De 4 soorten klonen die door de Cabal worden gebruikt:

https://x.com/prolotario1/status/1759932265084104728?s=61&t=Gs1ZNDwgnrpIs5Dkfzri5w

Werkelijke klonen/reageerbuisbaby’s

  1. Dit is een persoon die is gekweekt uit een reageerbuis (“in vitro” genoemd) of een geïmplanteerde baarmoeder… die dezelfde genetische samenstelling heeft als een andere persoon… een identieke tweeling in termen van genetische samenstelling. De genetische codering heeft zich gereproduceerd en er bestaat nu een nieuwe persoon, een eeneiige tweeling.

Synthetische mensen

  1. Synthetische mensen worden ook wel androïden of kunstmatige mensen genoemd. Synthetische mensen zijn door de computer gegenereerde (AI) synthetische wezens… ontworpen om in alle opzichten op mensen te lijken, inclusief uiterlijk en persoonlijkheid.

Het proces van synthetische robotoïden werd eind jaren vijftig ontdekt en omvatte weefsels gewonnen uit vee.
Bij het synthetische proces worden bepaalde klieren en weefsels van vee als grondstof gebruikt.

Om deze grondstoffen te verkrijgen werd het betrokken vee op zeer verkwistende wijze vernietigd. Was dit de reden voor alle koeienverminkingen? Voor klonen? Wie steunde deze experimenten?

DE ROTHSCHILDEN!!

Tegen het einde van de jaren zeventig konden synthetische mensen door de Illuminati worden geproduceerd.

Organische robotoïden

  1. Organische robotoïdetechnologie wordt gebruikt om exacte kopieën te maken (zo goed mogelijk) van belangrijke mensen, zoals presidenten en een deel van hun personeel. Dit is een ‘kunstmatige levensvorm’ die wordt gecreëerd door middel van processen die totaal anders zijn dan klonen of synthetische stoffen.

Een organische robotoïde kan binnen enkele uren worden geproduceerd en simuleert de menselijke donor op zijn/haar huidige leeftijd. Om dit te begrijpen, moet je je een ‘swap-out’ voorstellen.

Robotoïden reageren op dezelfde manier op conventionele routinematige medische tests als mensen;

Ze eten.
Ze drinken.
Ze ademen.
Ze bloeden als ze worden gesneden.
Ze kunnen worden gedood.

Dubbel/Look Alike

  1. Er is een doorlopend programma om look-alikes te vinden voor prominente mensen.

En…

Er is ook een programma om geheime eeneiige tweelingen te creëren (die bij de geboorte gescheiden worden en elkaar nooit zien).

Robotoïden hebben geen ‘ziel’. Er is geen “ziel”-verbinding met God.

Overleven en ‘zelfbehoud’ zijn een basisemotie…vooral in tijden van grote stress. Het vermogen om die instinctieve ‘zelfbehouds’-gevoelens en -reacties te hebben… het heeft allemaal te maken met het hebben van een ziel en verbonden zijn met God. De Godvonk.

De robotachtige geest heeft niet het vermogen om gevaar vanuit een groter perspectief te begrijpen. Omdat de robotoïden deze ‘God’-verbinding niet hebben, intensiveren ze alleen maar de activiteit waarop ze zich richten… zonder zich zorgen te maken over hun eigen lichamelijke overleving.

Vanaf t.me/DeepDives


Herinnert u zich allemaal het bericht dat ik plaatste toen ik daarover in 1997 ter sprake bracht, toen de voormalige president Bill Clinton de federale financiering voor onderzoek naar het klonen van mensen ‘verbiedde’; waarschuwing tegen “proberen voor God te spelen.”?

Deze toespraak kwam nadat het allereerste gekloonde zoogdier, Dolly het schaap, op 5 juli 1996 uit een volwassen cel werd gecreëerd. Dolly het Schaap werd gekloond door een team van wetenschappers onder leiding van Dr. Ian Wilmut van het Roslin Institute in Edinburgh, Schotland. 1996. Het Roslin Institute is een onderzoekscentrum dat zich richt op dierwetenschappen en verbonden is aan de Universiteit van Edinburgh.

De gebruikte wetenschappelijke methode was somatische celkernoverdracht om Dolly te klonen. Hierbij wordt de kern van een cel van een volwassen schaap overgebracht naar een onbevruchte eicel van een ander schaap. Natuurlijk is dit één van de andere methoden. Dit was een toelating tot technische vaardigheid.

Bill Clinton was hier niet ethisch en moreel gebaseerd. Het was een officiële aankondiging dat ze de technologie voor het grote publiek hebben.