De waarheid achter corona en De Nano-chip van Mark Rutte

Het is aan ons…het trieste aan dit hele verhaal…Nederland zit vol gezond verstand. Zou men het weten dan was dit nooit gebeurd. Maar niet alle mensen hebben tijd om zaken op de voet te volgen. En daar zit de misbruik van de media en de politici. Men informeert u niet. Men stuurt u.

Eeigenlijk voelt de meerderheid van de Nederlanders allemaal dat er hier iets niet klopt maar we hebben niet in de gaten hoeveel druk we zouden kunnen uitoefenen om dit volledig van god los beleid en deze bizarre situatie te beëindigen.

Wij kunnen het niet oplossen. We zijn er onderdeel van.

Die collectieve bewustwording is in gang en dat moet vorm gaan krijgen. En snel!

Want we worden wel met heel veel psychisch en fysiek geweld, in een zeer korte tijd, in opdracht van onze eigen politici en beleidsmakers, in een recessie, een volkscrisis en een depressie gezogen.. *

*Dit soort zinnen gebruikt men vaak ter overdrijving. In dit geval is het een understatement..

Voor 0,03% doden. Meestal indirect. Gemiddeld 80. Hoe dan?

Van corona heeft 99,75% van de Nederlanders geen last gehad. Van de maatregelen heeft IEDEREEN last.

Weet u nog? Een aantal maanden geleden die complotdenkers die dachten dat het uiteindelijke doel van deze coronacrisis een wereldwijde vaccinatie met waarschijnlijk Nanotechnologie is?

Om zo ieder individu 24 uur per dag in de gaten te houden?

Gekkies. Aluhoedjes. Hoe durfden we, in de vreselijke coronatijden, over zulk soort dingen te spreken?

Plots verschijnt dit artikel tussen neus en lippen door bij de AVRO/TROS:

“Wij moeten betrouwbare partners zoeken waarmee we zoveel mogelijk samen kunnen werken. Dan moeten we ook zorgen dat we wat te bieden hebben. Wij zijn niet sterk in het produceren van miljarden vaccins, maar we zijn wel sterk in nanotechnologie bijvoorbeeld. Dus het zou dan onze chips voor hun vaccins kunnen worden. Dat is een heel bekend punt in internationale handel.”

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/als-het-vaccin-er-is-wie-krijgt-het-dan-als-eerste-de-wereld-wacht-er-met-smart-op/

Het wordt gewoon in Nederland gemaakt?

Er vind een aardverschuiving plaats achter de schermen om de macht over de mensheid en wij zitten vrijwel achter slot en grendel en we moeten voldoen aan een aantal zeer vernederende en absurde regels houden met DWANG terwijl ons tegelijkertijd alles wordt afgenomen.

Hier staat de grootste landverrader uit de geschiedenis zijn verplichte riedeltje te doen om de machtige bazen tevreden te stellen, afgelopen week.  De mainstream kneep een oogje toe terwijl Mark Rutte het geld van de Nederlanders, 250.000.000 euro in een commitment tot 2030.

https://youtu.be/TcRuNxY-Sxk

Frankrijk gaf 250.000.000 miljoen euro maar inmiddels heeft Macron er al weer overheen gebluft met 500.000.000 miljoen euro. (bron)

Ga weg met dat vaccin!

De race om het vaccin. Nederland is economisch kapot gemaakt voor een spel om de macht. We staan erbij en kijken ernaar.

De media schreeuwt: “De wereld wacht met smart op een vaccin!” Zij zeggen het, dus het is zo. No questions asked. Ga niet op zoek wat er in zo’n vaccin zit, maar hou je mond en luister. Ga je zelf op zoek dan ben je extreem rechts, complotdenker en alles daar tussenin.

Die nanochip is overigens niets nieuws voor mensen die dicht op de actualiteiten zitten. Maar soms schijnt een Nederlandse bron pas te overtuigen. In China is de totale controle op de burger al een feit.

Om het principe van de nano-chip te begrijpen is geen kennis nodig. Iedere beweging die u maakt staat geregistreerd. Laat verder uw fantasie maar gaan om het te begrijpen.

Waar bent u nu? Geregistreerd!

Iedere plek waar u komt staat geregistreerd. U steekt de weg over door rood licht en via de telefoon heeft u de boete te pakken. Men ziet uw hartslag, wanneer u seks heeft. Uw lichaamstemperatuur. Het staat geregistreerd terwijl de techniek snel vooruit gaat. Het is oneindig wat dit gaat betekenen en hoeveel macht dit geeft aan een aantal hele rijke mensen.

Mensen die zeggen: “Oh, maar ik heb niets te verbergen hoor!” moeten heel snel met vrienden gaan praten die wel wakker zijn. Die missen volledig het punt.

En denkt u eronder uit te komen? Prima, maar in alle gelegenheden zult u worden verplicht om een chip te dragen. Zo is het weer vrijwillig.

Als je wilt weten hoe dat er uit ziet, kijk dan naar China. De waarheid kan helaas niet meer als complot afgedaan worden.

DE CORONAWET
Op basis waarvan zouden wij deze maatregelen moeten aanvaarden totdat er een vaccinatie is?

En wat wil men met die vaccinatie? Waarom is het taboe om vaccinaties eens wat beter onder de loep te nemen?

Voor u verder leest, besef wat er aan staat te komen n.a.v. onderstaande gegevens. Wat we moeten inleveren en wat we er voor terugkrijgen.

Géén afstand houden van elkaar, dus van je vrijheid gebruik maken, wordt strafbaar en je hebt een strafblad. Volle voetbalstadions zijn verleden tijd.

Concerten behoren tot verleden tijd en zult u waarschijnlijk via Netflix moeten gaan bekijken. Mondkapjes op in het openbaar vervoer. En overal zie je multinationals er al op inspalen om het zo snel mogelijk “normaal” te maken en uit te buiten.

Redeneer even door wat er allemaal gaat veranderen wanneer de anderhalve meter maatregel eenmaal in de WET STAAT. En wat dit betekent voor uw en onze kinderen..

Het is onmogelijk voor te stellen maar ze doen het gewoon.  Laat u niet afleiden door het bagetaliseren van deze wet door politici en media. Wet is wet!

Dankzij het bagetaliseren is ons referendum al weg, het Marrakesh-pact erdoor en staan onze door en door corrupte politici nog steeds op het podium. We zijn lam gemaakt.

En ook willen ze de verkiezingen nog uitstellen want stel je voor dat er een regering komt die dit lange vieze spel om de macht en het nieuwe normaal niet mee wil spelen?

Maar de oppositie lijkt zich ook niet al te druk te maken. Of ze moeten nu echt met vuurwerk komen. In Spanje slepen de patriotten Pedro Sánchez voor de rechter en gaan ze de straat op samen met het volk. 

DE ZAKEN OP EEN RIJTJE

Qua impact is Corona alles behalve vreselijk gebleken. 

Het is voor vrijwel iedereen volstrekt ongevaarlijk gebleken.

In Nederland zijn er 48.000 mensen besmet geraakt met Corona.
Dat is 0,25% op een bevolking van ruim 17 miljoen mensen. (bron)

Van de 48.000 mensen die besmet zijn geraakt, zijn er 6.000 mensen overleden.
Dat is 0,003% van de bevolking van Nederland. (bron)

Dit kan iedereen narekenen. Pak de bronnen, de cijfers en een rekenmachine.

Deze 6.000 slachtoffers hadden een gemiddelde leeftijd van 80 jaar. De meeste “coronadoden” hadden minimaal één achterliggende aandoening maar meestal meer. Men spreekt in vrijwel alle media van 90%. Dit zou betekenen dat slechts 10% direct aan corona is overleden. Dat zijn 600 mensen met een gemiddelde leeftijd van 80 jaar die direct aan corona zouden zijn overleden. (bron)

Maar… De 10% is waarschijnlijk nog lager. Er werd gesproken over slechts 1.2% van de besmette mensen die direct aan corona zijn overleden. (bron) (bron)

Dan komen we op zo´n 70 directe coronadoden in Nederland. We uitgaan van het maximale. Stelt u zich eens voor.

Conclusie: 

  • In Nederland zijn er volgens de officiële cijfers rond de 600 mensen direct overleden aan Corona. We gaan hier dus uit van het maximale.
  • In Nederland zijn er indirect rond de 5.400 mensen aan Corona gestorven. Maar deze mensen hadden allemaal een achterliggende aandoening. Voorbeelden zijn astma, kanker, hartaandoeningen etcetera. Een gewone griep zou hen waarschijnlijk ook fataal geworden zijn.
  • De gemiddelde leeftijd van de overledenen is 80 jar. Op een enkele uitzondering na zijn het allemaal hoogbejaarde mensen geweest. Om op een gemiddelde leeftijd van 80 te komen (de meeste mensen worden niet veel ouder) zou een handjevol jongere slachtoffers dit gemiddelde al fors naar beneden drukken. Het is een extreem hoog leeftijdsgemiddelde.
  • 99,75% van Nederland heeft deze p(l)andemie overleeft.

Ter vergelijking:

In 2018 kende Nederland 11.500 griepdoden. De gemiddelde leeftijd was 15 jaar jonger, namelijk 65 jaar. (bron)

Grafiek: Volksgezondheid en Zorg

Deze grafiek laat de OVERSTERFTE zien. Men gaat normaal uit van 2.000 griepdoden per jaar.

We zien dat we vanaf 2014, het jaar van de griepvaccinatie, te maken hebben gehad met een heftige groei van oversterfte aan de griep waar die prik juist tegen zou moeten helpen.

Bij het aantal sterfgevallen die u in deze grafiek ziet moet u dus 2.000 doden extra tellen. De bron legt het uit. (bron)

Gaan we ieder jaar in quarantaine vanwege dit veel dodelijkere virus dat ook nog eens aan meer jonge mensen het leven kost?

Nee. Omdat de schade veel groter zou zijn als we ieder jaar in een lockdown gaan.Dat is logisch.

Niemand heeft angst voor de griep. Het is “normaal”.

Gaat de media ieder jaar de griepdoden tellen en live uitzenden van dag tot dag? Nee, want dan zitten we allemaal verstijft van angst thuis zoals nu het geval is.

De media maakt of breekt u. Besef dat. Zij zijn degenen, met belangen, die uw wereldbeeld vormen.

Weet ook dat de media vrijwel allemaal zijn opgekocht door één en hetzelfde bedrijf. (bron)

Vanaf het begin werd dit plaatje al heel snel duidelijk.

De media kan een spektakel maken en allerlei modellen en oplopende grafieken publiceren maar voor wakkere nieuwsgierige mensen die graag wat verder kijken worden de zaken al heel snel duidelijk.

Iedere grafiek loopt op wanneer je begint met iets te tellen en altijd zal blijven stijgen zolang je door blijft tellen. Het doortellen van coronadoden nu is net zo zinloos als het doortellen van griepdoden. Maar die stijgende lijn is wat de mensen bang maakt. Zonder enig vergelijkingsmateriaal of context smijt de media met absolute cijfers dag in dag uit en u als leek wordt er doodsbang door.

Het is makkelijk iemand te misleiden maar het is vrijwel onmogelijk om iemand te overtuigen dat hij misleid is

Deze cijfers zijn op vrijwel ieder land toe te passen. Er zijn verschillen maar het komt overal redelijk overeen. Op de plekken waar het fout gegaan is dit het gevolg van een falend beleid.

In New York bijvoorbeeld, De gewetenloze Gouverneur Andrew Cuomo van New York zette besmette mensen bij gezonde mensen in het zelfde tehuis. (bron)

Dat er dan complete bejaardentehuizen worden uitgeroeid is een logisch gevolg. Je zet ook geen grieppatiënten tussen gezonde bejaarden in. 1+1=2.

Landen die niet aan de lockdown meededen, zoals Zweden, boeken dezelfde gemiddelde resultaten.

Vanaf het begin dat de “crisis” begon kon men aan de cijfers al zien dat er hier iets niet klopt. Dat er zwaar overdreven gereageerd werd en dat er onterecht angst en paniek werd gezaaid.

ALLE mainstream media begonnen dagelijks te koppen. WEER 115 DODEN! RECORDAANTAL DODEN CORONA! Alle media hebben er aan meegedaan.

Geen enkele journalist die heeft gezegd: “Ja maar ho even. Wij gaan naar de afgrond door dit soort maatregelen. Is dat terecht?” Integendeel!

En als nekslag Mark Rutte met zijn toespraak die heel Nederland in staat van angst zette:

Mark Rutte:
“Er is geen eenvoudige of snelle uitweg uit deze zeer moeilijke situatie. De realiteit is ook dat de komende tijd een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus besmet zal raken.”

Feit: 0,25% van Nederland is besmet geraakt met het coronavirus. 0,03% is overleden

U die dit leest, op enkele uitzonderingen na, kent niemand die aan corona is overleden. Dat kan ook niet met slechts een kwart van een procent aan coronabesmettingen en 0,03% aan doden.

Moet je nagaan. Een hele economie kapot en mensen die aan de gekste maatregelen moeten voldoen vanwege 0,03% aan doden onder de bevolking.

Wanneer we deze cijfers zien, deze context, en we leggen dat neer naast wat onze regering met ons land heeft gedaan en van plan is. Hoe is dat te verdedigen?

Geen enkele politici en nóg erger, geen enkele journalist, die ook maar iets van kritiek uitte op de lockdown. Nee, we gaan zelfs door! Nieuwe wetten zijn in de maak! Terwijl het griepseizoen voorbij is.

Men was zich heel bewust dat een lockdown de Nederlandse economie zal gaan verwoesten en de maatregelen verre gevolgen zouden gaan hebben.

Van corona heeft 99,75% van de Nederlanders geen last gehad. Van de maatregelen heeft IEDEREEN last.

Onderlinge verschillen van opvattingen. Bedrijven, klein, midden en groot zijn van de kaart geveegd. Gezinnen zijn verwoest. Ouderen sterven uit eenzaamheid. Mensen zitten in staat van angst en lijden onder enorme stress. Ouderen mogen hun eigen partner niet meer zien en worden zelfs in isolatie gesmeten als STRAF! (bron)

Mondkapjes op in het OV. Anderhalve meter afstand houden. Hugo de Jonge gaat dit IN DE WET zetten. (bron)

Hoe dan, beste mensen? Op basis waarvan? Hoe is het nou uit te leggen dat je in een vliegtuig bij elkaar mag zitten en op straat afstand moet houden en zelfs STRAFBAAR bent als u dat niet doet, voor de wet?

Hier wel, daar niet en daar weer wel? Waar slaat dit op?

Hoe onlogisch en irrationeel is het om deze maatregelen door te zetten terwijl de regels allang worden overtreden worden wereldwijd? Alleen in Nederland al 10.000 schandalige boetes van €400 tot €4.000.  maar Je nichtje van 13 krijgt een dikke boete aan haar broek omdat ze te dicht tegen haar vriendinnetje aanstond. 390 euro., “Samen komen we eruit!”

En als het zo ernstig is dan zou het toch allang weer uitgebroken zijn? De massademonstraties van BLM wereldwijd. De anti lockdown demonstraties.

Dit gaat tegen iedere logica in. Dus waarom willen vrijwel alle regeringen in de EU tóch deze meest vergaande maatregelen ooit in de moderne Nederlandse geschiedenis ooit (het afpakken van vrijheden en het beperken van bewegingsvrijheid), doorzetten? 

ONDERZOEKSJOURNALISTIEK

Opvallend is ook dat de media geen enkele ruimte geeft aan andere experts, huisartsen, ervaringsdeskundigen, mensen die de cijfers doorzien en andere mensen die zich verplicht voelen om op te staan en te waarschuwen.

Waarom is dat? Waarom wil men niets weten van bijvoorbeeld hydroxychloroquine.

Waarom gaat men niet in op de wetenschappelijke werkelijkheid dat zon en UV virussen doden?

Waarom neemt men maatregelen die juist ontzettend slecht zijn voor onze gezondheid?

Niets is gezonder dan in de buitenlucht lopen, vrij te kunnen ademen zonder mondkapje (een mondkapje richt meer schade aan en nooit is bewezen dat het NIET helpt Zelfs het RIVM heeft dat toegegeven). Elkaar aanraken. Handen schudden. Zo bouw je immuniteit op tegen alle virussen. En buiten alles. We LEVEN en willen leven. We willen vrij zijn. We hebben altijd ieder virus geaccepteerd en datzelfde moeten we met dit virus doen.

Al zou corona 10x dodelijker zijn geweest dan dat het nu is dan NOG zouden de maatregelen die hier worden genomen ABSURD!

Dit coronavirus bungelt toch echt ergens onderaan in alle rijtjes van dodelijke virussen en ziektes.

Hoe kan dit dan in vredesnaam? Hoe kunnen we dan toch hier in meegaan? Hoe kan een regering dit toch doen?

Ofwel alle regeringen zijn ontzettend stom, of er zit iets anders achter.

Wat de regering en de media vergeten is dat mensen steeds wijzer worden en beter geïnformeerd raken. Vaak veel beter dan de politici zelf. Zij zitten in een vacuüm. In een bubble van “politiek bedrijven” en verdedigen hun belangen.

Mensen hebben tijd en de mogelijkheid om kennis op te doen in dit digitale tijdperk. Dit zorgt ervoor dat er een enorme beerputten opengaan op heel veel terreinen.

De ware aard van de media komt naar boven.
We zien wat voor figuren er op de achtergrond aan de touwtjes trekken.
We zien dat Corona cijfermatig niets voorstelt en in geen enkele verhouding staat tot de maatregelen die genomen worden.

Kennis ligt voor handen en zo wordt de burger wijzer en wijzer. Als men dat tenminste wil!

En daar zit hem het probleem. Nog steeds zitten we in een generatie waar een groot deel van de mensheid zich nog steeds laat informeren door de mainstream media en vastgeroest zitten in hun wereldbeeld omdat de media hen die nou eenmaal jarenlang, als dagelijkse routine, hebben ingeprent. Het is pure massamanipulatie.

Maar deze groep wordt gelukkig kleiner en kleiner. Dat zien de machthebbers en voor hen is het nu of nooit.

En d.m.v. een psychologische Blitzkrieg worden we in enkele maanden tijd in een situatie gezet waar we nog geen 4 maanden geleden ontzettend hard zouden hebben moeten lachen als iemand je dat voorspelde.

Wanneer je ziet dat een regering iedere vorm van genezing afslaat en alleen maar gaat voor het vaccin, dan ga je als journalist natuurlijk op onderzoek uit.

Dan ga je uitzoeken wie er achter de WHO zitten. Wie er aan de vaccins verdienen. Wat de geschiedenis is van deze personen. Waar het geld heengaat. Wie er belangen hebben.

Dat is logisch toch? We zien geen enkele journalist uit de media dat doen…

WAAROM CORONAMAATREGELEN?

Maar hier staan we dan! Een kwart van een procent van de bejaarde Nederlander is overleden aan corona, vrijwel allemaal indirect en, hoe treurig ook, de meesten lagen al op sterven.

Maar we leven met mondkapjes op. We moeten afstand houden. Er moet een nieuwe wet komen om ons uit elkaar te houden. Er wordt een angstwereld gecreëerd. En dat wordt zo erg en zo heftig gepropagandeerd dat we nauwelijks tijd hebben om te beseffen dat dit volledig irrationeel is.

En alles, letterlijk alles, is te weerleggen. Dit beleid is enkel gebaseerd op modellen en “wat zou kunnen gebeuren”.

Alles wat bewezen is  wordt afgedaan als complotdenken en alles wat nog niet bewezen is wordt beleid.

HET IS NU OF NOOIT VOOR HEN EN VOOR ONS

Laten we ons meeslepen in deze zieke fascistische  wereld van volledige controle? Een superstaat zonder grenzen? Of willen we het oude normaal? 

De machthebbers zien dat we wakker worden en hebben haast. Het is nu of nooit met die nieuwe wereld.