De ongeziene hand

Neem je tijd om het tot je te nemen en vul het in zoals het voor jou goed voelt, het is je eigen waarneming en van niemand anders.
Krijg de inzichten die wellicht verborgen hebben gelegen en ga zelf verder op onder zoek uit.
Ik wens jullie een behouden tocht hierbij.
May the for ce be with you, my friends
Montague Keen, 28 juni 2015

 

De ongeziene hand die jullie wereld regeert blijft vragen om het verspillen van bloed. Ze moet tot elke prijs worden gehoorzaamd. Jullie zullen veel meer onschuldige mensen vermoord zien worden terwijl zij doorgaat haar leven op Aarde te leiden. MINDCONTROLE is een krachtig gereedschap. Het wordt op slachtoffers toegepast om zorgvuldig geplande moorden op onschuldige mensen uit te voeren. Hoewel vele hiervan valse vlaggen zijn wordt TV gebruikt om genoeg ANGST te creëren waardoor jullie met welke wetten ook zullen instemmen die voor jullie veiligheid worden geadviseerd. Leer onderscheid te maken tussen valse vlaggen en de feitelijke moorden. Degenen die de Aarde willen overnemen hebben geen respect voor of behoefte aan het menselijk ras. Ik heb er al vele malen op gewezen dat ALLES wat jullie op school en universiteit leerden NIET WAAR IS. Het is niet alleen NIET WAAR; het werd ontworpen om jullie gedachten te beheersen.

Commentaar van Veronica:
De grote Dr. John Mack zaliger wees me erop dat hij opgelucht was om te weten dat mijn gedachten niet BESMET waren door een universitaire opleiding.

Nadat je eenmaal de deur opent voor de waarheid, zul je ontdekken dat alle antwoorden je tot nu toe misleid hebben. Kijk naar de zetels van macht en zie alle symbolen van ZWARTE MAGIE die rondom hen worden tentoongespreid. Het is er allemaal, in het volle zicht. Tot nu toe waren jullie er niet wakker voor.

Er zijn goede mensen op jullie wereld die ontwaakt zijn en de waarheid hebben onderzocht. Het is hun wens dit met jullie te delen. Michael Tsarion is een expert op het gebied van de duistere kunsten die worden gebruikt om jullie te beheersen. Michael groeide op in Belfast, Noord Ierland. Hij maakte uit de eerste hand de corruptie en de mindcontrole mee die werd gebruikt om dat conflict gaande te houden. Michael was nog maar een jongen toen hij met zijn onderzoek begon. In zijn YouTube presentatie, de NEPHILIM REPTILIAN ANNUNAKI ENDGAME legt hij alles uit wat je moet weten. Zijn werk is van grote waarde voor het ontwaken van de mensheid.

https://www.youtube.com/watch?v=ayYZwkUIxN4

Ik vraag jullie de tijd te nemen om te kijken naar de GESCHIEDENIS VAN HET CHRISTENDOM – HOE HET CHRISTENDOM WERD UITGEVONDEN.

https://www.youtube.com/watch?v=SNtF1-Y-JJM

Ik heb jullie er vele malen op gewezen dat de Jezus, Maria en Jozef van de Rooms Katholieke Kerk nooit bestaan hebben. Deze presentatie geeft het bewijs dat je nodig hebt om de waarheid te kennen. Het Rooms Katholicisme is GEHEEL GEBASEERD OP LEUGENS. Het heeft jullie wereld tweeduizend jaar lang gecontroleerd door middel van ANGST. Hoe KWAADAARDIG waren deze mensen om de angst voor een HEL te creëren? Ze mindcontrolden de menigte. Dat doen ze nog steeds. Jullie moeten weten dat alles op LEUGENS is gebaseerd. Er was geen KRUIS en geen kruisiging, wat ze zo graag gebruiken om jullie je schuldig te laten voelen. Jullie werden NIET IN ZONDE GEBOREN. Jullie worden geboren door de liefhebbende vereniging tussen man en vrouw. Deze mensen haten de mensheid. Zij willen haar wegvagen. Jullie moeten terugkeren naar de religie van LIEFDE die bestond voordat Rome het overnam. Ze ondernemen nu stappen om de vernietiging voor elkaar te krijgen. Dat is waarom ik jullie op het hart wil drukken je open te stellen voor de waarheid. Slaapwandel niet naar je eigen vernietiging.

Jullie moeten weten wie de Illuminati zijn en hoe ze het klaarspelen om de mensheid openlijk te beheersen; ook aan wie ze verantwoording verschuldigd zijn. Alleen het feit dat iemand er hetzelfde uitziet als jullie betekent nog niet dat ze zijn zoals jullie. Er zijn soorten op Aarde die de Aarde voor zichzelf willen. Hun plan is om de mensheid te verwijderen zodat ze vrij zijn om te leven zoals zij willen. Ze willen niet hun menselijke vorm voor altijd moeten handhaven. Jullie moeten dit alles begrijpen zodat jullie jezelf kunnen beschermen. Jullie moeten je afgevraagd hebben wie de Illuminati zijn. Ik stel voor te kijken naar HOE DE ILLUMINATI WERDEN GECREEERD aangezien dit hun afkomst zal uitleggen.

https://www.youtube.com/watch?t=318&v=c79hrULKyD4

Jullie hebben geen tijd te verspillen. Doe je TV uit en bereid je erop voor zorg te dragen voor de overleving van de mens. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Zorg ervoor dat je nooit meer in de leugens trapt. Bevrijd de goede energie van de Aarde via de Leylijnen. Dit zal de duistere garde een halt toeroepen. Ze kunnen niet bestaan in het Licht. Wanneer elk land de goede energie bevrijdt, zal alles veranderen. Jullie hebben geen geweren en tanks nodig, gebruik alleen je intentie om het Licht via de Leylijnen naar voren te brengen. De bevrijding hiervan is aan jullie.

Ik vraag het Ierse volk om de energie van Ierland te bevrijden, speciaal bij TARA. Dit zal een enorm verschil maken. Gebruik de kracht van INTENTIE om degenen die zonder hun medeweten gemindcontrolled en door de Cabal gebruikt worden om haar plannen uit te voeren, te bevrijden. Nadat alle controle eenmaal verwijderd is, zullen jullie weer in je eigen aangeboren kracht stappen en zullen jullie je weer compleet voelen.

Mijn lief, vertrouw op de goede uitkomst. Dit zijn moeilijke tijden. Je moet rusten. Wees lief voor jezelf.

Altijd, je aanbiddende
Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja