De Matrix stort in

De Matrix stort in.

Nazi boef Zelensky wenst zich de winst van de oorlog die hij met de Deep State is begonnen tegen Rusland.

Intussen wordt het leger en huurlingen weg gevaagd door de Russische alliantie, de verliezen zijn enorm dat van een overwinning nooit sprake kan zijn, niet nu en niet in de toekomst voor Zelensky.

Onder leiding van de Westerse Deep State, die de verovering van Rusland in het vizier had voor zijn en haar grondstoffen, had Poetin geen andere optie meer om Rusland tegen het schuim der aarde te behoeden en verdedigen.

Het voornemen van Zelensky om in Davos zijn opwachting te maken lijkt me dan ook erg optimistisch.

Dan is het ontwaken van de hele wereldbevolking de aanleiding dat veel gasten die zijn uitgenodigd om naar het Nazi treffen van Klaus Schwab  te komen, door hebben dat de woede van de wereldbevolking zich tegen hen keert.

De militaire verliezen aan de kant van het Zelensky Nazi leger is 30 op 1 doden ten opzichten van de verliezen aan Russische zijde.

De Nazi Atlantische Terreur Organisatie verliest met deze proxy oorlog zijn bestaansrecht, waardoor de corrupte EU niet langer meer beschermd kan worden vanbinnen uit de eigen landen en Nazi Regeringen.

Het zijn juist hun daden die de massa gewekt hebben, met hun C19 Genocide misdaad tegen eigen bevolking, mocht er nog sprake geweest zijn van enig credit voor de Globalisten, is deze nu wel vervlogen.

Als de bevolking meer respect hebben voor Rusland dan de politieke misdadigers uit eigen land, is dit een teken aan de wand dat de verandering niet meer te stoppen zal zijn.

Even logisch gedacht, wat als mensen boodschappen willen doen en ze niet kunnen betalen omdat ze geen QR code hebben die nodig is voor de CBDC fiat bedrog systeem.

Mensen hebben dan wel geld op hun rekening maar kunnen het niet uitgeven aan 1e levens onderhoudende noodzaak.

Gaat dan de massa opstaan als ze honger krijgen?

Dan zal het leger komen in te grijpen om plunderingen tegen te gaan, dus de staat van beleg.

De westerse wereld is overgeleverd aan de onthullingen die Rusland zal doen als het de hele Oekraïne is bezet.

Natuurlijk weten we en ook Rusland wat er door de globalisten is uitgespookt in het verdeelde corrupte Oekraïne van Nazi Zelensky.

Poetin zal het de rest van de wereld laten zien, en uitleggen wat de Deep State allemaal op zijn geweten heeft, alle namen en hoofdrolspelers benoemen, inclusief de bewijzen van hun misdaden.

Valt de Oekraïne dan valt de NWO, de wereldbevolking ziet het gebeuren en begrijpt ook de noodzaak dat Rusland deze oorlog moet winnen om de rest van de wereld van Nazi’s te bevrijden.

Voedsel tekort en hongersnood zal niet gebeuren, want in de DUMPS blijkt voor 150 jaar de hele wereldbevolking van hoogwaardig zonder vergift voedsel voor de Elite in beslag te zijn genomen, het is enkel een kwestie van logistieke organisatie om de voedsel problemen op te lossen.

Ik ben erg optimistisch over de bevrijding van de mensheid, de Neurenberg Tribunalen gaan er komen.

Iedere oorlog kent slachtoffers, velen zijn slachtoffer en beseffen het nog niet, want de Genocide Vaccin was een moordwapen met tijdvertraging, een tijdbom die bij iedereen afzonderlijk zal afgaan.

Dus hoewel we bevrijd worden, de ellende die is aangericht is nog jaren merkbaar, velen zullen sterven, alleen omdat zijn zich bang hebben laten maken voor een killervirus wat nooit in deze hoedanigheid heeft bestaan.

Eigen verraders uit de politiek en MSM hebben de massa de dood in gedreven door valse propaganda en machtsmisbruik.

De samenleving is opzettelijk verdeeld geworden en de Angst was hun moordwapen voor deze psychologische aanslag op de bevolking.

Wat kunnen we ons het beste voornemen:

Nooit meer te luisteren naar de Politiek.

Nooit meer een Vaccin te nemen.

Nooit meer misdadigers vertrouwen en betalen om onze eigen ellende in stand te houden.

Nooit meer accepteren dat Bankiers met geld uit het niets de wereld in brand kunnen steken voor hun gewin.

Nooit meer de uitgezette lijn van de Globalisten volgen.

Nooit meer accepteren dat indoctrinatie van de samenleving mogelijk wordt.

Een gezond wantrouwen en alles eerst bevragen en controleren zal het nieuwe normaal worden.

Met het begin van 2023 komen we in een climax van evenementen die nu voor de hele wereld zichtbaar moeten worden en MSM niet meer kan ontkennen of verzwijgen.

Mocht de Dep State de zaak willen escaleren dan zijn de 34 gebouwen en kenmerken over de hele wereld aan de beurt om vernietigd te worden.

Op het moment dat de bevolking geen Angst meer heeft en niet meer door Angst en leugens gestuurd kunnen worden is de verraderlijke Politiek aan hun einde.

Bewijzen te over, het is nu tijd voor vervolging van de GENOCIDE plegers.

Hoe hoger de mensen opgeleid waren of zijn, hoe meer zij op de corrupte overheid hebben vertrouwd, en samen mee gedaan aan een medisch experiment met zelfmoord gevolg.

Nu zit met nog in een ontkenning face, wat echter niet lang meer zal duren.

Als alle slachtoffers hun woede op de daders richten is het een burgeroorlog die op bestuurlijk niveau een land in brand zal zetten.

Er zijn natuurlijk voorbereidingen getroffen om de algemene chaos tegen te gaan, en de bevolking de kans te geven om de landen en wereld weer te herbouwen, dit komt nooit en te nimmer van valse koningen of het WEF misdaad syndicaat.

Ze zijn ten val gekomen door eigen arrogantie en zelf overschatting, ik de hoop dat MSM hun leugens goed aan de bevolking heeft verkondigd.

Na Covid was de Klimaat leugen aan de beurt om de wereldbevolking met Psyop te onderdrukken.

Niets van hun kant kan of gaat meer lukken, ze hebben glansrijk verloren.

Het nieuwe jaar zal het begin van iets moois zijn, na dood en verderf komt de wedergeboorte van een wereld waar we allen naar verlangen.

We moeten het zelf doen, goed gemotiveerd en veel geleerd uit het verleden.

Ik wens daarom iedereen de Kracht om mee te werken aan een toekomst die de mensheid dient in plaats vermoord of ellende brengt.

Zij die schuldig zijn en mee hebben gewerkt aan de GENOCIDE gaan nu in paniek raken, vluchten kan niet meer iedereen had een positie ingenomen en voor geld zonder waarde mede mensen vermoord of eraan meegewerkt.

De QFS heeft alles geregistreerd, dan is het makkelijk die rekeningen buiten werking te zetten die zich schuldig hebben gemaakt aan GENOCIDE.

Met het uitschakelen van het SWIFT betaal systeem is de Petrodollar en Euro verleden tijd, samen met de centrale banken.

Geen Centrale Banken dus geen ECB of FED betekend de doodsteek voor alle globalisten.

Dit is een meer jaren plan, waarbij Rusland de wereld geeft gered van de ondergang en het verderf wat de Deep State en zijn handlangers  met de mensheid voorhadden.