De-koninklijke-familie-zal-opnieuw-vluchten

Wij zijn niet de enige die het stadium waarin de wereld zich bevindt de “eindtijd” noemen.    

Een eindtijd waar sommige landen zoals Rusland alles zullen doen voor hun bevolking en anderen, zoals wij, opnieuw de hielen van de koninklijke familie zullen zien.

Naarmate de eindtijd verder vordert en de planeet Nibiru en haar metgezellen steeds dichterbij komen, zal de elite er alles aan doen om de situatie zo lang mogelijk “normaal” te laten lijken.

In de achtergrond zijn echter alle voorbereidingen al getroffen.

Vlak voor de Duitse inval in Nederland schreef prinses Juliana aan de destijds bekende auteur Hendrik Willem van Loon: “Onze plaats is hier in Nederland, of er gevaar dreigt of niet. Wij zullen nooit onze post verlaten”. En dat terwijl de vlucht naar Engeland al vanaf november 1939 was geregeld

Wanneer de dopedealers van Oranje dit keer tijdig zijn vertrokken naar hun schuilplaats in, waarschijnlijk, Argentinië, laten ze misschien wel de volgende boodschap achter.

“Als dank voor het aangenaam verpozen laten wij u de rotzooi zonder blikken of blozen”.

We gaan vandaag even buurten bij Nancy Lieder en de Zeta’s om te kijken wat zij te zeggen hebben over de laatste ontwikkelingen aangaande de komst van het Nibiru mini zonnestelsel.

Zij zeggen dat de elite in 1983, toen echt bekend werd dat Nibiru zich op een koers richting aarde bevond, voor een keuze stonden. Het wel of niet inlichten van de bevolking.

Net als toen, was ook de eigenlijke controle over de wereld al grotendeels in handen van de grote bedrijven die, net zoals nu, de politici aansturen. Zij overwogen in die tijd wat de gevolgen zouden zijn voor hun investeringen, wanneer ze bekend zouden maken dat er in de niet al te verre toekomst een enorme ramp zou gebeuren.

Een ramp die desastreuze gevolgen zal hebben voor kustgebieden waar nu juist de meest dichtbevolkte streken op aarde zijn gevestigd met talloze grote steden. Al de investeringen van de elite in die gebieden zouden in één klap waardeloos worden wanneer mensen de waarheid zouden kennen.

De mensen zouden heel kieskeurig worden in wat ze nog gingen kopen en of ze nog wel gewoon zouden gaan werken in de fabrieken van de elite. De arbeiders zouden opstandig worden, zich niet meer druk maken om pensioenen, maar zich volop storten op dingen die ze zouden kunnen doen om de komende ramp te overleven.

Het duurde dan ook niet al te lang voordat de elite een besluit had genomen.

In 1983 werd door de toenmalige president Ronald Reagan een zogenaamde Executive Order (uitvoeringsbevel) getekend waarbij gedicteerd werd dat de nadering van de planeet Nibiru geheim moest worden gehouden. In diezelfde Executive Order werd ook vastgelegd dat alle buitenaardse contact zoals dat er was via MJ12 , geheim moest worden gehouden voor het publiek.

Vele mensen die toch de waarheid over de nadering van Nibiru naar buiten wilden brengen, hebben dit met de dood moeten bekopen. Hollywood werd ingeschakeld om voor de bevolking een beeld te scheppen van kwaadwillende buitenaardsen, omdat het laatste dat een nerveus establishment wilde, was dat de waarheid over buitenaardsen naar buiten kwam.

Er zijn landen die in de achtergrond al allerlei voorbereidingen hebben getroffen voor hun bevolking, zoals Rusland. Het land is in sneltreinvaart bezig met het ontwikkelen van gebieden in het uiterste oosten van het land en biedt gratis land aan voor wie daar naartoe wil verhuizen. China is ook zo’n land waar in het binnenland de miljoenensteden die nogspooksteden heten, klaar staan voor ontvangst van de eerste bewoners.

Dit is precies het tegenovergestelde van de koninklijke families van Engeland en Nederland doen voor hun volk, zij staan klaar om hun koffers te pakken en de bevolking aan hun lot over te laten. Die van Engeland zoeken hun heil in de ondergrondse schuilplaatsen onder het vliegveld van Denver, die van ons zullen ongetwijfeld vertrekken naar Argentinië, waar ze in het geheim al de nodige voorbereidingen getroffen zullen hebben.

Eén van de grote problemen waar de wereld mee te kampen zal krijgen, zijn de enorme hoeveelheid kerncentrales op het noordelijk halfrond. Via het volgende kaartje krijg je ongeveer een idee hoe die verdeling wereldwijd eruit ziet.

Daarbij nog enkele kaarten met daarop de vulkanen en dammen op de wereld die zullen uitbarsten/door breken.

Hoe zal het nu verdergaan?

Volgens Nancy zal het niet lang meer kunnen duren voordat de waarheid naar buiten komt, alleen al omdat er steeds meer mensen op aarde zijn die telepathisch contact hebben met buitenaardsen.

Dit zou ook een verklaring kunnen zijn voor de vele mensen die allerlei dromen hebben waarin ze de nadering van een planeet zien.

Niemand zal op een gegeven moment in staat zijn om de waarheid nog langer tegen te houden, ook omdat mensen natuurlijk de steeds heftiger wordende aardveranderingen met eigen ogen zien.

Alle mediacensuur en zelfs het blokkeren van internet zal er niet kunnen voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

Dit betekent ook dat er grote volksverhuizingen op gang zullen komen omdat mensen allemaal willen wegtrekken naar veiligere gebieden. Ook dit zal iets zijn wat niet meer te stoppen is door de elite. Het zal een stroom van mensen zijn volgens Nancy, zoals water door een scheur, eerst is er een klein gat waar water doorheen sijpelt en op een gegeven moment bezwijkt de laatste weerstand en is er een enorme stroom water die door niets of niemand meer te stoppen zal zijn.

Zelfs politici die tot nu toe altijd precies gedaan hebben wat de elite van hen eiste, zullen dit niet langer doen. Dat is het moment waar de insiders en de “koninklijken” hun biezen pakken en verdwijnen naar hun al lang geleden voorbereidde schuilplaatsen.

Alle overheidsinstelling zullen, net zoals de belastingdienst in ons land nu al, krakend vastlopen. De leiders die er nog zijn, zullen veel te druk zijn met hun eigen beslommeringen en de goedwillenden zullen op een gegeven moment geen andere uitweg zien dan dronken te worden.

Overheden die nog geen plannen hebben voor de bevolking, zoals ons land en België, zullen het toneel worden van totale chaos en anarchie. Landen die wel dergelijke plannen hebben zoals Rusland zullen hun mensen zoveel mogelijk naar veilige gebieden dirigeren.

Nancy verwacht dat er nog genoeg mensen bij hun zinnen zullen zijn om te zorgen dat de kerncentrales op een normale manier worden afgesloten. Militairen en dergelijke zullen, net zoals voorspeld door Ed Dames, op een gegeven moment naar huis gaan omdat ze bij hun gezinnen willen zijn.

Zij zegt dat ze de afgelopen jaren vele mensen advies heeft gegeven en geeft nog even een kleine samenvatting van de meest belangrijke:

Zorg dat je minstens enkele honderden kilometers verwijderd bent van een kust en tenminste op een hoogte van 70 meter op het moment dat de poolomkering plaatsvindt. Zorg ook dat je tenminste enkele honderden kilometers verwijderd bent van iedere vulkaan die in de laatste 10.000 jaar actief is geweest omdat deze waarschijnlijk allemaal zullen uitbarsten.

Zorg dat je genoeg vitaminen op voorraad hebt en voedingssupplementen omdat wat er nog over is aan wild zal worden gejaagd totdat er zo goed als geen dieren meer over zijn. Begin snel aan tuinen en kuddes; als het kan, nu meteen.

Alle dammen en dijken zullen doorbreken tijdens de poolomkering, een aantal mogelijk zelfs al daarvoor. Laat je niet verleiden door aanbiedingen van de elite om deel te nemen aan hun “veilige” werkkampen, omdat dit niet anders zullen zijn dan verkapte slavenkampen.

 

Bron