DRAGONS AND……………..LIFE

Hallo mensen,

Ja, draken= draken.

Een paar weken terug was deze film erop, een film met veel inhoud en geschiedenis en een tipje van………………. ja, van de verdrijving!!!!

En hoe komt het dat het ons mensen zo inspireert  : ” een draak “. in films, tattoo’s, game’s enz.

Wat zit hier nog meer in of achter, om het hoekie, in de goot ??!!

Zoals Benjamin Fulford zegt en ten kennen geeft ? Dat zullen we eens aandacht gaan geven.

Gepubliceerd op 3 nov. 2014
Benjamin Fulford uit Canada een 20 jaar ervaren schrijver en journalist geeft ons te kennen dat;
Hebben verkocht meer dan 500.000 non-fictie boeken geschreven in het Japans. Hebben geproduceerd een uitgebreide catalogus van scoops in het veld, variërend van business-to-gangsters tot high-finance Yakuza naar corruptie bij de overheid. Nu gericht op het blootstellen van de Amerikaanse manipulatie van de Japanse politiek, de media en het onderwijs door middel van een combinatie van steekpenningen, moord, hersenspoeling etc. Mijn doel is om de VS tegen te gaan propaganda en het Japanse volk bloot te stellen aan de waarheid, zodat zij zich kunnen bevrijden van het koloniale juk en gebruiken hun 5000000000000 $ in de overzeese bedrijven om armoede in de wereld te beëindigen en het milieu te sparen.

Inheems of near native, gesproken en geschreven: Japans, Frans, Spaans en Engels. . Conversational, leesvaardigheid in het Mandarijn, Portugees en Italiaans
Ervaring:
2005-heden: Heb verschenen 15 boeken geschreven in het Japans met cumulatieve omzet draait op meer dan 500.000 exemplaren. Wekelijks 2 uur durende tv-show en lijken vaak op tal van andere nationaal uitgezonden shows. Hebben regelmatig columns in een verscheidenheid van het best verkopende Japanse tijdschriften.
1998-2005: Asia-Pacific Bureau Chief voor Forbes Magazine. Stoppen in diepe afschuw dan uitgebreide collectieve censuur en vermenging van reclame en redactionele in het magazine. Als zij deze betwisten, nodig ik ze mij aanklagen, elke plaats, elk moment.
1997-1998:. Tokyo correspondent voor de South China Morning Post
1995-7:. Personeel schrijver voor de Nikkei Weekly en de Nihon Keizai Shimbun krant
1993- 1995 Nam een sabbatical in Canada. Deed onderzoek naar het verband tussen evolutionaire krachten en de moderne wereld de samenleving.
1989-1992 Senior Tokyo correspondent voor de International Financing Revue. Gemaakt en beheerd Japan Watch, een nieuws en analyses service beschikbaar op de Reuters en Telerate nieuws-draden. Gemaakt Katana, een Japanse taal nieuwsdienst beschikbaar op de Nikkei Quick news-wire. Getriggerd verschillende Ministerie van Financiën onderzoeken met artikelen die financiële sector onregelmatigheden ontdekt.
​​1986-1989 correspondent voor Knight-Ridder Financial News; bedekt een breed scala van de markt gerelateerd nieuws. Een bijzonder markt ontroerende verhaal werd gebruikt door Knight-Ridder in een reclamecampagne.
1982-1985 Part time banen tijdens student jaar opgenomen: werk als redacteur van Hitachi Review, een wetenschap en technologie tijdschrift;vertaling op het gebied van zakelijke en financiële en diverse televisie, radio en film optredens.
1978-1982: zaaide mijn wilde haver. Bracht de tijd te reizen en het vermijden van de beschaving. Brachten 1-jaar studeren met een toverdokter langs de bovenloop van de rivier Uquyali in de Peruaanse Amazone. Woonde met de voormalige kannibalen. Totale tijd besteed slapen buiten was 1 jaar. Leefde als wild dier in de Canadese wildernis, het vangen van voedsel met mijn eigen handen, etc.
Opleiding: Sophia University, Tokyo Japan; de Universiteit van British Columbia, Vancouver, Canada. BA Aziatische studies, China gebied specialiteit. klikt u op “als” het is gratis, duurt minder dan een seconde, en het zal me een stuk helpen.

Oktober 20- 2011 by Benjamin Fulford

The high level banksters known as the Rothschild family offered the White Dragon Society $25 trillion to “go away.” When the WDS representative said “can you make it $50 trillion?,” they answered, without hesitation, “sure whatever you want.” The problem is the WDS cannot accept either stolen money or money that was fraudulently created. In any case, the Rothschilds and the Bush crime syndicate are just playing for time because they are both still trying to start WW3. Israel has been given the green light by Obama gang boss Rahm Emmanuel to attack Iran. Bush/Rothschild agent Ahmadinejad will then be given the green light to destroy most of Israel, according to high level Pentagon sources. They hope this tragic course of events would then set off their Gog/Magog fake end times scenario. The Israeli people need to prevent this insanity ASAP by removing the gangster Benjamin Netanyahu from power.

CITEER EEN STUKJE VAN Staseve 18 okt. 2011;


” Benjamin Fulford ; De senior Bankiers, die bekend staat ls de Familie Rothschild, de Whlite Dragon Society aangeboden $ 25000000000000 te ” verdwijnen ” Toen de WDS vroeg toen, “je kunt het verhogen tot $ 50000000000000?” Ze zei zonder aarzeling, “Tuurlijk, alles wat je wilt.”

Het probleem is dat noch de WDS gestolen geld, noch het geld dat werd gemaakt op frauduleuze wijze te aanvaarden. In ieder geval, de Rothschilds en de Bush misdaad syndicaat spelen op het moment in de tijd, omdat ze beide proberen te Wereldoorlog 3 starten. Israël werd gegeven door Obama’s bendeleider Rahm Emanuel het groene licht om Iran aan te vallen.

Bush / Rothschild middel Ahmadinejad krijgt vervolgens groen licht voor het grootste deel van Israël te vernietigen, aldus een senior Pentagon bron. Ze hopen dat deze tragische loop van de gebeurtenissen van de nep-apocalyptische scenario van Gog / Magog zal leiden. De Israëlische mensen moeten deze waanzin zo snel mogelijk door het verwijderen van de gangster Benjamin Netanyahu verhinderen macht.

De situatie in de VS benaderingen nu uitgegroeid tot een open opstand. De rechtszaken tegen Obama’s procureur-generaal Eric Holder om de eerste juridische obstakel weg te beschuldigen Obama en zijn kabinet te wijten aan wangedrag, wordt gezegd van het Pentagon en de CIA bronnen. Die rechtszaak was van Murdoch’s Fox TV gemeld, maar niet van andere media-instellingen. Murdoch is momenteel verbonden met de WDS.

De rechtszaak met betrekking tot de diefstal van de fondsen die behoren tot neutrale naties van de wereld wordt voorbereid voor de indiening in begin november. Dit zou moeten leiden tot honderden, zo niet duizenden elite arrestatie is door de deelnemers, maar werd vaak vertraagd en het bewijs “is in de pudding”.

De Chicago tak van de fascistische crimineel syndicaat van Rothschild / Bush met hoofd van Rahm Emanuel (er is een verwijzing naar de Italiaanse fascisten koning Victor Emanuel?), Israël tegen de wil van het Pentagon met clusterbommen en-bunker doordringende bommen, waardoor het Iran nodig heeft geleverd aanval.

De Mossad operatie, waarbij de nep Iraanse plan om de Saoedische ambassadeur te vermoorden wordt gezegd dat de reden voor deze aanval. De Iraanse presidentAhmadinejad , Bush / Mossad-agent wil de aanval te gebruiken, dan op gang te brengen “Armageddon” in Israël, zeggen Pentagon bronnen.

Maar zelfs als Israël wordt opgeofferd door deze fascisten die aanvallen zullen hun gewenste 3e Wereldoorlog niet vrijgeven.

De bronnen van het Pentagon en de CIA voegde daaraan toe dat een van de redenen voor de holocaust van de Europese Joden was dat ze weigerden te overhandigen hun goud aan de koninklijke families van Europa. De koninklijke familie wilde goud van de wereld monopoliseren, tot meer dan het wereldwijde financiële systeem te nemen, deze bronnen zeggen. Het hoofddoel van de 2 Wereldoorlog de gehele globaal goud beslag, maar niet onder de controle van deze families.

De WDS werd ook benaderd door een groep beweren dat de “ware Illuminati”. Ze zeggen dat hun orde werd opgericht door koning Salomo en Pythagoras en ligt tegenover een oude satanische sekte, die wordt doorgegeven via de koninklijke families. Claim je vertegenwoordigers dat deze “Illuminati groep” achter de revoluties van Frankrijk, Amerika en Rusland. Ze zeggen dat hun lidmaatschap van 6000 zeer invloedrijke personen is dat een deel van de oude, dynastieke families zijn niet (de 13 bloedlijnen, zelfs door sommige auteurs genoemd Illuminati bloedlijnen).

Het is opmerkelijk dat de mensen van de vrijmetselaarsloge P2 in Italië en “Illuminati” noemen zichzelf, ook al is hun leiderschap komt van de oude Romeinse incestueuze adellijke families.

We zijn in staat om zelfstandig te bevestigen dat deze persoon die zichzelf Alexander Romanoff noemt, is aangesloten op de MI6, de KGB, de Australische Beveiliging Politie, de Canadese militaire inlichtingendienst en de internationale drugsmaffia geweest. Wij bevestigen dit door vele bronnen, waaronder leden van alle agentschappen en groepen hierboven vermeld.

Romanoff zegt hij hielp de voormalige wereldkampioen schaken Bobby Fischer toen hij werd gearresteerd in Japan in 2004. Hij kreeg voor Fischer een IJslands paspoort om te voorkomen dat hij werd gedeporteerd naar de Verenigde Staten, Fischer dan op de hoogte Romanoff dat hij een ‘Grootmeester van de Illuminati “was geweest. Romanoff zei ook dat Fischer hem had verteld dat hij was de oorspronkelijke brein achter de 9/11 terroristische aanslag was tegen de Verenigde Staten. De laatste motief van de aanval was om een revolutie in de VS tegen de royalistische controle te lokken, verwijzend naar de oude wereld orde, als verzet tegen de “New World Order”, want deze zijn de Illuminati.

Door het gebruik van de uitdrukking “New World Order” door de bloedlijn Lid Bush en zijn consorten, mijn advies was om deze persoon dat de groep de naam van het regime zou moeten veranderen, ze van plan zijn om te bouwen, die minder negatieve associaties oproept.

Romanoff zegt dat zijn groep ondersteund de meritocratie of de regels van de meest competente, die tegen de erfelijke heerschappij van inteelt families. Het is interessant om te benadrukken dat de Aziatische Triads en Yakuza groepen tegen nepotisme zijn.

De zoon van de Yakuza baas zou nooit worden toegestaan ​​om de controle over de groep van zijn vader te nemen, hoewel hij kon deelnemen aan een andere groep.

Ondertussen Yakuza en de Japanse politie geïnformeerd deze auteur dat de Bushes proberen te krijgen van een nordkoreanichen agenten om hem te vermoorden. De agent, de post is waarschijnlijk leiden tot drugssmokkel, schietgrage bende, bekend als de “Unification Church”. Uw boerderij is gelegen naast de boerderij van de Bushes in Paraguay.”

JA, als je dit hoort en leest ja, gaan wel wat bellen luiden en rinkelen, jee een mooi puzzel die zich openbaart aan je om te gaan leggen en de stukjes te gaan vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyPVVJ1zy4k

Daarom sluit ik af met deze boodschap;

 

https://www.youtube.com/watch?v=SxjCu3MfeBQ

INFO EN LEERWEETJES ; 

http://in5d.com/rothschild-family-offers-white-dragon-society-25-trillion-to-go-away/#

https://staseve.wordpress.com/2011/10/18/die-rothschild-familie-bietet-der-white-dragon-society-25-billionen-um-zu-%E2%80%9Everschwinden%E2%80%9C/