Diverse aangifte incl tegen Ilse van Garrel

Beste OM Maastricht.

Aan:

mr. J.A.C. (Jeroen) van Berkel, hoofdofficier van justitie en
mr. H. (Henk) van der Meijden, plv hoofdofficier van justitie

Ondanks dat jullie geen autoriteit hebben ben ik wel verplicht aangifte te doen tegen:

Ilse van Garrel, wegens fraude, en het doen van een valse aangifte tegen mij Rob Brekel en zonder een wettige rede mij heeft gestalkt.

Dan twee corrupte onbevoegde rechters:

Mr E.V.L Heuts en R.J. Verschoof, wegens onbevoegd rechtspreken zonder geldige wetten, dus puur willekeur om als poortwachters van het Haagse Nazi regiem.

Dan tegen alle GENOCIDE plegers die de bevolking met Angst hebben geterroriseerd en hebben aangezet tot collectieve zelfmoord, middels het Bio-wapen wat Vaccin genoemd werd.

Ik wil jullie er op wijzen, dat geen enkele gevaccineerde meer een Auto mag besturen, ook niet verzekerd is als er een ongeluk zou gebeuren, tijd voor een massa arrestatie.

Ilse van Garrel kan over de hoogte van mijn claim met me onderhandelen.

Een eis heb ik dan wel, ik wil haar kaalscheren als oude traditie van Nazi vrouwen en NSB-ers, dit wil ik publiekelijk doen met haar instemming.

De brief zal aangetekend en ondertekend worden verzonden aan:

Avenue Céramique 125
6221 KV Maastricht
Postbus 1987
6201 BZ Maastricht

Ik wil u er met klem op wijzen, iedere vorm van Agressie tegen mij is een misdaad en zal voor het Volkstribunaal gebracht worden.

Daarom hebben alle mensen die zich hebben opgegeven een BCC van deze mail ontvangen.

U Collega Franssen (een zeer geschikte vent) heeft alle overige info van 1,7 kilo die beoordeeld moeten worden.

Ik denk dat het nu tijd is voor alle gevaccineerde verhaal te gaan halen, als 50% van de Politie is gevaccineerd zal de helft binnen een paar jaar sterven door de GENOCIDE die het Hitler Kabinet op zijn geweten heeft.

Deze info zal op veel media en blogs worden gedeeld, en wil me bedanken dat jullie me de gelegenheid hebben geboden dit naar buiten te brengen.

Hartelijke groet

Rob Brekel

Privébestand - Toegang verboden