DE VERRASSENDE REDEN WAAROM DEZE VERKIEZINGSUITSLAG EEN OVERWINNING IS

We weten dat de PVV een corrupte partij is, opgericht om het schoolboekvoorbeeld te zijn van gecontroleerde oppositie. Ze praten over vrijheid maar gaan doodleuk mee in alle tirannie. Tijdens de pandemie riep Wilders iedereen op om mee te gaan in de levensverwoestende maatregelen, en hij ondersteunde het gedwongen injecteren van de hele bevolking. Hij is het tegendeel van een vrijheidsstrijder.

Toch is het een grote overwinning voor de waarheid dat de PVV nu de grootste geworden is. Waarom? Omdat het laat zien dat de bevolking wakker aan het worden is. Natuurlijk snappen ze nog niet dat de PVV hen niet zal helpen, en hen ijskoud richting de afgrond zal blijven duwen. Maar dat is juist goed. Dan zal de PVV immers ook ontmaskerd worden. En dan kan de massa eindelijk gaan beseffen dat ze voor echte verandering toch naar het FVD moeten kijken.

Het feit dat het FVD nu naar beneden getuimeld is, is een gevolg van wat ik heb aangetoond: er is een enorm leger bot accounts en overheidstrollen losgelaten binnen de vrijheidsbeweging, de afgelopen twee jaar. Zij hebben ervoor gezorgd dat de meeste wakkere mensen ditmaal niet gestemd hebben. De infiltratie operatie van de overheid is geslaagd. Goed werk! Maar het zal niet baten. Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Het ontwaken is in volle kracht bezig en het zal nog veel sterker worden. Niemand kan dit proces tegenhouden. Ze kunnen het proberen te saboteren of vertragen, maar het zal enorm machtig worden.

Voor de vrijheidsstrijders en wakkere mensen ligt er echter een belangrijke taak: de overheidsagenten en robot accounts in ons midden ontmaskeren.

Het is pijnlijk voor een “wakker” mens om toe te geven dat we weer de dupe zijn van geraffineerde hersenspoeling. Deze richtte zich uitsluitend tegen het FVD. Niet tegen de PVV. Niet tegen Van Haga. De focus lag op het FVD.

Dat moeten we onder ogen zien. Het is onweerlegbaar bewijs dat de geheime diensten daadwerkelijk bang zijn voor het FVD. Wat alle verdachtmakende memes over Thierry ook suggereren. Hij is echt een doorn in hun oog.

De komende jaren zal het ontwaken doorgaan. Maar de wakkere mensen moeten nog veel wakkerder worden. Laat je stem niet vernietigen door drogredenen en schijnargumenten. De politiek is het ultieme slagveld. Daar wordt uiteindelijk beslist wat er gebeurt. Daar moeten de juiste mensen komen. Elke bewering dat we ons uit de politiek moeten terugtrekken is een leugen. Je verandert de regering niet door je eruit terug te trekken, net zo min dat je het onderwijs verandert door je eruit terug te trekken. Je verandert iets door er volop bij betrokken te zijn.

Er is dus werk aan de winkel. Maar de toekomst ligt vast. De waarheid blijft doorbreken. Laat je dus niet ontmoedigen. De groei van de PVV is teken dat het volk iets begint te begrijpen. Nu nog de PVV ontmaskeren en dan breken we weer door naar een volgende fase. Geef dus niet op. Leer een les hiervan. Laat je niet langer hersenspoelen door leugens die in ons midden verspreid worden. Laat het FVD niet in de steek.

De toekomst zal ons nog verbazen…