de uitzending met Humberto Tan

nocco@buikenvanderhorst.nl

Beste Stefano Nocco.

Ik heb genoten van de uitzending met Humberto Tan de kijkers een knap staaltje Framing hebt gegeven om ontwaakte mensen weg te zetten op een niet correcte manier.

Het kon van voor tot achter ge-script zijn om mensen waar jij geen contract mee hebt je diensten op te dringen in opdracht van je klanten.

Je hebt niet goed begrepen wat het verschil is tussen een rechtspersoon en een mens.

Deze uitzending wekt de indruk dat je opzettelijk feiten hebt achter gehouden die enkel in jou dom verhaal past on systeemslaven in het gelid te houden.

Ik begrijp jou taak wel, je hebt zelf commerciële belangen ten kosten van mensen die niet meer betalen aan een corrupte overheid, Nederland BV.

Ilse van Garrel, van Deurwaarder Inkassier & Incasso is mijn penvriendin geworden op deze manier, met haar onterechte vordering tegen mij.

Om onderling tot zaken te komen heb je een onderlinge overeenkomst nodig, als die er niet is zal er geen basis zijn om een vordering te claimen.

In mijn geval was Ilse van Garrel met haar bedrijf Inkassier & Incasso waar zij 100% privé bestuurder aansprakelijk is voor het vorderen van een spook factuur waar geen contract voor is aangegaan door mij met het VGZ.

Ilse van Garrel heeft dit ook toegegeven dat er geen contract met mij en het VGZ is met mijn natte handtekening.

Daar Ilse en haar Autisten club crimineel is en samen werkt met poortwachters uit de rechtspraak dacht ze mij te kunnen dwingen om het VGZ te betalen.

Ik heb haar duidelijk gemaakt, mocht zij de zaak doorzetten, zij akkoord gaat met mijn voorwaarden en claim, van €2000 per dag oplopend met €100 per dag.

Het is natuurlijk commercieel zeer onverstandig z’n wurg contract aan te gaan, maar als Systeem autist was zij overtuigd van haar gelijk ook al mist haar claim een juridische basis.

Toen de factuur was opgelopen tot €33,500.000 ben ik gestopt met facturen te sturen, misschien dat jij als Deurwaarder deze wel terechte claim voor me zou willen innen?

Daar Ilse van Garrel mij als Mens wenst te gebruiken als een handelsobject geld natuurlijk wel de wettelijke Handelsrente over het gehele bedrag.

Ilse van Garrel had een aangifte gedaan bij de politie, van bedreiging en belediging, wat technisch een onmogelijkheid is als zij namens haar bedrijf acteert, met zo als ik feitelijk gelijk heb dat er geen contract van mij met het VGZ bestaat.

De Politie agent waar ik door ben verhoord heeft mijn verhaal opgenomen, waarbij ik moet bekennen dat het heel gezellig was, toen hij door kreeg wat eer rechtspersoon en mens verwisseling in de aangifte gehakt van de aangifte had gemaakt.

Een mens wordt immers niet erkend door de corrupte rechtsstaat, daar zijn geen wetten voor, wel voor kunstmatig gecreëerde DODE rechtspersonen.

De Humor is als je met mij in gesprek gaat, je erkend dat ik leef, ik kan iedereen beledigen naar hartenlust, want een mens met zijn emoties staan buiten de fictieve wetgeving die ook niet geldig is vanaf 13 mei 1940.

Koninkrijk en Grondwet zijn toen vervallen, op 18 mei 1940 hebben de Nazi’s het Hitler bestuur ingevoerd, wat tot heden nog in dat systeem acteert.

Er is nooit een vredesverdrag tussen Duitsland en Nederland tot stand gekomen, wat betekend dat we nog steeds een provincie van Duitsland zijn.

Dan kunnen ook geen Nederlandse wetten meer van toepassing zijn, zeker niet als Nederland niet bestaat zoals Maxima in 2007 heeft laten weten.

Wat mij opvalt, hoe hogere opleidingen mensen hebben genoten, hoe dommer ze zijn.

Velen hebben het gedaan voor een ander, wat maakt dat ook veel Deurwaarders mee hebben gedaan aan de collectieve zelfmoord op termijn.

Nu is er meer aan de hand wat het hele systeem zal vernietigen.

De BRICS vervangen het huidige op schulden gebaseerde Fiat Geldsysteem.

De Petro-Dollar en de Euro zijn DOOD.

De macht van Centrale Banken wordt daarmee gebroken en hun waardeloos CDBC tot een doodgeboren kindje gemaakt.

Het QFS systeem weet exact wie van wie geld krijgt, dus alle GENOCIDE plegers zijn bekend.

Ook systeem ratten die anderen het leven verzuren door onterechte claims en afpersing in opdracht van de koning die we niet hebben inclusief de grondwet die vervallen is.

Mocht je toch vasthouden aan de grondwet, prima bekijk mijn brief aan alle presidenten van rechtbanken in bezet Nederland BV.

Zij hadden als kennisdrager de GENOCIDE kunnen stoppen, hebben het echter niet gedaan, wat hun medeplichtige maakt.

Dus beste Stefano Nocco, je propaganda om mensen te overtuigen dat een Deurwaarder vs Mens met valse claims terecht is, en dat jij als bemiddelaar wil optreden voor spook facturen is een giller van onnozelheid.

Je bent niets meer als een ongewenste schoenenverkoper die langs de deuren gaat op zijn ongevraagde rommel te slijten.

Laat je verrassen wat er zeek binnenkort gaat gebeuren.

Hartelijke groet

Rob Brekel Bijlagen: