DE BELAZERDERIJ GAAT GEWOON DOOR.

Sep. 16, 2023.
GTB 1005.

DE smeerlappen die U verleidt hebben om U te laten inenten, gaan gewoon door met vernietigings campagne.
Fris afgeperst, geblackmailed etcetera beginnen zij weer te leuteren over nieuwe spuiten. Alleen krijgen zij er geen geld meer voor van de deepstate, want het geld is op.!!!!
Over de hele wereld is vast gesteld wat voor een grote shit er in de spuiten is gestopt, mrna, slangengif, venum, menselijke baby cellen, tuberculose, netelroos, gordelroos, ebola, mazelen, polio, Hiv en noem er verder nog maar honderd op en meer.
Overal is vast gesteld dat er niet echt getest is geworden en er zijn HONDERDEN BEWIJZEN DAT MEN DE COVID 19 PATENTEN( door het lab uitgevonden weizigings principes al in 2015 patenten op aangevraagd zijn) als militaire bio wapens
Chemisch zijn samengesteld, die op termijn de mens doden.
WEES ER VAN OVERTUIGD, DAT DEZE SMEERLAPPERIJ BEWUST GEPLAND OP DE MARKT GEBRACHT IS… EN NIET. ONTSNAPT—— DAT IS HET VERHAAL—-
GEEN GELUL OVER ONTSNAPPEN VAN VIRUSSEN EN ZO, NEE zij hebben het bewust gewijzigd en GELANCEERD.!!!!!!!
ZOALS VOORAF BEKEND GEMAAKT DOOR BILL GATES EN DIE BOEF SCHWAB EN ANDERE VIEZE MOORDENAARS.
En nu beginnen die misdadigers weer opnieuw nieuwe spuiten promoten. Maar als je van plan bent nogmaals in oktober een spuit te halen, nou doe dat dan , want het is dezelfde shit als voorheen. Dan pleeg je onbewust zelfmoord op termijn,
omdat er al 2 miljoen mensen je zijn voorgegaan alleen al in Europa….door de spuiten van 2021, 2022., nog afgezien van het zooitje wat nu onvruchtbaar geworden is en/ of in een rolstoel is beland of nog gaat belanden…..
Maar de medische verwachting is dat men binnen 4 tot max 5 jaar gaat hemelen omdat zij jouw immuum systeem volledig en deskundig naar zijn moer hebben gespoten. En niemand praat daarover. Net vandaag nog op de tv. waar iemand zegt, je zou toch verwachten dat de oversterfte zwaar terug valt na al die spuiten…, maar………..( hij wou zeggen dat het tegenovegestelde gebeurd)
Op dat moment werd hij afgekapt door zo’n jonge flapdrol intervieuwer, die zijn instructies had…..!
De oversterfte is volop aan de gang, maar nu meten zij de oversterfte niet meer en niemand gaat meer een Autopsie doen, want daar wordt je niet levend van en dat is zogenaamd oude koeien uit de sloot halen…… dus dat doen wij niet meer., dud blijft het onder het tapijt.
Zoals de flapdrol kwismaster roept :
OP NAAR DE VOLGENDE RONDE…..!!!!!!
(Daarom zei Bill Gates, dat er geen ontkomen aan is. ) OMDAT ZIJ DE ROTSOOI LANCEREN OP DE WERELD EN DE RUSSEN EN DE MUGGEN DE SCHULD GEVEN. MUGGEN DIE ZIJ GEINFECTEERD HEBBEN IN BIO LABS EN MILJARDEN HEBBEN LOSGELATEN VIA VLIEGTUIGJES.)
Vol trots laten zij het zien aan het volk, want dat moeten zij van Lucifer, anders rust er geen zegen op…..
Zeg ik. SUCCES ERMEE. DE SPUITEN ZIJN VOOR DE DUMMIES…… en de zombies…. !!!!!!!en de zwijgende meerderheid kijkt, maar doet niets,… zij zwijgen……!!!!
GTB.