Drumcirkel ceremonie

Lieve Mensen,
Zoals jullie weten hebben wij de 21- 22 Dec. de Drumcirkel ceremonie mogen geven. Wij waren dan ook heel vereerd om het te mogen doen, en dan wel in de bijzondere tijd van het einden van de mannelijke energie en de overgang van de vrouwelijke energie, de nieuwe Gouden tijd is geboren en omdat te ervaren en waar te nemen en te vieren was een groot geschenk.

We hebben verteld dat de opbrengst naar een goed doel gaat, nu zij zullen heel blij zijn en de kinderhartjes ook.
We gaan een Bolderkar halen voor de kinderen van 0-4 jaar in te vervoeren als het mooi weer is buiten, dat hebben ze nog niet en in de bak doen we wat knutsel dingetjes voor de 4 jarige, lekker vingerverf, glittertjes, vouw blaadjes enz

Ik ken een van de vrijwilligers die zelf deze kindercrèche heeft opgezet in het Asielcentrum, zelf veel tegenwerking krijgt maar haar Gouden Hart volgt en door blijft gaan voor de kinderen.
Kinderen met een trauma op het netvlies ook al zijn ze nog zo klein, zij hebben ook recht om plezier en liefdevol op gevangen te worden.

En we hebben deze mooie wens kunnen realiseren .

Daarom iedereen heel veel bedankjes en knuffels, voor deze 2 mooie avonden. De ervaringen van voelen, beleven en waarnemen in de/en van de energieën.
Healing voor ons zelf en Moeder Aarde en de mensheid, dierenrijk, plantenrijk en het Universum.
Voor de gene die zich aan gesloten hebben aan ons tijdens de ceremonies in gedachten.

Warme Hart Groet