De politie bevestigt de ontdekking van de ‘kindersupermarkt’ die door de elite-pedonetwerk wordt gebruikt.

Europese en internationale elitepolitici, rechters en beroemdheden zijn pedofielen die kinderen kopen in een “kindersupermarkt” vermomd als een weeshuis in Portugal, volgens een voormalige verzorger van het weeshuis.

User Image

Door Sjouke van der Naalt 20 May 2020 .

De conciërge, alleen bekend als Bibi, is naar voren gekomen om de ziekmakende praktijken van het Casa Pia (Huis van de Vrome) aan de kaak te stellen en beweert er getuige van te zijn geweest dat kinderen werden “geleverd” aan hooggeplaatste politici en diplomaten, evenals aan Europese en internationale beroemdheden en leden van de rechterlijke macht.

Het weeshuis wordt gecontroleerd door een Ferrari-chauffeursdokter die de kinderen bezoekt om te beslissen welke kinderen worden verkocht aan hooggeplaatste leden van de Portugese en internationale samenleving.

Daily Mail rapporteert: Toen de kinderen in het beroemdste weeshuis van Portugal de sportwagen van de oprit hoorden brullen, ging de angst door de slaapzalen.

Het lawaai kon maar één ding betekenen: de man die bekend staat als The Doctor zou komen aankloppen.

Toch was deze arts niet van plan zich aan de oude Eed van Hippocrates te houden.

In plaats daarvan kwam hij aan bij Casa Pia (Huis van de Vrome), een 17e eeuws weeshuis in Lissabon waar elk jaar meer dan 4000 kinderen achter hoge stenen muren worden opgevangen.

Waar mogelijk koos hij voor doofstommen.

Nadat hij had gecontroleerd of de kinderen geen seksuele infecties hadden, werd de dokter vergezeld door de verzorger van het weeshuis, Bibi genaamd, die de ongelukkige kinderen naar een wachtende wagen bracht.

Met de dokter die hem volgde in zijn rode Ferrari, reed Bibi het busje naar de prestigieuze huizen van enkele van de belangrijkste leden van de Lissabonse samenleving – variërend van Portugese ministers en hooggeplaatste diplomaten, tot beroemde televisiesterren en leden van de rechterlijke macht.

Daar werden de kinderen herhaaldelijk seksueel misbruikt. Sommigen zouden gedrogeerd zijn om ze aan de regels te laten voldoen, anderen zouden alcohol hebben gedronken.

Dit ging jarenlang door. De mishandelingen werden gefilmd; foto’s van één aanranding werden vervolgens gevonden in het huis van een verdachte pedofiel in Parijs.

Volgens de medische gegevens waren de verwondingen van de slachtoffers afschuwelijk – en kwamen ze overeen met ernstig seksueel geweld en verkrachting. In getuigenverklaringen konden velen tot in de kleinste details de huizen beschrijven waar ze werden meegenomen en herkenningstekens op de lichamen van hun daders.

Het bestaan van deze zogenaamde “magische cirkel” van het Portugese establishment, dat naar verluidt betrokken zou zijn bij een internationale pedofielenring met jongens en meisjes van Casa Pia, werd vorige week vergeleken met een aardbeving die Portugal op zijn grondvesten zou doen schudden.

Nieuwe beschuldigingen over de omvang van het netwerk zullen de komende weken aan het hoogste gerechtshof van het land worden voorgelegd.

Te midden van geruchten over banden met andere pedofiele bendes in Europa en de VS, worden internationale deskundigen op het gebied van kinderseksmisdaden en -moorden voor de rechtbank verwacht wanneer de zaak opnieuw wordt geopend, vier jaar nadat een groep slachtoffers een stilzwijgen van meer dan 30 jaar heeft verbroken.

Het bewijst wat internationale misdaadorganisaties al lang vermoeden: dat Portugal een magneet is geworden voor roofzuchtige pedofielen uit de hele wereld, die gebruik maken van de lakse wetten van het land en jagen op het grote aantal arme, in de steek gelaten kinderen.

Pedro Namora, een voormalig weeskind van Casa Pia, die getuige was van 11 verkrachtingen van mede-wezen, waarbij ze aan hun bed werden vastgebonden, gelooft dat elementen in het geweld hebben samengespannen om schandalen te onderdrukken, uit angst voor schade aan de reputatie van het land.

“Portugal is een paradijs voor pedofielen”, zei de heer Namora, nu een advocaat die campagne voert voor de slachtoffers van Casa Pia. “Als alle namen naar buiten komen, zal dit een aardbeving zijn in Portugal. Er is hier een enorm, geavanceerd netwerk aan het werk – dat zich uitstrekt van de regering tot de rechterlijke macht en de politie.”

“Het netwerk is enorm en extreem krachtig. Er zijn magistraten, ambassadeurs, politie, politici – allemaal hebben ze kinderen van Casa Pia gekocht. Het is uiterst moeilijk om dit af te breken. Deze mensen dekken elkaar, want als er één gearresteerd wordt, worden ze allemaal gearresteerd. Ze willen niet dat iemand het weet.”

Nu 54, meneer Namora keek toe hoe vrienden zonken in alcoholisme, drugsverslaving en de dood na hun traumatische jeugdervaringen in Casa Pia. “Ik was de enige die het haalde,” zei hij. “Wat kon ik doen? Ik kon niet zwijgen.

Hij heeft doodsbedreigingen en waarschuwingen gekregen over wat er met zijn eigen kinderen zal gebeuren, toen een wees genaamd “Joel” hem benaderde en zei dat prominente pedofielen Casa Pia gebruikten als “supermarkt voor kinderen”.

Namora werd bedreigd nadat hij had gevochten voor de misbruikte kinderen waarmee hij was opgegroeid. Nadat hij was gebeld door een vreemde die aanbood om zijn hypotheek af te betalen, werd hem de exacte bewegingen van zijn eigen drie kinderen verteld en werd hij gewaarschuwd dat zij en hun vader aan een griezelig einde zouden komen, tenzij hij zijn mond zou houden.

Namora, een open en warme man, is een onwaarschijnlijke samenzweringstheoreticus, maar hij gelooft dat de zaak, die hij in 2003 aan het licht heeft gebracht, de groeiende aantrekkingskracht van Portugal op pedofielen zal onderstrepen, die de afgelopen jaren zes kinderen hebben zien verdwijnen.

Een van de redenen voor deze aantrekkingskracht is dat de wet vorig jaar, in de aanloop naar het komende proces, rustig werd versoepeld, wat betekent dat herhaalde overtredingen tegen hetzelfde kind slechts een enkele aanklacht zouden verdienen – en een lagere straf.

Het eerste onderzoek werd slecht afgehandeld toen er in 1982 voor het eerst beschuldigingen van mishandeling werden ingediend bij Casa Pia. Carlos Silvino, de man die bekend staat als Bibi, werd in verband gebracht met verkrachtingen en mishandelingen, maar de politie “verloor” foto’s die prominente politici uit Lissabon met hem en de kinderen lieten zien.

Hij werd pas aangeklaagd nadat tientallen kinderen zich in 2003 hadden gemeld. Ook Jorge Ritto, een voormalig Portugees ambassadeur, werd beschuldigd van kindermisbruik.

Ritto, zo bleek, was ook ooit in schande naar huis gestuurd door een detachering in Duitsland na een incident met een jongen in een park.

De samenzwering eindigde daar niet. Teresa Costa Macedo, een voormalig staatssecretaris voor de familie, heeft onthuld dat zij op de hoogte was van de gebeurtenissen in het begin van de jaren tachtig en dat zij generaal Antonio Ramalho Eanes, de toenmalige Portugese president, had gealarmeerd over de beschuldigingen.

Mevrouw Costa Macedo, die twee decennia lang heeft gezwegen nadat ze was gewaarschuwd dat ze zou worden gedood als ze zou spreken, zegt nu dat de conciërge “slechts één element was in een enorm pedofiel netwerk waarbij belangrijke mensen in ons land betrokken waren. Het was niet alleen hij [de conciërge]. Hij was een kinderverzorger voor bekende mensen die variëren van diplomaten en politici tot mensen die verbonden zijn met de media”.

Terwijl hij nog steeds een minister van de regering was, overhandigde Costa Macedo politie “foto’s, een verslag van de methoden die worden gebruikt om kinderen uit het weeshuis te halen en getuigenissen van een aantal kinderen”.

Veel van de foto’s werden gevonden in het huis van ex-ambassadeur Jorge Ritto. De politie vond naar verluidt vier opgesloten kinderen die vermist waren in Casa Pia.

Onder gewapende bewaking bij een veilig huis kon Bibi zich vorige week een geluksvogel noemen. Oorspronkelijk kreeg hij te maken met beschuldigingen dat hij meer dan 600 kinderen seksueel had mishandeld. Dat is sindsdien teruggebracht tot 30.

Silvino heeft gezinspeeld op het hoge niveau van de samenzwering, zeggende: “Ze kunnen me niet aanraken – er zijn te veel mensen bij betrokken.”

Na de arrestatie van Ritto, ondervroeg de politie Carloz Cruz, bekend als Portugal’s “Mr. Televisie”, en Joao Diniz, een hooggeplaatste arts en bestuurder van de rode Ferrari. Het netwerk zou verder zijn gegaan. Paulo Pedroso, een minister van de regering, werd gearresteerd en heeft 15 gevallen van seksueel misbruik van kinderen voorgelezen.

Te midden van beschuldigingen dat pedofiele netwerken endemisch zijn geworden in Portugal – de Europese politiemacht Interpol heeft het land genoemd als een van de ergste daders in Europa – bestaat de vrees dat het Casa Pia-schandaal de beruchte Belgische zaak Marc Dutroux zal verduisteren, waarbij de arrestatie van een beruchte pedofiel en kindermoordenaar een smerig beeld van de justitiële en politieke corruptie aan het licht bracht.

De cultuur waarin zo’n ernstig netwerk van kindermisbruikers mocht opereren, is dezelfde cultuur die in heel Portugal heerst.

Was het deze houding die leidde tot het verknipte eerste onderzoek in de zaak Madeleine McCann?

BRON: Newspunch.com