De vlag van onze vrijheid, Bataafse Republiek

De vlag van onze vrijheid, Bataafse Republiek

Beste transitie lezers.

Hier in voormalig, huidig bezet Nederland hebben we gewerkt om onze toekomst vorm te geven.

Na het presenteren van de Bataafse Republiek vlag, was er veel op aan te merken, daarom heb ik mensen bewogen om met een nieuw voorstel en ontwerp te komen die recht doet aan onze wensen voor een nieuwe start in de toekomst.

Een tegengeluid om onze traditie en eigen cultuur te beschermen en te behouden.

Met deze nieuwe vlag hebben de bevolking weer een baken van hoop op hun eigen beschaving en toekomst.

Ik heb voor registraties en peiling gedaan naar de behoefte voor een eigen identiteit. 

Binnen een paar dagen had ik ruim 700 vlag aanvragen, waarop ik een fabrikant heb benaderd om deze vlag te gaan maken.

Vanaf het moment dat ik deze informatie naar de mensen heb verzonden regent het vlag bestellingen.

Een idee wat een vlinder effect op onze toekomst zal hebben, en niet meer te keren is.

Het ontwaken is begonnen, door te verbinden groeit de kracht en hoop van de bevolking, een nieuw ontwerp van de Nieuwe Bataafse Republiek als baken en onderlinge solidariteit ten gunsten van onze eigen toekomst.

Binnen Nederland is de vlag te bestellen voor € 30 inclusief verzendkosten.

https://bataafse-vlag.blogspot.com/2020/11/de-nieuwe-bataafse-vlag.html

Iedereen kan maximaal twee vlaggen aankoop kosten declareren tot maximaal € 60 vergoeding op hun bestelling bij www.wereldvlaggen.nl alleen de vlaggen die bij hun besteld worden komen voor de vergoeding voor maximaal 2 vlaggen per besteller in aanmerking.

Deze kosten worden terug betaald als de GESARA fondsen een feit zijn en we kunnen en mogen terug betalen, rekening houdend met een NDA die een restrictie van 90 dagen kan inhouden.

Er gaan nieuwe promotie producten gemaakt en aangeboden worden om de voorbereiding en werkzaamheden voor de transitie te kunnen betalen.

Daarom gaan we ook een Crowd Funding doen zolang de Fondsen niet ter beschikking zijn, een deel van deze gelden worden gebruikt om de https://Ultrasone-Hydrobooster.blogspot.com te ontwikkelen, die later aan iedereen gratis hernieuwbare energie zal leveren.

Laten we positief zijn, en de hoop uitspreken dat de huidige NWO sympathisanten in de Politiek, voor Kerstmis uit de macht gezet zijn.

Mocht dat niet lukken, dan is 17 maart 2021 een mooie kans om van deze schurken af te komen door geen mandaat meer te geven om ons verder te bestelen.

Maak een verstandige keuze.

Geef geen volmacht meer aan het partij kartel.

Kies voor vrijheid en zelf beschikking.

Als Lammeren Leeuwen worden, is de transitie naar de vrijheid niet te stoppen.

De huidige corrupte politieke verraders kunnen geen geesten vangen die massaal uit de fles gekomen zijn.

Hun valse glimlach en nog valsere beloften hebben een vertrouwensbreuk veroorzaakt, die nooit meer te herstellen is, ze hebben ons misbruikt en uitgebuit, puur voor hun eigen belang en EGO.

Komende Donderdag om 20:30 Nederlandse tijd, zal er een live uitzending zijn,  op Telegram kanaal https://t.me/QNewsOfficialTV zal de aangekondigd met de juiste link om te luisteren bekend worden gemaakt.

Daar gaan we het hebben over de voortgang van de vlaggen actie, te toekomst plannen, en projecten, vandaar dat Crowd Funding nu een tijdelijke oplossing zal zijn om te kunnen starten.

Samen zijn we onverslaanbaar als we ons niet uit elkaar laten drijven, en elkaar steunen voor onze nieuwe toekomst nu al een fundament te geven.

Onze winstoogmerk is onze nieuw toekomst van en voor de mensheid, dieren en onze planeet.

Onze vasthoudendheid is de sleutel tot succes, daar helpt geen dwang en verraad van de kant van de valse politiek om ons verder te willen knechten.

Wij beslissen dat het genoeg is geweest en geven ze geen autoriteit en mandaat meer aan volksverraders die niet onze belangen voorop stellen, maar willen dicteren, we hebben nooit bewust voor dictatuur en knechtschap gekozen, maar zijn telkens misleid.

Het blog https://bataafse-vlag.blogspot.com/2020/11/de-nieuwe-bataafse-vlag.html zal telkens aangepast worden, daar is de basis info te vinden en links voor verdere informatie.

Groet Rinus.