De Energie van de Kalkoen

Hallo een Goedemorgen Lieve Mensen,

We hebben mooi weer gehad waardoor ruimte ontstond voor creativiteit ; in de tuin, terras bezoeken,schoonmaak huis en auto, heerlijk buiten actief zijn alleen of met anderen.

De Energie van de Kalkoen is naar ons toegekomen met een boodschap;

Kalkoen staat voor WEGGEVEN ,en heeft zich aan geboden aan de mensheid (het zelfde als de Buffel) Weet dat inheemse stammen de Kalkoen zien als een Adelaar en hem ook met zoveel eer behandelen,en dat is wat hem ook toekomt alleen wij zien het anders, wat  jammer is.De Kalkoen staat voor opoffering eigen opoffering zoals Consumptie.Wij mensen die veel meer bezitten dan nodig is ,en waar de Hebzucht in grote lijnen overmatig is ,zo eens kunnen kijken wat het gedrag van deze bijzondere vogel eigenlijk betekend zodat wij ervan kunnen leren en Eren.

Weet als je je meer toe-eigent dan je eigen deel je ego-kant gestreeld wordt, geen eigendunk, geen schuldgevoel, maar vanuit het IK-bewustzijn fundament.Een persoon die handelt en reageert in het belang van anderen,maar geen edelmoedigheid toont aan zichzelf weet diep van binnen dat dit WEGGEEF betekenis geen waarde heeft.Dit is Manipulatie.Helaas kan ik er niks anders van maken.

Weet dat als je iets Weg Geeft in wat voor vorm dan ook ,Geef nooit om iets te ontvangen, maar Geef met een blij Hart,zodat je Ontvangen MAG. Dit is het juiste en heel anders als hier boven beschreven staat ,wat in deze tijd wordt toe gepast .maar er is verandering op vele fronten in deze mooie bijzondere tijd ,vandaar de Kracht van de Kalkoen om hem opnieuw te leren kennen.Dit is een geschenk , een verlangen dat je delen mag.

Een fijne dat vandaag en een groet van de Kalkoen.

Warme Hart Groet