Burger Bond Nederland

Burger Bond Nederland

EEN OPEN BRIEF AAN ERNST KUYPERS

Heer Kuypers,

Magdalena Dzambo en Iris de Boer, zomaar twee namen die – bij de meerderheid van ons – geen belletje zal doen rinkelen, omdat zij tot voor kort net als ons redelijk ‘anoniem’ hun leven leidden.
Twee vrouwen die niets gedaan hebben om in ons collectieve bewustzijn te verschijnen, behalve gehoor te geven aan de dwangmatige vaccinatie-oproep van uw voorganger Hugo de Jonge.

Twee vrouwen die – diep van binnen – misschien wel hun twijfels hadden over de vaccins, maar daar toch gehoor aan gaven omdat er vanuit de overheid een klemmend beroep gedaan werd op hun ‘burgerplicht,’ en de zorg voor hun medemens.

Twee vrouwen die voor het algemeen belang hun grondwettelijke recht op lichamelijke integriteit terzijde schoven, omdat zij – zoals miljoenen Nederlanders – de mening toegedaan waren dat hun overheid het beste met hun voorhad, en zij dus onvoorwaardelijk moesten kunnen vertrouwen op de integriteit van die overheid.

Magdalena en Iris zijn nu voor de overheid niet langer Nederlanders die – zoals destijds ruimhartig – geprezen worden voor hun onzelfzuchtige daad van medemenselijkheid, maar onwelgevalligen die verketterd en weggestopt moeten worden in de schimmige krochten die deze overheid zo vaak de benaming staatsgeheim geeft, omdat de wurgcontracten met de farmaceutische industrie van groter belang zijn voor het kabinet Rutte, dan de verwoeste levens van – misshien wel – honderdduizenden Nederlanders.

Ik ben één van die ‘wappies’ die destijds – en in elke toekomst – die gifspuiten, en de daaraan gekoppelde overheidsdwang geweigerd heeft, niet alleen door mijn eigen gezonde verstand, maar ook omdat ik de politiek sinds de opkomst van Rutte nog meer wantrouw dan een autoverkoper met een occasion van een oud vrouwtje.

Vele columns heb ik geschreven om vrouwen als Magdalena en Iris te waarschuwen voor het naderende onheil, een missie – juist – ingegeven door medemenselijkheid, maar tevens een – helaas – tevergeefse missie.

Het zou nu zó makkelijk zijn om te wijzen op die uitspraak ‘we told you so,’ of te refereren aan het gezegde ‘wie niet horen wil, moet voelen,’ maar daarmee zou ik mijzelf een even slecht mens tonen als het gehele kabinet Rutte, en alle faciliterende wegkijkers in de kamer.

Als ik, als ongevaccineerde en destijds dus zo ongeveer de doodsvijand van gevaccineerden, de empathie, de medemenselijkheid en het – ja dat klinkt rot – ‘vergevingsvermogen’ bezit om Magdalena en Iris als slachtoffers van het overheidsbeleid te zien, waarom kan de aanstichter van hun door vaccinatieschade aangetaste lichamelijke gezondheidsstaat, die medemenselijkheid dan ook niet opbrengen?

Wij leven in een land waarin het in de wet verankerd ligt dat een verdachte van een strafbaar feit, het recht heeft om gehoord te worden.
Mag er dan de conclusie getrokken worden dat moordenaars, verkrachters en dieven voor dit kabinet van essentiëler menselijk belang zijn, dan Nederlanders die in ‘opdracht’ van de overheid een vaccin hebben genomen, maar over de fatale gevolgen van dat vaccin moeten zwijgen?

Misschien ben ik – vanwege mijn soms keiharde columns naar gevaccineerd Nederland – wel de lastste persoon die het op zou moeten nemen voor – ook soms – personen die mij vanwege mijn ongevaccineerde status letterlijk een enkeltje hel wensten, maar dat zou mij – zoals eerder gezegd – geen haar beter maken dan de harteloze monsters in politiek Den Haag.

Besef echter één ding heer Kuypers. Als zelfs voormalig ‘doodsvijanden’ van gevaccineerd Nederland de stem van de vaccinatieschade willen horen, dan is er geen staatsgeheim rechtsgeldig genoeg, of geen beerput diep genoeg, om deze stemmen, en de daarbij behorende personen nog langer te negeren.

====================================================================

BANKING COLLAPSE onthult schokkende connecties met tribunalen en oorlogsmisdaden! 💥🔥

Bereid je voor op het ondenkbare: Miljarden dollars aan Amerikaanse schatkistcertificaten stromen terug naar Europa en 110 landen en onthullen de alarmerende waarheid dat het Amerikaanse bedrijf op de rand van insolventie balanceert. Zet je schrap voor de naderende catastrofale COLLAPSE die schokgolven door Europa en daarbuiten zal sturen. De brutale actie van Frankrijk om de rijkdom van zijn burgers te stelen heeft wijdverspreide rellen en burgerlijke onrust ontketend, terwijl de hyperinflatie in Duitsland de metaalindustrie decimeert, de wapenproductie lam legt en bedrijven naar de rand van het faillissement drijft. De verstrengeling van de Deutsche Bank met de duistere connecties van Epstein en zijn web van internationale banden, waaronder Estse banken, ontrafelt zich nu wereldrechtbanken verstrekkende onderzoeken starten die het wereldwijde banksysteem zouden kunnen verbrijzelen.

Israëls afdaling in chaos: An Unfolding Catastrophe ☢️

De natie Israël bevindt zich in grote problemen en stevent af op een naderende COLLAPSE. De banken verhullen de ware staat van hun markten en verzinnen winsten terwijl de onrust onder de bevolking uitgroeit tot regelrechte rellen. Ondertussen veroorzaakt de kolossale ineenstorting van de SVB BANKEN in Californië, met een verbijsterend verlies van $10 biljoen tot gevolg, een catastrofaal domino-effect in meerdere landen. De COLLAPSE, die al meer dan anderhalf jaar aan de gang is, ontmaskert eindelijk de dekmantels van de Deep State en onthult hun valse marktrapporten. Terwijl de regering Biden beeft, wankelen regeringen wereldwijd op de rand van de afgrond en houden de militaire rechtbanken, samen met de Alliantie, in stilte de COLLAPSE in de gaten, wetende dat deze zal leiden tot een militaire interventie. Het ingewikkelde web van connecties tussen regeringen, wereldwijde witwasoperaties, het creëren van biowapens en het aanzetten tot proxy-oorlogen via de VS luidt een tijdperk in van potentiële oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en een wereldwijde PLANDEMIE.

De wereldwijde gebeurtenis: We staan aan de vooravond van chaos 🌍

Enorme chaos doemt op aan de horizon, als burgers over de hele wereld schokkend onvoorbereid blijven op het naderende COLLAPSE EVENT. Het Grote Ontwaken, een meerfasig proces dat declassificaties, geheime operaties, openlijke militaire interventie, tribunalen en het zuiveren van corrupte instellingen wereldwijd omvat, bereikt een kritiek punt. Zet je schrap nu de diepgewortelde machten achter de NAVO, de VN, mensenhandel, wereldoorlogen, militair-industriële complexen en controle over wereldwijde banken hun onvermijdelijke ondergang tegemoet gaan. Jeffrey Epstein, die nog maar net begint met het onthullen van zijn duistere geheimen, en de militaire inlichtingendienst met toegang tot de servers van McAfee, ontketenen terabytes aan corruptie die wereldwijde kinderhandel, illegale wapenhandel en wereldwijde drugskartels met elkaar verbinden. Geheime allianties onthuld: De schokkende deal van Polen met Rusland en China 🤝

Terwijl de wereld kijkt naar de strategische alliantie van Duitsland met China en Rusland, duikt er een nog verbazingwekkender onthulling op: Polen’s geheime pact met deze wereldreuzen. Deze clandestiene overeenkomst, waarbij Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije en meer betrokken zijn, bepaalt hoe hun banken na het dreigende conflict zullen fuseren tot een machtig EU BRICS dochtersysteem. Kijk hoe de schijnbaar tegenstrijdige acties van Polen, zoals het sturen van straaljagers naar Oekraïne, zich ontvouwen tot een masterplan om de NAVO te ontmantelen en het corrupte EU-systeem bloot te leggen.

De meesterzet: De verborgen hand ontmaskeren 🎭

De bankencrisis dient een hoger doel: de wereldbanken omverwerpen, het IMF ontmantelen en de sinistere connecties blootleggen die zich uitstrekken tot de WHO, Gates Foundation, CDC en daarbuiten. Bereid je voor op een seismische verschuiving die het mondiale financiële landschap
het mondiale financiële landschap zal veranderen.

Ze kunnen zich niet langer verbergen 💣

Achter gesloten deuren wordt een groots plan in gang gezet. Vertrouw op het plan. Q.

Houd je stevig vast terwijl de wereld afstevent op een ongekende climax. Zet je schrap voor een impact wanneer de getijden van verandering over naties razen en de loop van de geschiedenis voor altijd veranderen.

Word lid van het officiële telegramkanaal van Patrick Bouvier Kennedy
👇👇👇👇
@PatrickKennedy777 haal je geld van de Bank en of koop Valuta zolang het nog kan.

EXPLOSIEVE ONTHULLINGEN: Rothschilds en Rockefellers in vrije val als banken instorten! 🔥

Het corrupte [DS] regime van de Rothschilds en Rockefellers is voor onze ogen aan het afbrokkelen. Wanhopig om hun enorme corruptie te verbergen, nemen ze hun toevlucht tot privébanken en geheime tactieken. De nasleep wordt pijnlijk duidelijk nu honderden banken in de VS, samen met grote Amerikaanse aandelenbureaus gecontroleerd door BlackRock [Rockefellers], instorten.

NATO en de VN op de rand van bankroet 💥

Als het stof is neergedaald, wordt het duidelijk dat de ineenstorting van de Rothschilds en Rockefellers verstrekkende gevolgen heeft. De NAVO en de VN wankelen op de rand van het bankroet, met hun financiële levensaders afgesneden. Schokkend genoeg weigert zelfs het Amerikaanse leger, de ruggengraat van de NAVO, hen te steunen in een mogelijke oorlog tegen Rusland. Geheime militaire rapporten onthullen dat de NAVO en de VN zonder militaire steun van de VS binnen een maand zouden afbrokkelen.

Gesloten en dichtgetimmerd: de Federal Reserve en de Amerikaanse hoofdstad 🚫

Ongekende taferelen ontvouwen zich als de Federal Reserve van de VS gesloten en dichtgetimmerd blijft, terwijl de hoofdstad van de VS achter barricades zit. Ondertussen hebben China, Rusland, India en het Midden-Oosten het fiatgeld banksysteem van de VS verlaten en weigeren ze olie aan de VS te verkopen. Het mondiale financiële landschap is aan het verschuiven en de gevolgen zijn ingrijpend.

Binnen militaire operaties: De waarheid ontmaskerd 🛡

Al tweeënhalf jaar waarschuwen we dat we ons midden in militaire operaties bevinden die worden geleid door witte hoeden. De continuïteit van de regering is in het spel, met een schaduwregering die parallel loopt aan de façade. Patriots, Anons en Q waren de eersten die de nepstudio in het Witte Huis onthulden waar Biden wordt gefilmd. De waarheid wordt verborgen achter de versterkte hekken van het Witte Huis, waar zelfs de State of the Union toespraak nooit werd gefilmd.

⚔️ De stille houding van het leger: Biden Left Isolated ⚔️

De plot wordt ingewikkelder naarmate duidelijk wordt dat Biden een geïsoleerd boegbeeld is. Het leger heeft hem nooit in Air Force One naar het Witte Huis begeleid na zijn vermeende verkiezing. Hij heeft geen toegang tot de prestigieuze militaire basis Cheyenne Mountain en Amerikaanse topgeneraals weigeren hem te ontvangen of te briefen. Het presidentschap van Biden is niets meer dan een schertsvertoning georkestreerd door de diepe staat, terwijl de echte macht in handen is van de witte hoeden.

Mainstream Media in Meltdown: De val van de Cabal 📰

De nep mainstream media, gecontroleerd door BlackRock, Vanguard en State Street, bevindt zich in een snelle neerwaartse spiraal. De waarheid breekt door hun web van misleiding, waardoor hun imperium afbrokkelt. Ondertussen neemt Trump het onverschrokken op tegen de CIA in een openbare krachtmeting, waardoor hun geheime operaties aan de wereld worden onthuld.

De ongeziene gevechten: Achter de schermen 🌐
Achter de schermen ontvouwt zich een wervelwind van gebeurtenissen. Niets is toeval in dit grote schaakbord van macht. Het leger, als laatste verdedigingslinie voor waarheid en gerechtigheid, heeft de sleutel tot onze redding in handen.

Blijf waakzaam terwijl de wereld voor onze ogen verandert. De stille revolutie van het leger is de enige weg naar het terugwinnen van onze vrijheid en het ontmantelen van de wurggreep van de diepe staat op onze samenleving.

Word lid van het officiële telegramkanaal van Patrick Bouvier Kennedy
👇👇👇👇
@PatrickKennedy777