Compleet.

ogen kat

Good Morning Everybody.

Deze foto ( bron ; afbeelding Google) zag  ik en meteen had ik deze tekst geweldig .

Dit zegt genoeg oftewel een trigger om bij jezelf even na te gaan ACCEPTEER IK ME ZELF ZOALS IK BEN !!!!

VIND IK MEZELF WEL OKÉ.

Als dat niet het geval is WAAROM ???!!!!! dan niet. oeps dat is nogal wat voor een vrijdag morgen .

Weet als je Jezelf niet Accepteert hoe kun je dan in Godsnaam anderen Accepteren en Respecteren??!!!! Maar dan alle Levende en Ademende wezens dus Moeder Aarde en al wat op haar leeft ; kort maar krachtig.

Ik weet dat het een shake tijdzone is , maar dat hoort erbij, klaar ,neem je verantwoording over je eigen in al wat je doet. Er zijn liefdevolle mensen die je erbij kunnen helpen en ondersteunen. Maar een verandering doet pijn en wringt zich, maar komt ook los.?!

Ik zeg daarom ook vaak genoeg; Eerst Jezelf en dan een ander ? En dat met Jezelf het confronteren is waar je het hards voor wegloopt dat weet ieder van ons, zelfs de kids weten dat.

We gaan een nieuw tijdperk in geweldige kansen in Evolueren en Ontwikkelen Wereldwijd voor ieder van ons, beperkingen leggen we ons zelf op of laten we ons opleggen. Nu de Verschuiving in ons Land ook meer vorm gaat krijgen ,en dat we ons in geen enkel geval meer wat laten wijsmaken en ons Geboorte-recht terug halen is het duidelijk zichtbaar ,waarom denk je dat verschillende Instantie en het Kabinet en ” hoge personen,families” zich in alle bochten wringen zoals een slang dat doet.??!!

Dus vraag Jezelf maar eens af ;;; ” BEN JE GELUKKIG MET JEZELF”.

Als je dat niet bent wat wil je graag veranderen ? Snuffel maar eens rond hier bij ons, YOU NEVER NOW WHAT YOU FIND ?????!!!! AND NOW  IT IS NOT THAT EASY.  BUT IT WILL BE BEAUTIFUL.

Zo ik wens je een te Gek en Liefdevol en te Vrede weekend toe, have Fun.

Warme Hart Groet