De navel

Vandaag iets nieuws geleerd, dacht dat ik het zou delen omdat het zo Interessstinnnnng is…. 💥💥💥

De navel (ook bekend als: de navel):

Wist je waarom je verschillende oliën in en op de navel moet doen?

Onze Navel (Nabhi) is een geweldig geschenk dat onze Schepper ons heeft gegeven. Volgens de wetenschap is het eerste deel dat na de conceptie ontstaat, de navel. Nadat het is gemaakt, voegt het zich via de navelstreng bij de placenta van de moeder.

Onze Navel is zeker iets geweldigs! Al onze aderen zijn verbonden met onze navel, waardoor deze het brandpunt van ons lichaam is. De navel is het leven zelf!

De “Pechoti” bevindt zich achter de navel, die meer dan 72.000 aderen heeft. De totale hoeveelheid bloedvaten die we in ons lichaam hebben is gelijk aan het dubbele van de omtrek van de aarde.

👶🏻 We wisten dat we, om de temperatuur van de baby’s te verlagen, een wattenstaafje met alcohol in de navel doen, nu weten we dat het met olie beter is.

Het aanbrengen van olie in de navel geneest de droge ogen, slecht zicht, de alvleesklier, de hielen en gesprongen lippen, houdt het gezicht helder, het haar gezonder, voor kniepijn, koude rillingen, lethargie, pijn in de gewrichten en droge huid .

👩🏻 Breng Neemolie aan in je navel – om hardnekkige puistjes en acne te verwijderen

😊 Breng amandelolie aan op je navel om een ​​stralend gezicht te krijgen

👄 Breng Mosterdolie aan op je navel – om droge, gesprongen lippen te verwijderen. Zal ook je darmen in beweging houden om schadelijke bacteriën te verwijderen maar het goede te behouden. Werkt eigenlijk als een milde detox.

👶🏻 Breng olijfolie of kokosolie aan – om je vruchtbaarheid te verbeteren

☝🏻 Bewaar in alcohol gedrenkt katoen op je navel – om verkoudheid, griep en een loopneus te genezen. Als een baby buikpijn heeft, doen we een paar druppels direct in de navel en geven we de massage rond de navel een paar minuten, de pijn is genezen. Olie werkt op dezelfde manier.

🥴 Houd een met brandewijn doordrenkt wattenbolletje op je navel – om menstruatiepijn en krampen te verlichten

🦵Sesamolie wordt gebruikt voor alle soorten gewrichtspijn. Het is ook bekend om botten te versterken. Veel ouders gebruiken hun kinderen elke avond voor het slapen gaan.

🤢Gebruik een gelijke hoeveelheid Mosterdolie en Gemberolie voor maagklachten, opgeblazen gevoel, misselijkheid en spijsverteringsproblemen.

🤧Het gebruik van Warm Ghee verbetert de bloedtoevoer naar het zenuwstelsel en verbetert ook het immuunsysteem. Het geneest constipatie en bouwt een sterk spijsverteringsstelsel op. Het geeft verlichting van gewrichtspijn.

🩸Tijmolie is krampstillend, het helpt je slagaders en aders te ontspannen, de bloeddruk te verlagen en je hart te belasten. Het kan ook helpen uw hartspieren te versterken en te versterken.

🚽 Als diureticum kan Tijmolie uw lichaam helpen overtollig water, zout en gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen, wat helpt bij gewicht, bloeddruk, spijsvertering en meer.

🦠Tijmolie is een slijmoplossend middel, wat betekent dat het kan helpen slijm uit uw luchtwegen en longen te verwijderen. Tijmolie is goedgekeurd door de Duitse Commissie E voor de behandeling van bronchitis, kinkhoest en ontsteking van de bovenste luchtwegen.

🧬Onthoud dat tijmolie een krachtig bestanddeel is en niet rechtstreeks op uw huid mag worden gebruikt, omdat dit overgevoeligheid en irritatie kan veroorzaken. Het moet eerst worden verdund met een dragerolie (zoals olijfolie, kokosolie of amandelolie)
Thymus Vulgaris) Essentiële olie 100% pure therapeutische kwaliteit is wat u zoekt.

VOOR KNIEPIJN *
🦵Doe ‘s avonds voor het slapengaan 3 druppels ricinusolie in je navel en verdeel het 3,5 cm rond je navel.

BIJ TREMOREN EN LETHARGIE, PIJNVERLICHTING IN JE GEWRICHTEN EN DROGE HUID 💪 Doe ‘s avonds voor het slapengaan 3 druppels mosterdolie in je navel en verdeel het 3,5 cm rond je navel. WAAROM OLIE IN EN ROND JE NAVEL DOEN?
Je navel kan detecteren welke aderen zijn opgedroogd en door olie toe te voegen, openen die zenuwen ze…
U kunt een klein lekpotje met de benodigde olie naast uw bed zetten en een paar druppels in uw navel druppelen voordat u gaat slapen. 😴
Laten we genezen en gezond worden en alle hebzuchtige regeringen en farmaceutische bedrijven uitschakelen.
Gezond eten en voldoende bewegen
Geweldige informatie 🤓🤓❤️

THE CURE OF CANCER 💥 – OLD BOOK KEPT HIDDEN FOR HOSPITALS TO STEAL OUR MONEY 🆘