CIA & PENTAGON IN PANIEK

🔥 TERWIJL RECHT VOORUIT GAAT EN> KOMT<
*NCSWIC

De gedwongen vrijgave van EPSTEIN LIST is veel meer dan een lijst. HET IS EEN DATADUMP met duizenden pagina’s die zullen worden vrijgegeven.
MSM rapporteert 800 pagina’s, conservatief nieuws rapporteert meer dan 1500 pagina’s en alternatieve media rapporteren meer dan 3000 pagina’s met gegevens en informatie uit het gerechtsrapport, logboeken, politierapporten en volledige getuigenissen……> En er KOMT MEER<

ACHTER DE SCHERMEN>]; De Witte Hoeden schetsen voor het Amerikaanse volk en de wereld een beeld dat de [EPSTEIN] CORRUPTIE verbonden is met een wereldwijde afpersing van pedofielen en mensenhandel, en nog groter is de verbinding die ZAL leiden tot een wereldwijd witwassysteem via [EPSTEIN] Israël, cia .mi6, militaire inlichtingendiensten van de EU en de VS.

Dit is nog maar het begin van de 🔥 en opent de deuren voor het corruptiesysteem van het CIA Pentagon. > Dit was altijd het *PLAN… En de groeiende EPSTEIN SAGA ZAL UITGROEIEN TOT GROTE KLOKKENBLOKKERS DIE NAAR KOMEN EN LEKKAGES VAN VIDEO’S EN AUDIO UIT VERSCHILLENDE BRONNEN >>> WAARONDER EPSTEIN ZELF SPREEKT<<

_De EPSTEIN SAGA ZAL IN DE ZOMERTIJD EXPLODEREN IN DE VOLLEDIGE BETROKKENHEID VAN DE CIA. PENTAGON. ISRAĂ‹LISCHE INTEL MET MI6-ACTIVITEITEN..

Witte Hoeden schilderen een beeld voor de wereld. En de voortdurende ontmaskering zal leiden tot een gecontroleerde militaire staatsgreep over de Amerikaanse regering en de verkiezingen. Waaronder verschillende landen over de hele wereld.

Ik vertel je al een hele tijd dat deze gebeurtenissen zouden komen en zouden gaan gebeuren. / Nou, het gebeurt en groeit /

U denkt dat het toeval is dat de militaire inlichtingenoperaties van Q de eerste waren die EPSTEIN op wereldschaal onder de aandacht brachten, waarbij honderden miljoenen ANONS en Wereldpartiots op zoek waren naar gegevens over EPSTEIN

NU NU_De CIA. Het Pentagon verkeert in grote paniek omdat hun corrupte systeem en instituut op instorten staan ​​en er steeds meer gegevens komen en worden gedumpt.

Terwijl de wereld EPSTEIN opgaf, vertelde ik wat er ging gebeuren en hoe het zich zou verbinden met alle takken van de regering, Hollywood. Entertainment-industrie.

Denk je dat het toeval was dat ik je vertelde dat de zwarte gemeenschap werd geleid om de muziek- en entertainmentindustrie aan de kaak te stellen?
Denk je dat het toeval was dat ik je vertelde dat P. Diddy verbonden was met een enorme pedo-ring, een seksafpersingsring? Ik gaf je deze informatie lang geleden en vertelde je dat dit verband zou houden met de moorden op Tupac en de geplande Black on Black haat/oorlogen gecreëerd door de muziekindustrie die gecontroleerd wordt door de CIA en de Elites.

NU heb je GROTE beroemdheden, muzikanten die P Diddy ontmaskeren voor seksuele afpersing, pedofilie en aanranding. De waarheid wordt sterker naarmate grote krachten samenkomen en beginnen te ontmaskeren dat WILL SMITH seks heeft met mannen en deel uitmaakt van een elite-ring voor mannelijke prostitutie (er zal meer over Smith vallen)
_Sean p. Diddy Combs vermoordde de moeder van zijn kind, Kim Potter. Ze had bewijs. P. Diddy maakte deel uit van een satanische sekte en ze had hem betrapt terwijl hij seks had met jonge jongens en ze wist van de moorden op deze elitefeesten. Ze wilde naar voren komen, maar ze werd vermoord. … Maar er zal nieuw bewijsmateriaal naar voren komen in het jaar van de connectie van P. Diddy met de seksafpersingsring en de CIA en met [EPSTEIN]
_NU meteen… White Hats-operaties hebben groen licht gegeven aan Hollywood White Hats om achter OPRAH WINFREY aan te gaan>≥> haar connectie met de CIA, Harvey Weinstein, [Epstein] financiële ring en de mensenhandelring van Clintons zullen worden Blootgesteld in de volgende maanden…

https://t.me/DavidWilcock