het kwaad geweest. We wisten niet eens dat dit kwaad aan de hand was… We dachten dat het iets was dat duizenden jaren geleden was gedaan. We hadden echt geen idee dat het ‘levend en wel’ was en op zo’n gigantische manier gebeurde.
Nee… Breng alsjeblieft niet het ‘oude normaal’ terug!
‘Oude systemen van overheid, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel en commercie etc., die zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.’
Je meent het echt???
We zullen onszelf niet kennen zonder tirannieke regeringen, ziek onderwijs, ‘wat een grap’ gezondheidszorg, enz. enz. Ja, het is de moeite waard om al dit drama te verdragen om vrij te zijn om de nieuwe wereld in te gaan.
Vergeet nooit… alleen God had dit alles tot stand kunnen brengen. Dit is een beweging van God zoals we nog nooit eerder hebben gezien.
Geeft u Hem lof?
Zelfs onze munt zal veranderen!
We zullen een nieuwe valuta hebben genaamd USN US NOTE en beschermd door goud.
Raad eens? Amerika zal zijn nieuwe door goud gesteunde valuta hebben, maar dat zullen wij allemaal ook doen. Elk land ter wereld!
Waarschuw iedereen dat je kunt… Wees zachtaardig… maar waarheidsgetrouw!
Dit is het moment om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen die zullen luisteren. Heb niet te veel trots. Ga degenen van wie je houdt waarschuwen, ook al denken ze dat je gek bent. Je doel voor anderen is om echt te helpen de schok van wat komen gaat te absorberen.
We zijn aangespoord om waakzaam te blijven, alert te blijven en vooral te bidden!
Ga verder met deze EBS-update. Breng het naar zoveel mogelijk mensen! Houd het in beweging. We hebben allemaal een rol te spelen en we vertrouwen op jullie.
R.E.M – Het is het einde van de wereld zoals we die kennen
Hoe gaat Amerika eindigen? “Kies je eigen apocalyps” – De top 144 scenario’s
Als en wanneer Amerika vervalt, zullen we het waarschijnlijk niet eens worden over de doodsoorzaak. Voor bewijs dat autopsies van rijken niet overtuigend zijn, overweeg het geval van Alexander Demandt, de Duitse historicus die in de jaren 1980 op pad ging om elke theorie te verzamelen die ooit is gegeven over waarom Rome viel. De uiteindelijke telling: 210, inclusief aanvallen door nomaden te paard, bloedvergiftiging, achteruitgang van het Noordse karakter, homoseksualiteit, uitstroom van goud en ijdelheid.
Als eerbetoon aan Demandt ben ik op zoek gegaan naar elke mogelijke reden waarom Amerika zou kunnen vallen. Ik heb het werk doorgenomen van geleerden die de kenmerken van afnemende en mislukte samenlevingen hebben bestudeerd. Ik verzamelde ook theorieën van futuristen, doemdenkers, separatisten, economen, politicologen, nationale veiligheidsexperts, klimatologen, geologen, astronomen en een paar andere gekken.
Het resultaat: een verzameling van 144 mogelijke oorzaken van amerika’s toekomstige dood…
Lees het volledige artikel HIER: https://amg-news.com/how-is-america-going-to-end-choose-your-own-apocalypse-the-top-144-scenarios/