De poorten van de hel staan wijd open

juni 25, 2021 frontnieuws.com

Er zijn mensen die teleurgesteld en verbaasd waren toen de lockdown-regels werden verlengd en de regels inzake het dragen van mondkapjes en sociale afstand bleven gelden. Het zijn vermoedelijk dezelfde naïeve en onwetende zielen die denken dat al deze regels en voorschriften tijdelijk zijn en dat alles binnenkort weer bij het oude zal zijn – met concerten, pubs, theaters en sportevenementen voor grote, opgewonden, blije menigten, en kranten die nieuws brengen in plaats van een onophoudelijk dieet van regeringspropaganda te bieden. Het zijn dezelfde onnozelen die denken dat de mondkapjesfabrikanten weldra geen zaken meer zullen doen en dat we voor Kerstmis weer vrienden op straat zullen kunnen omhelzen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

https://brandnewtube.com/embed/1zqhMQASdjPrMiw

Vele maanden geleden heb ik voorspeld dat er nooit een einde zou komen aan de lockdowns en zo. Het was altijd voorspelbaar, want deze oorlog is echt en hij zal niet eindigen totdat zij de totale controle hebben, en degenen van ons die overblijven nergens meer controle over hebben, zelfs niet over ons leven of ons lichaam, of wij hebben gewonnen en zij zitten in de gevangenis.

De fout die mensen maken is te geloven wat hun verteld wordt, aan te nemen dat wat er gebeurt voor hun bescherming is en dat als er iets fout gaat, het een gevolg is van onkunde of onbekwaamheid. Er zijn geen fouten gemaakt. Er is geen sprake geweest van pure onbekwaamheid. Alles wat gebeurd is, is opzettelijk gebeurd. Elke leugen en elk bedrog had een doel.

Maar goed, dat terzijde.

Het punt is dat nog nooit zoveel mensen zoveel leugens hebben geloofd. Geholpen door immorele en meedogenloze media (met name de BBC, waar onwetende pseudo-journalisten nieuwe dieptes hebben aangeboord ten dienste van bedrog en manipulatie) zijn er fraudes bedacht en met meedogenloze, dodelijke doeltreffendheid in stand gehouden. Nu weten we waarom de Britse regering het bezit van wapens aan banden heeft gelegd – niet om de politie te beschermen tegen overvallers, maar om het establishment te beschermen tegen boze kiezers.

Wanneer zullen de mondkapjesdragende zombies, de angsthazen, de leeghoofden, de dubbelgeprikte dode ogen zombies zich realiseren dat dit alles nooit zal eindigen. Zij leven het nieuwe normaal dat ons beloofd is door Klaus ‘Anal’ Schwab, Bill Gates en Prins Charles – die zich overigens steeds meer gedraagt als het keffende hondje klinkt dat hij is. Een Prins Charles Spaniël, misschien. Het is een nieuwe norm die wordt beheerd en gecontroleerd door enkele van de slechtste mensen die de wereld ooit heeft gezien. Vanaf maart 2020 heb ik geloofd dat Fauci, in de Verenigde Staten, en Whitty in het Verenigd Koninkrijk niet namens de mensen werken door wie ze worden betaald, maar door de cabal die nu wereldheerschappij wil uitoefenen, zoals dat vroeger werd geassocieerd met schurken in James Bond-films.

Tenzij we dingen veranderen, en de krachten van het kwaad verslaan die bedreigen wat er nog over is van onze vrijheid en menselijkheid, zal het leven nooit meer zo goed worden als het in 2019 was. De poorten van de hel staan reeds wijd open en de zombies stromen erdoor. Ze hebben hun lichaam, hun geest en hun ziel verkocht voor de catastrofale moespot. Ze dragen hun mondkapjes met trots; ze denken dat ze er belangrijk en sociaal verantwoordelijk uitzien. Het dringt niet tot hen door dat ze eruit zien als slaven op weg naar de slavenmarkt.

Elke dag vinden we meer en meer bewijs van hoe onze toekomst eruit zal zien. Ze vinden nieuwe manieren om de ouderen te doden. Het succes van 2020, dat resulteerde in politici en bedrijfsleiders die opschepten over hoeveel geld zij bespaarden door alle pensioenen die zij niet hoefden uit te betalen, heeft meer moorden aangemoedigd. Benzodiazepine kalmeringsmiddelen, waarvan ik in 1988 gelukte onder controle te laten brengen, worden nu gebruikt om te bedwelmen en te doden. Het is ook allemaal legaal. En wie een beetje ziek is, krijgt natuurlijk een Niet Reanimeren-verklaring op de borst geniet. Ziekenhuizen zullen nooit de miljoenen mensen kunnen opvangen die nu wachten op dringende medische of chirurgische behandeling – en politici, dokters en verpleegsters lijken er geen moer om te geven. In het Verenigd Koninkrijk wachten nu meer dan twaalf miljoen mensen op behandeling. Honderdduizenden zullen sterven als gevolg van krankzinnige, onlogische, onnodige en volslagen stupide sociale distantieregels in ziekenhuizen, waar enorme sommen geld zijn verspild aan de jaarlijkse griep, waardoor de ernstig zieken en kwetsbaren zullen sterven. Er wordt vaak gezegd dat het ziekenhuispersoneel uitgeput is, maar ik zie niet in waarom. Zij zien minder patiënten, hoewel hun propagandadansjes ongetwijfeld vermoeiend is. Dit is officieel georganiseerde, medisch goedgekeurde genocide.Israëli’s roepen de wereld op te stoppen met verplichte COVID-injecties nu rechtszaak wordt aangespannen bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de Neurenberg-code

Ik moest onlangs een ziekenhuis in Wales bezoeken en ik moet zeggen dat dit ziekenhuis zonder moeite de rol van een septische tank had kunnen spelen. Burgers in de Middeleeuwen zouden zich hebben geschaamd als dit hun plaatselijke ziekenhuis was geweest. Maar het personeel droeg allemaal plichtsgetrouw mondkapjes en ze hadden de dode ogen van langdurig mondkapjes dragen die de onvermijdelijke dementie ontwikkelt die voortkomt uit voortdurende hypoxie en hypercapnie.

Het personeel en de patiënten die het gebouw in- en uitgingen droegen meestal de hele tijd hun mondkapjes. Sommigen hielden hun mondkapjes op als ze wegreden.

De weinigen die hun mondkapje afnamen toen ze naar buiten kwamen, frommelden het in elkaar op en stopten het in jaszakken of tassen om het ongetwijfeld binnen enkele minuten weer op te zetten. Eén patiënte gooide haar mondkapje gewoon op de grond. Twee bedekten mond en neus met sjaals die eruit zagen alsof ze in 1973 voor het laatst gewassen waren. Verschillende patiënten hadden moeite om door hun mondkapje te ademen. De meeste mondkapjes waren smerig. Mensen die de officiële leugens hebben geloofd, zijn doodsbang om te sterven – zowel de geadverteerde propaganda als de gevolgen. Miljoenen mensen geloven dat ze veilig en onsterfelijk zullen zijn, immuun voor de verwoestingen van de ziekte, als ze doen wat hen gezegd wordt.

Alleen al de intensiteit waarmee ze nu hun injecties doordrukken, bewijst dat er iets werkelijk afschuwelijks in de spuit zit. Als je die injecties niet krijgt, kun je niet naar het buitenland reizen of in de bioscoop zitten. Krijg je medische behandeling als je je niet laat inenten? Kun je werken zonder een prik?

Ik heb onomstotelijk en zonder twijfel bewezen dat covid-19 gewoon een nieuwe griep is. De wetenschap bewijst dat. Ze hebben nooit de gewone griepprik met dit niveau van intensiteit gepushed.

Dus, dit is duidelijk iets sinister.

Wat er precies gaat gebeuren is nog steeds een mysterie – waarschijnlijk voor hen net zo goed als voor ons. Jonge vrouwen die het experimentele virus krijgen zullen onvruchtbaar worden. Tienduizenden zullen op korte termijn sterven, honderdduizenden op middellange termijn en miljoenen op lange termijn.

In sommige landen geven ze nutteloze en gevaarlijke spuiten aan kinderen – hoewel ik nog steeds hoop dat onze campagnes dit in het VK tijdelijk kunnen tegenhouden. Als de autoriteiten vrezen dat er weinig gebruik van zal worden gemaakt, zullen ze het doden van de kinderen uitstellen om verlegenheid te voorkomen. Sorry, ik bedoelde natuurlijk prikken, hoewel het eindresultaat niet veel anders is. Degenen die hun kinderen laten prikken moeten niet verwachten kleinkinderen te zien. Misschien zien ze hun kinderen niet eens opgroeien.

Onbewust heeft iemand genaamd Devi Sridhar onze campagne naar mijn mening enorm geholpen. De BBC publiceerde een slappe correctie op haar leugens, maar dat was lang niet goed genoeg. Sridhar’s video over dood en duivel was zo volkomen absurd dat zelfs een halve gare de fouten erin kon ontdekken. De enige vraag was: heeft ze gelogen uit onwetendheid en domheid of heeft ze het opzettelijk gedaan, wetende dat er mogelijk miljoenen kinderen zouden sterven? Hoe dan ook, de BBC is evenzeer voor dit schaamteloze stukje kindermoordpropaganda verantwoordelijk. Iemand bij de BBC zou moeten weten dat medische informatie door een arts moet worden gecontroleerd. Het enige waar de BBC goed in lijkt te zijn, is geld inzamelen. De BBC krijgt belastinggeld van de regering, geld dat aan onschuldige en goedgelovige kijkers wordt ontfutseld en, natuurlijk, vrachtwagenladingen met geld van de Devil Incarnate Foundation. Nee, whoops, foutje. Het is van de Bill and Melinda Gates Foundation.

Elke zogenaamde fact checker die Sridhar en de BBC niet heeft opgepikt is duidelijk corrupt en kan worden genegeerd. Voor de goede orde, ik heb nergens ter wereld ook maar één factchecker gezien die een licht heeft laten schijnen op dit flagrante voorbeeld van kromme propaganda. Wat hebben deze mensen nog meer misdaan? Mijn video waarin deze zeer beledigende rotzooi werd veroordeeld, werd natuurlijk door harteloze mensen die kinderen en oude mensen haten, verborgen en onderdrukt omdat hij te veel waarheden bevatte. Al meer dan een jaar lang wordt de waarheid meedogenloos door de mainstream media onderdrukt en vervangen door pseudowetenschappelijke onzin. Regeringen beweren graag dat ze de wetenschap volgen, maar ook dat is natuurlijk een leugen. Ze bevinden zich niet in hetzelfde universum als de waarheid. Voor velen is zelfmoord de enige optie voor de toekomst. Maar dat is wat de cabal wil, natuurlijk. Meer doden.Texas wordt tweede VS-staat die vaccinpaspoorten verbiedt

Voor het eerst in de geschiedenis worden mensen aangemoedigd om hypochonder te worden. Iedereen die roos, puistjes of voetschimmel krijgt na een positieve PCR test wordt automatisch gediagnosticeerd als lijdend aan ‘long covid’. Neem een jaar vrij op kosten van de belastingbetaler en ga naar een speciale kliniek waar je hulp krijgt die bijvoorbeeld ontzegd wordt aan mensen die verslaafd zijn geraakt aan voorgeschreven medicijnen zoals benzodiazepinen of pijnstillers.

Het is een basisprincipe van onze identiteit en vrijheid als mens dat wij autoriteit, regels, bevelen, wetten, voorschriften enzovoort in twijfel mogen trekken. Als we dat recht niet hebben, zijn we niet vrij en hebben we onze identiteit als vrije mensen verloren. Dan zijn we slaven.

En de rest van de media is net zo schandelijk, natuurlijk. De Daily Telegraph had een kop die luidde ‘Schrap school Covid tests, zegt Oxford vaccin pionier’.

Briljant, dacht ik, hoewel ik beter had moeten weten, want de Daily Telegraph is, net als de Daily Mail, voor kranten wat de Spice Girls zijn voor opera.

En toen las ik de rest van het verhaal. In de vierde paragraaf vond ik dit: Professor Sir Andrew Pollard, die het Oxford-vaccinprogramma leidde, waarschuwde dat massale tests tot zo’n enorme ontwrichting op scholen leidden dat het misschien de moeite waard was jongeren in te enten om de chaos te stoppen.

Nou, gezwam van Pollard is mijn nieuwe slogan. Het is alsof een fabrikant van kogels en landmijnen aanraadt om meer oorlogen te voeren.

Over onzin gesproken, heb je gelezen dat mensen die Bruce Springstein in de VS willen zien niet kunnen gaan als ze het Astra Zeneca-gif hebben genomen?

Astra Zeneca (gepromoot als gratis bloedstolsels bij elke prik) wordt niet aanvaard omdat het niet goedgekeurd is door de US Food and Drug Administration. Ik heb vanaf het begin gewaarschuwd dat de idioten die hun ziel verkochten om te kunnen reizen, moeilijkheden zouden ondervinden om de VS binnen te komen als zij Astra Zeneca hadden. En zo lijkt het. Ik kan het niet helpen te glimlachen bij de gedachte aan al diegenen die de verkeerde smurrie in hun lichaam kregen ingespoten. Ik vraag me af wat Peter Hitchens had…

Ondertussen is de verwarring overal. Medisch expert Sir Andrew Lloyd Webber zegt dat mensen geen covid kunnen krijgen in theaters. “Theaters zijn volkomen veilig,” zegt de theatereigenaar, “en het virus wordt daar niet overgebracht”. Misschien is het omdat het virus zich de toegangsprijs niet kan veroorloven.

De favoriete sporthal van de BBC, Wimbledon, lijkt verrassend genoeg in staat om enorme aantallen mensen binnen te laten om naar het tennis te kijken, terwijl cafés en trouwlocaties beperkt blijven tot twee man en een hond. De regering van het Verenigd Koninkrijk staat toe dat 12.000 mensen per dag naar Ascot gaan voor een elitedag bij de races. Geen mondkapjes in Frankrijk voor de Tour de France.

De G7-menigte omhelsde en barbecuede en genoot van prachtig weer – dat veranderde zodra de afgevaardigden allemaal ergens anders heen waren gesodemieterd. Dit was naar verluidt in orde omdat het allemaal belangrijke mensen waren en ik neem aan dat belangrijke mensen geen covid kunnen krijgen tenzij hun populariteit daalt en ze willen doen alsof ze het hebben om wat sympathie te krijgen.

De UEFA, die blijkbaar een soort voetbalorgaan is, zegt dat 2.500 officials in Londen moeten worden toegelaten voor de finale van het 2020-voetbaltoernooi dat, verwarrend genoeg, nog steeds lijkt plaats te vinden – of anders verplaatsen ze de finale naar Hongarije. En ik maar denken dat er voor een voetbalwedstrijd maar één scheidsrechter en twee grensrechters nodig zijn. Ik vraag me af wat de andere 2.497 officials doen.

Patrick Henningsen’s 21st Century Wire meldt dat Ierland senioren heeft verboden om te reizen totdat ze de tweede dosis van de experimentele vaccinatie hebben genomen. Vermoedelijk mogen ze niet meer terugkomen van waar ze ook zijn geweest totdat ze een derde dosis hebben gehad of zijn overleden.Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

En dan is er nog het gerucht dat de luchtvaartmaatschappijen besprekingen zijn begonnen om de gevaccineerden te verbieden te vliegen wegens het risico van bloedstolsels en sterfgevallen. Niet veel vliegtuigen hebben genoeg ruimte in de koelkast voor meer dan één dood lichaam.

Er gaat een gerucht dat vier piloten van British Airways zijn omgekomen, hoewel ons is verteld dat zij niet aan het vaccin zijn gestorven, hoewel verstandige passagiers misschien parachutes in hun bagage zouden willen meenemen.

Uit een verslag dat ik heb gezien van de World Obesity Federation blijkt dat geen enkel land met minder dan 40% van zijn bevolking overgewicht problemen had met covid-19. Alleen ouderdom was een hogere risicofactor. Op de BBC heb ik daar weinig over gezien.

Een studie die ik geloof zoals ik in de tandenfee geloof, zegt dat meer dan de helft van de mensen in het VK die fel gekant waren tegen de covid-19-prik, hebben toegegeven en nu naar behoren zijn gevaccineerd. Ik wacht op een onderzoek dat me vertelt dat ik geselecteerd ben om voor Engeland te spelen in het eurovoetbal van vorig jaar.

William Rees-Mogg zegt dat Madge Hancock, de hoogste gezondheidsfunctionaris van het Verenigd Koninkrijk, een succesvol genie is, waardoor ik ‘succesvol’ en ‘genie’ in het woordenboek moest opzoeken om te zien of ze de definities hadden veranderd.

Een adviseur van de Britse regering, professor Andrew Hayward, zegt dat een te snelle openstelling van het land zal leiden tot een aanzienlijke derde golf. Dat was een grote verrassing. Eigenlijk dacht ik dat we al een derde golf hadden gehad en ik raak de tel kwijt. Misschien krijgen we nog veel derde golven.

Dat is wat ze zeggen.

Mijn bijdrage aan dit debat is dat iedereen die de regering gehoorzaamt een verrader is. Mondkapjesdragende, geprikt zombies zijn net zo goed onze vijand als de voortdurend kwaadaardige farmaceutische bedrijven, de politici en de media. Ik heb niet langer sympathie voor hun onwetendheid en goedgelovigheid en bereidheid om alles op te offeren om te gehoorzamen. De sympathie is vervangen door volslagen minachting. De mondkapjesdragers zullen een hele reeks nare aandoeningen ontwikkelen. De gevaccineerde dwazen zullen sterven aan hun goedgelovigheid. Ze zien eruit en lopen als de zombies die ze zijn geworden. Het kwaad is onder ons. Ze hebben ingestemd met de prik en ze hebben hem genomen. Zij bedreigen ons bestaan.

De simpele waarheid is dat niemand een mondkapje hoeft te dragen. Ik draag niet eens een invalide lanyard – ze doen te veel denken aan gele sterren op jassen genaaid. Er is geen wet die zegt dat ik een mondkapje moet dragen, en als iemand me vraagt, zeg ik gewoon dat ik wettelijk vrijgesteld ben van het dragen van een mondkapje. Soms voeg ik eraan toe dat ik geen mondkapje nodig heb omdat ik hersenen heb, maar dit leidt soms tot discussies. Ik heb wat succes met het vertellen aan vragenstellers dat ik een van de nieuwe onzichtbare mondkapjes draag. De mondkapjesdragers hebben allemaal vroegtijdige dementie als gevolg van hun zuurstoftekort, dus ze zijn geneigd me te geloven.

Tenslotte geloof ik niet dat ze hun experimentele spuiten verplicht kunnen stellen. Je kunt mensen niet dwingen aan een experiment deel te nemen zonder het internationaal recht te overtreden en veel wetten inzake discriminatie te overtreden. Als uw werkgever u zegt dat u een prik moet krijgen, vraag hem dan om een brief waarin hij de opdracht bevestigt en de volledige wettelijke aansprakelijkheid aanvaardt voor alles wat er nu of in de toekomst kan gebeuren. Als ze verstandig zijn, zullen ze terugkrabbelen. U kunt ook een advocaat raadplegen en wachten tot uw werkgever u ontslaat.

Waarschuwingen over verplichte experimentele injecties zijn slechts een onderdeel van het bangmakingsproces.

En dat is het enige waar ze echt, echt goed in zijn.

Mensen bang maken.

Dit zijn dagen van terreur en intimidatie.