De FBI zegt dat inflatie niet echt is….

Anna von Reitz

De FBI zegt dat inflatie niet echt is….

Dat is een moeilijke verkoop voor iemand die vanochtend in een houthandel ergens in Amerika staat, omdat ze overal van 30 % tot 130 % meer betalen voor hetzelfde product vorig jaar.

Degenen die houten structuren bouwen, verbouwen of repareren denken dat inflatie echt genoeg is.

Zo ook je eervolle overgrootmoeder uit Big Lake, Alaska.

Uiteraard ben ik al heel lang een huisvrouw en een van mijn eigenaardigheden is om de prijzen van basisgrondstoffen in acht te nemen. Ik heb ze zelfs opgetekend. Dus ik ben in de positie om je te vertellen dat hetzelfde brood dat me $ 1.69 kostte in 1992 nu $ 4.39 als ik twee broden tegelijk koop en $ 5.08 bij aankoop Een enkel brood.

Is dat geen ′′ echte ′′ inflatie? Grappig hoor. Ik had kunnen zweren….Het minimumloon in 1992 bedroeg $ 4.25 per uur, dat is, inclusief fantoominflatie, het equivalent van $ 8.01 vandaag, wanneer het minimumloon $ 10.30 is per uur.

Er is echter wel een flinke winst in loon per uur….Ik zou 2.5 broden brood kunnen kopen voor een uur werk in 1992, en slechts 2 broden voor hetzelfde uur in 2021. Dat is een verlies van een half brood aan inflatie, of 20 % van de totale transactie, ongeacht hoe je het snijdt.Gewoon om gelijk te houden, het minimumloon zou moeten stijgen naar $ 12.36 per uur, maar dan is dat op zich inflatoire…. en zo zie je de vicieuze cyclus van inflatie en hoe het zich voortbehoudt.

Je moet meer geld verdienen om hetzelfde bedrag van elke grondstof te kopen, en dan stijgen de grondstoffenprijzen, dus je moet meer geld verdienen voor gelijk te houden…. en dat, mijn vrienden, is wat ik inflatie noem en het voelt echt genoeg aan mijn portefeuille, zelfs als de FED me vertelt dat het een illusie is.De prijzen van brood, melk, eieren en hamburger zijn mijn ′′ Leading Price Indexes ′′ als huismaker, en ik kan je zeker vertellen dat de verliezen op hamburger ten opzichte van de prijs in 1992 ongeveer hetzelfde zijn — a 20 % verlies in koopkracht, en als je je rekenmachine overal in de hele wereld wilt runnen, zul je merken dat ondanks de winst in de lonen, consumenten gemiddeld 20 % van hun koopkracht hebben verloren.

Maar dat is geen inflatie, volgens de FED. Het is een luchtspiegeling. En het zou allemaal opgelost moeten zijn aan het einde van het jaar.

Met wat, mogen we vragen? Zeker niet de weggelopen uitgaven en het drukken van Federal Reserve Notes (I.O.U.s) die het Gemeentelijk Congres en de FED aan het genieten zijn. Maar je hoeft oma ‘ s woord er niet voor te geloven. Ze is geen wereldberoemde econoom. Dus hier is een beroemde econoom die hetzelfde zegt:′′ De Fed creëert geld in een tempo dat nog nooit eerder is gezien. Je bent in feite 75 % (in geldcreatie) jaar over jaar omhoog. Dit is ongekend. Normaal gesproken is het misschien 1 % of 2 % jaar over jaar. De exploderende geldvoorraad zal leiden tot inflatie. Ik zeg niet dat we tot 75 % inflatie gaan komen, maar je krijgt tot het bereik van 4 % of 5 % en je zult binnenkort 10 % range jaar zien over het jaar. ….. .

De Fed heeft de inflatie onder controle.” Economist John Williams, oprichter van ShadowStats.com.Dus, met gebruik van mijn binnenkort beroemde Brood en Hamburger Index, zijn we de afgelopen 30 jaar 20 % van onze koopkracht kwijt, maar vanaf nu, dankzij de idioten in het Congres, zullen we zie 5 % tot 10 % verliezen per jaar.

Maar, het is niet echt volgens de FED…. wat absoluut nergens op slaat tot en tenzij je factor bent in de juridische betekenis van ′′ echt ′′ wat ′′ royal ′′ betekent en dan zijn de uitspraken van de FED volkomen logisch. Raad eens wat er gebeurt als er een inflatie zonder controle optreedt?De waarde van ′′ royal ′′ — goud, zilver, platina, enz., grondstoffen hebben astronomische winsten.

Dus nu met dat kleine inzicht de sluier wegknippen van wat anders unctueuze onzin is, laten we de binnenkort afrondende ′′ Bazel 3 ′′ afspraken die na de 2008 meltdown zijn gemaakt om te voorkomen dat de bank ineenstorting door gebrek van liquiditeit.

De New York-en Londense Stock Exchanges houden ′′ ongeëvenaarde ′′ bullion op hun boeken als inventaris. Deze inventarisatie kan steeds opnieuw worden gebruikt om de papieren valuta ‘ s te kort te verkopen via Futures Commodity Trading — op institutioneel niveau, daarom noemen mensen het ′′ the Fix “.Gewoon, het voortdurend uitbreiden van de voorraad papiergeld door middel van manipulatie van het niet toegewezen bullion heeft gediend om de waarde van de ′′ echte activa ′′ kunstmatig te onderdrukken, wat edele metalen betekent.

Bazel 3, dat op 28 juni start voor Euro Banks en januari 2022 voor banken in Groot-Brittannië, zal de banken verplichten om hun niet-toegewezen edelmetalen stassen te verminderen om zich liquiditeitsverzekering te voorzien.

Dit betekent dat de levering van papiergeld precies op hetzelfde moment zal opdrogen dat de nieuwe inflatiespiraal veroorzaakt door de huidige toedoen van FED-uitgaven tot volle stoom wordt afgestemd. Dus de prijzen zullen sky-high zijn en er zal veel minder papiergeld beschikbaar zijn — tegelijk.Stel je voor dat je $ 10 moet betalen voor een broodbrood, een ′′ wisselkoers ′′ van in principe één uur minimumloon aan arbeid per brood — een verlies van 60 % van je koopkracht in 1992 , tegelijk met de voorraad papiergeld opdrogen.

De zin ′′ niet voor liefde noch geld ′′ komt in me op — als de bankiers hun zin hebben. Het is duidelijk de bedoeling van de Bank of International Settlements om de niet toegewezen bullionwinkels met een geschatte 10,800 ton goud te verminderen, door de andere banken te dwingen om dat goud als liquiditeitsgarantie toe te wijzen.

De niet-toegewezen goudfutures markt zal effectief worden stilgelegd, en goudprijzen zullen niet langer ′′ vast ′′ worden gelegd door dit mechanisme — met als resultaat dat goudprijzen in realtime zullen skyrocket in de handel die vooral door China wordt gecontroleerd, en tegelijkertijd Precies moment, zal de steeds uitbreidende voorraad papiergeld ophouden te bestaan.

Mensen die afhankelijk zijn van het westelijke bankenstelsel zullen achterblijven met een doo-vader in hun haar, en de banken zelf zullen worden opgehokt met het hamsteren van elk goudstuk in de hoop dat de stijging van de goudprijs voldoende is om ze over hun eigen drijven eigen onvermijdelijke liquiditeitscrisis, die voortvloeit uit tomeloze uitgaven van fiat-valuta ‘ s.Dikke kans. Oma ‘ s rekenmachine zegt dat de goudprijzen moeten stijgen tot $ 10,000.00 per ounce, minimaal, zodat de banken die hindernis ophelderen, en het lijden en de dood die de levende mensen van deze planeet hebben toegebracht om dat dubieuze doel te bereiken zou wegvagen

Zeventig procent van de wereldbevolking door honger, rellen, oorlogvoering en ziekte veroorzaakt door alle verstoring.Het merendeel van het lijden zou natuurlijk vallen op degenen die het minst kunnen verdragen. Zoals gewoonlijk.Nu, de interessante vraag is — hoe je al deze onplezierigheid kunt vermijden?

Nou, natuurlijk moeten we de goudvoorraden opnieuw in balans brengen en nieuwe middelen vinden om de banken liquiditeit te verschaffen en andere opties te vinden om fiatvaluta te vervangen.Bitcoin en andere zogenaamde digitale valuta ‘ s zullen dat niet kunnen voorzien, omdat de embattled commerciële banken op oorlogspad zijn en de politici en bureaucraten dwingen om die concurrerende valuta-bronnen te sluiten die anders een middel zouden bieden om te ontsnappen aan het plotselinge ′′ hakblok ′′ beperking van de contant geldvoorraad.

Letterlijk, je gaat naar je bank en vraagt om $ 100 uit te trekken (die je voor tien broden moet betalen) en ze zullen je vertellen dat ze onverklaarbaar geen contant geld meer hebben en je moet je bankpas gebruiken in plaats daarvan om aankopen te doen.Onder deze omstandigheden zal het voor mensen meer en meer vanzelfsprekend worden dat ′′ geld ′′ volledig arbitrair digitaal ′′ geld van rekening ′′ is geworden en dat ze bedrogen worden in de boekhouding.Bovendien is iedereen hier al lang bedrogen.

Onze Federatie van States heeft de sleutel tot het overwinnen van al deze chaos, dood en bedrog — en het is echt heel simpel. We tikken op de Slush Fonds, de bureaucraten hebben ′′ in onze namen ′′ gehamsterd en vooraf betaalde kredietcertificaten uit om de schuld te vergaren. Dat vermindert de liquiditeitsvraag bij de banken aanzienlijk, tegelijkertijd levert het een levensvatbare substituut op om als valuta te gebruiken.

We wijzen onze gouden activa wereldwijd zorgvuldig opnieuw toe en brengen de prachtige hoeveelheden natuurlijke goud die we hebben gerattesteerd naar voren om de Chinese Run Up in te storten en / of sterk te matigen op basis van het verdwijnen van niet-toegewezen goud op de aandelenmarkt.We geven onze traditionele binnenlandse valuta uit, de Amerikaanse Silver Dollar, die in staat zal zijn ware handelspariteit van te betrekken. 67 van goud waarde.Tussen de herinvoering van zilver en de afgifte van vooraf betaald krediet, zal de gouden ballon die door de Bazel 3-regeling wordt veroorzaakt zonder veel leed en kan de wereld terugkomen op iets dat gezond is.

Door onze internationale handelsbanken te openen, kan de instorting van bankdiensten volledig worden vermeden —- en in feite kunnen nieuwe bankendiensten worden uitgebreid naar landen en naar mensen over de hele wereld die momenteel toegang nodig hebben.

Dat alles ook tijd koopt om het kartel dat wordt vertegenwoordigd door de Bank of International Settlements en de corrupte Wereldbank.Aan alle hardgedrukte overheidsinstanties die dit lezen — het is tijd dat jij ook wakker wordt. We leven in een wereld van oneindige overvloed. Er is geen reden om dit in afwachting van het debacle te laten gebeuren.

Anna Maria Riezinger, Fiduciair

De Verenigde Staten van Amerika