Consciousness, Fealing and Love.

Hallo en een hele mooie nieuwe dag voor ieder die dit leest.

We hebben  op 4 Juni =28= De kracht van Water =in 4 delen besproken je kunt het terug lezen hier op de site onder de noemer inzichten. Mocht je interesse er in hebben voel je geheel vrij. Ja we gaan het over Water hebben leuk toch nu het weer warm wordt buiten hahajipy.

We weten dat een mens uit water bestaat  ;

Embryo’s = 80% van het lichaamsgewicht.

Zuigelingen = 75% van het lichaamsgewicht.

Vrouwen =  55% van het lichaamsgewicht.(doordat vrouwen meer vet  proportioneel gezien in hun lichaam hebben, daardoor beschikken zij over een  minder vetvrije massa.)

Mannen = 60% van het lichaamsgewicht.

Zowel bij mannen als bij vrouwen neemt de hoeveelheid vocht af als zij ouder worden, en weet dat ze steeds meer nieuwe wetenschap hierover ontdekken dus het kan weer veranderen .Ga op zelf onderzoek uit en kijk wat  volgens jouw eigen weten klopt . Het gaat erom dat we Vocht nodig hebben . Dat zit in Water Fruit en Groenten.(vlees ook maar vele male minder).

Als we zien wat de experimenten een uitwerking  hebben op water met muziek zoals in de filmpjes getoond wordt dan kunnen we ons afvragen, wat is de uitwerking op en in ons lichaam !!?? en Fruit en Groenten !! dan wel  niet . Ja vraag je dat maar eens af ,zet je aan het denken. Lichamelijke en Fysieke klachten bij verzuim in je Verantwoordelijkheid naar JEZELF toe .Vaak onduidelijkheid omtrent de Oorzaak hiervan en vaak ONWETENDHEID.  Weet oorzaak en gevolg en gevolg en oorzaak !!

Maar wat gebeurt er dan ??? met de gevolg en oorzaakwet ?

Er is zoveel dat invloed heeft op het gesteldheid van Mens en Dier en Planten dat is haast niet te vatten ,en voor mensen kan het soms heel verwarrend zijn als ze nog niet zover/door  geëvalueerd zijn en een Bewustzijns- groei door gemaakt hebben is het gewauwel en gebrabbel wat ze niet snappen. Maar ze/jij kunt  leren en een ontdekkingsreis gaan maken en zo door groeien. We kunnen hier nog wel op door gaan maar dat brengt niks dus…….eigenlijk heel veel,want niks is veel !

Wat ik met jullie wil delen is, als er veel chaos, oorlog, onvrede, hebzucht, verdriet, enz dus ge grootste emotie ANGST zegeviert alles uit die trilling en frequentie zal bestaan !!

Heeft Liefde de boventoon en viert haar zegen dan bestaat alles uit die frequentie en trilling.

Ja dat is Simpel en logisch maar is dat ook voor jouw ? Als je dit een beetje begrijpt dan worden je vele vragen in een keer ingevuld ,toch . Door de Schumann Resonantie te geven mag je een MERKABA ster ontvangen .

Ik heb deze ster al heel mijn leven gezien als ik eerlijk ben in een tijdje niet geactiveerd omdat dat een bewuste keuze was van mij zelf uit. Daarom weet ik ook heel goed wat een ander door kan maken en in wat voor storm hij/zij zich bevind. En ben op zoek gegaan om het duidelijk in beeld te brengen en een kleine serie gemaakt ,er zit ook een radio programma bij ,die elkaar opvolgen zodat je het begrijpt . Laat je verrassen .Bekijk deze inzichtelijke verheldering maar eens het is beter in beeld vorm te zien dan dat ik woorden neer zet voor je. veel plezier.

 

 

Zo dat is nog al wat hé ,maar wel wetens waardig of niet, Als je dit ziet en hoort dan kun je op je klompen aan voelen wat er nu op dit moment Wereldwijd gebeurt en in wat voor trilling en frequentie we ons begeven.!  Wat door je lichaam ook te voelen is en waar die emotionele buien vandaan komen nu in deze tijd spontaan !!

En door dat er van alles naar de oppervlakte komt drijven en dat Moeder Aarde schudt en beeft ,wij doen dat ook. Maar dat is nodig wil het NIEUWE GEBOREN worden , zo ontstaan inzichten en begrip op alle Vormen en in alle Niveaus . Zo krijg je weer Respect en Liefde  voor alles en elkaar en de mogelijkheid om door te groeien en te zoeken .

Ga op Waterreis je bent gezegend .

Veel plezier vandaag met je ontdekking.

Warme Hart Groet