De Piano.

De Piano.

Met goede intenties, en nobele opzet door EGO en de Uil van Minerva gedreven, nu verderven door de club van aambeien zalfvers uit het partijkartel de Sperti-boys.

In een politieke slangenkuil gestapt als groene tuinslang achter de oren, te midden tussen adders, ratelslangen en cobra’s.

Met veel bombarie de Piano het tweede Kamergebouw in gezeuld vol met poëzie en een overdaad aan naïviteit. https://www.youtube.com/watch?v=QgqXVeIPSzA

Een systeem willen veranderen, zonder de bron aan te willen pakken.

Van pappen en nathouden zijn we al jaren getuigen, en eerlijk is eerlijk, het heeft niet geholpen omdat er geen intentie was om het te veranderen.

Eigenlijk moet dit gezien worden als een leer moment, als je iets leert, kom je tot inzicht, en zal je actie een reactie brengen.

Beste Thierry Baudet, je kunt je zelf nu zielig vinden, dat zelfs je eigen partij je heeft uitgekotst en verraden, ze met jou kroonjuwelen aan de haal gaan om net als de Lijst Pim Fortuyn dood te laten bloeden.

Je hebt het toegelaten dat men Karaktermoord op je heeft gepleegd.

Het systeem gaat veranderen met of zonder Thierry, dit is in gang gezet, en zal niet gestopt kunnen worden.

Wel kun jij eerherstel afdwingen door een duidelijk statement af te geven dat de Deep State zonder geldige grondwet en zonder een legale koning die in werkelijkheid de erfgenaam van Nazi opa Bernhard het Stadhouderschap heeft aanvaard.

Biden is door fraude van de Deep State als gekozen 46e President van de US Inc. aangesteld, zonder dat dit via het kiesorgaan bevestigd zal worden, want de verkiezingen gaan ongeldig verklaart worden.

Om meer moeras wezens te kunnen uitschakelen laten ze Biden nu voor spek en bonen zijn voorbereidingen treffen, niet dat hij ooit kans maakt op de eindstreep te kunnen halen.

Dit geld ook voor Rutte en zijn Sperti Boys de vrolijke rukkers.

Thierry stel dat je verder niet gecompromitteerd bent, wat houdt je dan tegen om de waarheid te vertellen over de ongeldigheid van de Bilderberg Maffia van Rutte.

Ga naar de Amerikaanse Ambassade naar Pete Hoekstra, en leg een bekentenis af.

Speel dan als afscheid op je Piano, op het bovendek van de Titanic. My Heart Will Go On,

 

https://www.youtube.com/watch?v=3gK_2XdjOdY

 

 

Bezing de ondergang van het Nazi Regiem van Rutte en zijn gezalfde Sperti-vrienden.

Een beoogd Wachtgeld regeling zal er niet inzitten, heb je ook niet nodig, zorg dat je uit dit nadeel je voordeel behaald, en de toekomst lacht je tegenmoed in plaats van uitlachen.

Je verlaat op het aller laatste moment het zinkende schip, het nat pak droogt wel weer.

Rutte en zijn Deep State ratten hebben een probleem, Trump de 1e President van de US Federatie heeft een goed geheugen, en zal alle moeras wezens die zich met de VS hebben bemoeid arresteren.

 

De schakel tussen Dominion, Sequoia, Smartmatic en de CCP

 

Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020, met de publieke opinie, op verkiezingsdag 3 november, overweldigend in het voordeel van president Trump, toonden de voorlopige resultaten van de reguliere media op de ochtend van 4 november aan dat de democratische presidentskandidaat Joe Biden de presidentsverkiezingen over president Trump won. . 

 

Terwijl het team van Biden aan het vieren was, kwamen er bewijzen van stemfraude naar voren. Het stembiljetstelsel van Dominion Voting Systems (DVS) dat tijdens de verkiezingen in 28 staten werd gebruikt, bevatte in China gemaakte hardwarecomponenten en de Smartmatic-stemsoftware. 

 

Kiezersgegevens werden illegaal naar het buitenland verzonden en dit leidde tot de inbeslagname van een server door het Amerikaanse leger op de kantoren van Scytl in Frankfurt, Duitsland. 

 

De publieke onvrede bereikte een hoogtepunt en brak uiteindelijk uit op 14 november in Washington, DC, toen het Washington DC Kiezersvereniging hield een bijeenkomst. Honderdduizenden mensen verzamelden zich voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om electorale transparantie te eisen en om de herverkiezing van Trump te steunen.

 

 

 

Voor meer info lees hier. https://gnews.org/577635/

Smartmatic Netherlands B.V.

Hoofdvestiging

Bestaande handelsnamen

Smartmatic Netherlands B.V.

Statutaire naam

Smartmatic Netherlands B.V.

KVK 34320515Vestigingsnr. 000016818393Gustav Mahlerplein 25 C1082MSAmsterdam

34320515 0000 000016818393 Smartmatic Netherlands B.V. Financiële holdings www.smartmatic.com Besloten vennootschap met gewone structuur Holding en financieringsactiviteiten

Smartmatic International Holding B.V.

Hoofdvestiging

Bestaande handelsnamen

Smartmatic International Holding B.V.

Statutaire naam

Smartmatic International Holding B.V.

KVK 04032259Vestigingsnr. 000017692288Gustav Mahlerplein 25 C1082MSAmsterdam

04032259 0000 000017692288 Smartmatic International Holding B.V. Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel (rest) Overige dienstverlenende …

Smartmatic Netherlands B.V.

KVK 34320515 Rechtspersoon 34320515 820230996 Smartmatic Netherlands B.V. Besloten vennootschap met gewone structuur

Smartmatic International Holding B.V.

KVK 04032259 Rechtspersoon 04032259 008057734 Smartmatic International Holding B.V. Besloten vennootschap met gewone structuur

Wie is erbij betrokken? De vriend van Rutte: https://www.conservativebeaver.com/2020/11/23/george-soros-arrested-for-election-interference-in-federal-custody/

George Soros GEARRESTEERD wegens inmenging in de verkiezingen, in federale hechtenis

conservatiefebeaver_skphjv  geplaatst op23 november 2020

PHILADELPHIA – George Soros is gearresteerd en zit momenteel in federale hechtenis in Philadelphia. Volgens wat een recentelijk niet-verzegelde aanklacht lijkt te zijn die is ingediend in het West District van Pennsylvania, heeft Soros voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen een hele reeks ernstige misdrijven gepleegd.

Waar een klein land groot in is wordt nu wel duidelijk voor de wereld.

Zo als seniele Biden zal ook Rutte en zijn aambeien vrienden samen ten ondergaan, met op de achtergrond de Piano van Thierry die het geheel muzikaal zal begeleiden.

Waarom de Amish niet betroffen zijn van het Corona Virus?

Alle verwarde personen met mondkapje, jullie worden het eerst vermoord door het misdaad Hitler kabinet van Rutte en dwaas Hugo de Jonge.

Intussen in Oostenrijk:

☝️☺️KURZ mal nachdenken!

Sebastian Kurz und seine Kumpels Bill Gates, George Soros und Klaus Schwab 🙃

– Bill Gates finanziert BionTech

– Klaus Schwab will den Great Reset

– Geogre Soros………… 🤑

DENKT DRAN – DENKT SELBST  Denk eraan – Denk zelf.

Hier de stand van zaken over de arrestaties.

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/11/nick-fleming-early-morning-rvgcr-intel_24.html

Rinus