Deze miljardair genaamd “Jeffrey Edward Epstein” is een MONSTER pedofiel

https://www.stopdebankiers.com

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppTumblrPinterestRedditDiggDeel

Epstein is weer zo een voorbeeld van een viespeuk die van de gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen met al zijn geld. Zoals normale sex, dat doet het m gewoon niet meer voor deze achterlijke en vergrijpt zich daarom al decennia lang aan minderjarige meisjes.

Jeffrey Edward Epstein is een Amerikaanse financier, miljardair, filantroop en veroordeeld zedendelinquent. Hij is geboren in 1953, in Brooklyn, New York. Hij groeide op in een Joodse familie. Hij was handelaar bij Bear Sterns voordat hij zijn eigen firma begon genaamd J. Epstein and Co.

In 2006 werd een rechtszaak tegen Epstein gestart, omdat deze zeker veertig minderjarige meisjes zou hebben betaald voor seks. Nadat hij in 2008 een deal met de aanklagers had gesloten werd hij uiteindelijk voor één zaak berecht en wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij 13 maanden uitzat. Met veel van zijn (vermeende) slachtoffers heeft Epstein – die na zijn veroordeling officieel als zedendelinquent geregistreerd staat – sindsdien zonder tussenkomst van de rechter een regeling getroffen.

Nu staat Epstein weer onder vuur. Hij is weer gepakt met van alles en dit keer laten zij hem niet los. Althans, dat is wat wij hopen.

Epstein werd afgelopen weekend gearresteerd in New Jersey. Hij wordt verdacht van het seksueel uitbuiten en misbruiken van minderjarige meisjes tussen 2002 en 2005. Epstein zou zijn slachtoffers naar verschillende huizen hebben gelokt waar hij ze waarschijnlijk verkrachte ook al werd ervoor betaald volgens verschillende bronnen. De miljardair liet de jonge meisjes langskomen onder het voorwendsel dat ze hem massages gingen geven, maar wanneer ze eenmaal binnen waren, werden ze seksueel misbruikt. Sommige meisjes waren ten tijde van het misbruik pas 13 jaar oud.

Ook zijn er duizenden naaktfoto’s gevonden van meisjes tijdens een huiszoeking in New York. Het gaat vermoedelijk om foto’s van minderjarigen.

Hij geeft zelf aan onschuldig te zijn en heeft aanvraag ingediend om met borgtocht vrijgelaten te worden. Justitie is echter bang dat hij zal vluchten omdat hij meerdere privéjets bezit.

Bill Clinton en Donald Trump zouden ook dikke gabbers zijn van Jeffrey Epstein. Showtime heeft daarover een cartoon-sketch gemaakt voor jullie.