Claim factuur 109 van 1 sept 2022 t/m 31 okt 2022

Beste Ilse van Garrel.

Bijgaande de factuur 109, waarbij je aan mij in het totaal €22.340.200 verschuldigd bent.

Gelieve deze per direct te betalen op mijn Knab bank rekening, die vermeld staat in de factuur.

Ik heb ook goed nieuws voor je, heb bijna de juryleden bij elkaar om een volkstribunaal te houden waarbij jij en een paar corrupte systeem rechters een dagvaarding voor gaan ontvangen.

Om het makkelijk te maken doen we deze zitting via Zoom conferentie, dan hoef je niet te reizen.

Ik ben je aanklager, en zal de jury uitleggen waarom jij als verdachte bent opgeroepen door het bedrog en fraude waar jij je mee schuldig aan hebt gemaakt om een corrupt systeem levend te houden.

Ja mag daar aan de jury uitleggen waarom je de misdaad tegen mij hebt begaan, je bent immers een stilzwijgend contract met me aangegaan, waarmee je hebt ingestemd toen je de zaak tegen mij doorzette.

Dit heb ik heel duidelijk gesteld, dat als je een valse zaak tegen mij aanhangig maakt ik een tegenclaim van €2000 per dag zou eisen oplopend met €100 per dag, daar ben je akkoord mee gegaan door mij op valse gronden te willen onteigenen voor een contract met het VGZ wat ik nooit ben aangegaan, dit heb je zelf verklaart in je schrijven van de rechtbank Maastricht.

De Jury zal jou en de corrupte poortwachters van rechters beoordelen of je schuldig bent aan de misdaad tegen mij.

Mocht je niet op de zitting verschijnen via Zoom, je de kans laat liggen om je zelf te verdedigen, waardoor je in feite schuld bekend.

Het oordeel van de Jury is bindend en zal worden afgedwongen als het rechtssysteem is hersteld dank GESARA.

Verwijt mij niet je eigen domme fouten, want je was gewaarschuwd dat ik dit zou doen.

Vriendelijke groet

Rob Brekel